folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İş Arayan Arkadaşım İçin (Yazılımcı)

İş Arayan Arkadaşım İçin (Yazılımcı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

Ontedi com senin mi :D dun js ornegini gordim de bir yeri anlamadim sorayim seninse :D

Benim hocam, buyur sorabilirsin.

ontedi tarafından 10/Tem/15 15:20 tarihinde düzenlenmiştir

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltvolly
    ltvolly's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

arkadaşın başarılı biri olsa zatem buraya kadar düşmezdi aramak için. bu tarz adamları kim yapsın, piyasada zaten yığınla var. arkadaşının yerinde olsam kendimi daha da geliştiririm. crm yazmak onu büyük bi yazılımcı yapmaz :) yazılım görmemiş arkadaşın daha.. yeniliklere ayak uydursun mesela html5 falan öğrensin.. biraz farklı olmaya çalışsın ki onu daha kolay bulur. vasat bi adamı kim ne yapsın.. işte ancak böyle tanıdıkla işe girililr. 

kusura bakma biraz sert oldu ama haklıyım, kendini geliştirmiş olsaydı zaten bu duruma düşmezdi diye düşünüyorum

dostum HTML5 biliyorum yazmak ayıptır. bir web yazılım uzmanı için HTML5 CSS3 biliyorum demek fırıncının ekmek yapıyorum demesi ile aynı şeydir. Eğer sen kendini geliştirmek için halen HTML5 ve CSS3 öğrenmek istiyorsan hazırladığım eğitim setini sana gönderebilirm.

Ben bu güne kadar çalıştığım firmalarda çok fazla personeli mülakata aldım ve biliyorum diyen övünen ve senin gibi bilmişlik taslayanların aslında kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiklerini gördüm. BEn çok fazla konnuşmayı sevmem ama sana bir tavsiye; yapacasın film sitesinde S3 kullan. :) (ne olduğunu bilmiyorsan eğer özelden yaz ben anlatırım. Ben her zaman bilginin paylaştıkça çoğaldığına inanırım)

Kusura bakma biraz sert oldu yazmışsın ama pek haklı değilsin. Çünkü tanımadığın ve ne yapabildiğini bilmediğin görmediğin biri için böyle konuşmak cehaletten başka bir şey olamaz gibi geliyor bana.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ltvolly bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

arkadaşın başarılı biri olsa zatem buraya kadar düşmezdi aramak için. bu tarz adamları kim yapsın, piyasada zaten yığınla var. arkadaşının yerinde olsam kendimi daha da geliştiririm. crm yazmak onu büyük bi yazılımcı yapmaz :) yazılım görmemiş arkadaşın daha.. yeniliklere ayak uydursun mesela html5 falan öğrensin.. biraz farklı olmaya çalışsın ki onu daha kolay bulur. vasat bi adamı kim ne yapsın.. işte ancak böyle tanıdıkla işe girililr. 

kusura bakma biraz sert oldu ama haklıyım, kendini geliştirmiş olsaydı zaten bu duruma düşmezdi diye düşünüyorum

dostum HTML5 biliyorum yazmak ayıptır. bir web yazılım uzmanı için HTML5 CSS3 biliyorum demek fırıncının ekmek yapıyorum demesi ile aynı şeydir. Eğer sen kendini geliştirmek için halen HTML5 ve CSS3 öğrenmek istiyorsan hazırladığım eğitim setini sana gönderebilirm.

Ben bu güne kadar çalıştığım firmalarda çok fazla personeli mülakata aldım ve biliyorum diyen övünen ve senin gibi bilmişlik taslayanların aslında kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiklerini gördüm. BEn çok fazla konnuşmayı sevmem ama sana bir tavsiye; yapacasın film sitesinde S3 kullan. :) (ne olduğunu bilmiyorsan eğer özelden yaz ben anlatırım. Ben her zaman bilginin paylaştıkça çoğaldığına inanırım)

Kusura bakma biraz sert oldu yazmışsın ama pek haklı değilsin. Çünkü tanımadığın ve ne yapabildiğini bilmediğin görmediğin biri için böyle konuşmak cehaletten başka bir şey olamaz gibi geliyor bana.

Bilmişlik taslayan birine cevap olarak bilmişlik taslayan insanların da aslında kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiklerini gördüm.

Ders vermek yerine yardımcı olsanız arkadaşlar ? 

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

eğer hala bir sonuç yoksa benim izlediğim yolu izlesin googlemaps den yazılım firmalarını bulup yaptıkları işlere bakıp bana uygun olanlara cv gönderiyorum 

geri dönüş  eleman net ve eleman online göre daha çabuk oluyo 

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

yorumlara baktım da yanlış anlaşılmışım biraz.. Ben sadece kendini geliştirmemiş birinin zaten bu şekilde arayacağını söyledim ve hala bu fikirdeyim..

@ltvolly, sanırım bu şahsiyet sensin :) hocam alınma ama ben senin neyi bilip bilmediğini bilmiyorum. Ama şunu biliyorum, kaliteli bir eleman boşta kalmaz, bir şekilde rahatça çalışır. Eğer birisi senin adına konu açıp da var mı diyorsa o zaman kendi özelliklerinden şüphe et. Bilmek var bilmek var :) html5 i biliyorum diyorsun ama sınırların ne kadar :) 

ben webci değilim, çalıştığım alanım elektronik, masaüstü yazılım ve mobil yazılım .. Herkesin her şeyi bilmesi mümkün değil, ama insan kendi alanında uzman olmalı. Benim izlenimim sonucu klasik bir yazılımcısın.. Bu tarz yığınla insan var zaten, o yüzden kendini geliştirmelisin.. Ha çok iyi biliyorsan zaten konumun farklı olabilirdi.. 

Ayrıca yanlış insana çatıyorsun :) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

yorumlara baktım da yanlış anlaşılmışım biraz.. Ben sadece kendini geliştirmemiş birinin zaten bu şekilde arayacağını söyledim ve hala bu fikirdeyim..

@ltvolly, sanırım bu şahsiyet sensin :) hocam alınma ama ben senin neyi bilip bilmediğini bilmiyorum. Ama şunu biliyorum, kaliteli bir eleman boşta kalmaz, bir şekilde rahatça çalışır. Eğer birisi senin adına konu açıp da var mı diyorsa o zaman kendi özelliklerinden şüphe et. Bilmek var bilmek var :) html5 i biliyorum diyorsun ama sınırların ne kadar :) 

ben webci değilim, çalıştığım alanım elektronik, masaüstü yazılım ve mobil yazılım .. Herkesin her şeyi bilmesi mümkün değil, ama insan kendi alanında uzman olmalı. Benim izlenimim sonucu klasik bir yazılımcısın.. Bu tarz yığınla insan var zaten, o yüzden kendini geliştirmelisin.. Ha çok iyi biliyorsan zaten konumun farklı olabilirdi.. 

Hocam, insanın yüzdüğü yer okyanus bile olsa bardaktaki sudan boğulabilir, kaldı ki "1 bardak sudan ne olacak" denmemeli hiçbir zaman.

Arkadaşımın yerine benim konu açmam tamamiyle benim fikrimdir, çünkü beni az çok tanıyanların "kötü birisi için yardım istemeyeceğimi" bilir mantığıyla konu açtım.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben aslında yapıcı eleştiride bulunmaya çalıştım ama sanırım anlatımımda sorun var. Kısaca şunu demek istiyorum; bir insan kendini geliştir(e)mezse bu şekilde arar, bu da işte tanıdık v.s. aracılığı ile olur. Aslında amacım arkadaşını hedef almak da değildi, sadece diğer arkadaşlara biraz tavsiye niteliğinde yazdım. Kendinizi geliştirin okurken, zamanınızı boşa harcamayın, eğer ciddi anlamda kendinizi geliştirirseniz zaten bu şekilde aramaya gerek duymacaksınız.. yeri gelecek sizi bulacak.

Bu söylediklerimde kötü bir şey yok :) arkadaşın şahsi olarak algıladı aslında ben neden bu durumda olunduğunu bahsettim ve örnek olarak da arkadaşının üzerinden gittim. Ben şuna inanıyorum, bir insan kendini iyi geliştirmişse zaten bir sorun olmaması lazım, geliştiremeyen adamlar da bu şekilde işe giriyorlar.. Geçenlerde bir bilg. mühendisliği öğrencisinin basit bir tezini yaptım, 20-30 satır kod yazamayanlar şimdi bir firmada tanıdık aracılığı ile girmişler :) Ama burada lightsaber var daha yaşı 16-17 :) ama kendini acayip geliştiriyor, benim master da gördüğün NN yi, daha lise çağında uğraşıyor çocuk :)

Bir arkadaş da belki imkanı yoktu kendini geliştiremedi diyor.. Başımıza ne geliyorsa zaten kalifiye olmayan insanlar yüzünden geliyor. Devlet dairelerinde torpille, tanıdıkla işe giren vasıfsız elemanlar yüzünden düzgün şeyler olmuyor, keza özel sektörde de biraz geçerli bu.. Herkesin bir bahanesi vardır hocam. Ben sana kendi bahanelerimden yüzlerce sayarım ama ona rağmen bir şeyler yapabilmek önemli.. Yoksa herkesin bahanesi var.. seri katillerin bile..

unbalanced tarafından 10/Tem/15 15:54 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltvolly
    ltvolly's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

Hocam ben de onun için iyorum sana zaten. pek fazla bilmeden konuşuyorsun. Bizim ülkemizdeki en büyük sorun bu zaten. İnsanlar bilmeden konuşuyorlar. Bildiğin konular hakkında konuşsan keşke en azından insanlara bir faydan olur ve forum u boşa işgal etmemiş olursun.

Senin neci olduğun ve neyi ne kadar bildiğin benim pek ilgi alanıma girmiyor. Yani demem o ki seni tanımadığım için hakkında konuşmak istemiyorum.  Sen de tanımadığın ve bilmediğin insanlar hakkında pek konuşma bence. sen git masaüstü yazılımını yaz mobil uygulamanı geliştir. yardıma ihtiyacın olursa konu aç ben de sana bildiğim kaadarıyla yardımcı olayım.

Bİrde baktığın aynayı değiştir. Wide Eagel aynalar yanıltıcı olur. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Sahane CVler gorup onlarin yerine genel mudurun arkadasinin yegeninin ise alindigi bir yerde calisiyorum asagi yukari herkes gibi, cunku ideal ulkede ideal hayati yasamiyoruz. Oyun boyle oynandigina gore gucum varsa "biri"nin degil "ben"im tanidigim ise girsin kafasindayim.

Ayrica tarikatiz biz yahu :D

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    izzmarit bunu yazdı

Sahane CVler gorup onlarin yerine genel mudurun arkadasinin yegeninin ise alindigi bir yerde calisiyorum asagi yukari herkes gibi, cunku ideal ulkede ideal hayati yasamiyoruz. Oyun boyle oynandigina gore gucum varsa "biri"nin degil "ben"im tanidigim ise girsin kafasindayim.

Ayrica tarikatiz biz yahu :D

Hay yaşa :D Arkadaş forumda birilerini yere vurmaya niyetli ne çok insan varmış. Yok webci adam html5 biliyorum yazamaz ne yazsın oraya hocam? webciyim mi yazsın sadece? Açıklayıcı şekilde yazacaksın ben bunu bunu biliyorum uzmanlık alanımda bu diye. Ayrıca şunuda belirtmek isterim her fırıncının tecrübeleri farklıdır o yüzden ne yapıyoruz fırıncılık bilgimizi cv mize en basitinden 100 üzerinden değerlendiriyoruz. liseden bilişim bölümünden çıkan adamda ben html5 biliyorum diyor 10 senedir piyasada hayvan gibi yapmış adamda html5 biliyorum diyor. Ayrıca tarikatta çok güzel konumlarda olan insanlar mevcut. Burası sosyal bir ortam hocam işin kimden çıkacağını bilemezsin. Bilmem kaç aydır işsiz dolanan adamın faceden bulduğuna şahit olmuş adamım birisinin yorumunun altında atışma sonrasında :D Sağa sola sormak acizlik değildir çevremiz var sorabildiğimiz herkese sorabilelim mantığıdır bu.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 3600 Toplam Mesaj: 30
iş arama ankara iş ilanı