İş Arayan Arkadaşım İçin (Yazılımcı)
-
Herkes profesyonelliğe vurmuş da... Bunlar hep eşik problemi, ihtiyaç eşiği, ihtiyaçtan fazlasını biliyorsan bizim ülkede yüktür bu bilgi, zerresini görmek istemediğim bir davranış ama ülkedeki işverenlerinden yapanlarına müstesnalar bir kenara herkes böyle. @unbalanced hocamın üslubu biraz keskin olmuş ama haksız diyemem ama yeri burası değildi :D, karşılık olarak da baya sert cevaplar almış, konu baltalanmış ne diyim :D @ontedi hocam düşünceli bir arakadaşsın eksik olma.
-
Pahalı olur diye kaliteli çalışan almayan sektör lan bu Türkiyede.
Yok arkadaşının bir şeyi sektör standartında bir yazılımcı iyi kötü ulaşır millet size.
Html5 css3 falan takmayın kafaya webgl,three.js kullansan türkiyenin yarısı açamaz o siteyi zaten. Bilgiler eski çünkü o talep ediliyor. Hala codeigniter bilen eleman arayan var.
kvasir tarafından 10/Tem/15 17:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Merhaba , İstanbulda olsaydı yardımcı olabilirdim.
-
HolyOne bunu yazdı
Haci is bulmak %60 sans isidir. Yetkinlikle ilgisi yok. Cevrende bircok angut yoneticiye fln bakarak anlayabilirsn bunu
+7500
-
HolyOne bunu yazdı
Haci is bulmak %60 sans isidir. Yetkinlikle ilgisi yok. Cevrende bircok angut yoneticiye fln bakarak anlayabilirsn bunu
Yok be holy. Seninde tahmin edebileceğin üzere çok bilgili adamı çalıştırması zordur. Prensipleri olur, özel zevkleri olur, beğenmez, incelemek ister, ben diyeyim cebi sen de karnı doymak ister, isterde ister.. Çok iyi programcılardan örnek vereyim. Akşam yatmaz adam sabah kalkmaz. Özel zevklerini yapmadığı zaman tadı yerine gelmez kod yazamaz. Kontrol etmediğin zaman kendi ilkeleri doğrultusunda hareket eder. Kafaya birşey takar onu yakalayamadıkça memnun olmaz. Saçma saçma hedefler koyar kendine, hedefleri tutmayıncada memnun olmaz. Benim işim siktiri boktan der. Ki sadece programcı olarak değil çoğu zaman çok kalifiye eleman çalıştırmak böyledir. O yöneticiler angut mangut oluyor ama hiç olmazsa işleri tamamlıyor yahut angut angutta olsa işin peşinde koşuyor. İşler %90 oranında rutin olduğundan %10'da problem çıkartıyor.
-
Konunun başında delinin biri kuyuya bi taş atmış burda kiminki büyük meselesine dönüşmüş konu. Onu siktiredin de, Istanbul'da ise arkadaşın CV'yi bir yollayıver hocam.
edit : konuyu döndüm tekrar okudum. Çevrenizde hiç İK koordinatörü,personeli,stajyeri zartı zurtu var mı bilmiyorum. Bir dönün sorun bakalım hamili kart yakınımdır şeklinde kaç kişi işe alınıyor. Alınmak zorunda kalınıyor.
Bu devirde çükünle css yazarken taşşaklarını zıplatarak asp.net yazsan aptalın biri kartı uzatır alır işi. İş ararken çevresini kullanma konusunda gurur yapan arkadaşlar sonunda her zaman pişman olur.
Mylitta tarafından 10/Tem/15 18:33 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdı
Sahane CVler gorup onlarin yerine genel mudurun arkadasinin yegeninin ise alindigi bir yerde calisiyorum asagi yukari herkes gibi, cunku ideal ulkede ideal hayati yasamiyoruz. Oyun boyle oynandigina gore gucum varsa "biri"nin degil "ben"im tanidigim ise girsin kafasindayim.
Ayrica tarikatiz biz yahu :D
Az kalsın alıyordum burayı, http://hizliresim.com/1y1ODj

-
FORUM kelimesinin anlamını öğrenmeyen insanların FORUM'da bilmişlik taslaması mükemmel bişey.
Adama YARDIM edecek birisi varsa yaa etsin ya da milletin konusunu bok etmesin.
Bu adama kim iş verecekse veya aracı olacaksa o konuşur zaten adamla bilgisi üzerine.
İşine gelmezse de işe almaz olur biter
Konuyu açanı ve iş arayanı tanımam. İş arama ilanında bu yorum hakaten abest kaçmış.
Dünya kadar bilginiz olsa da kendinize saklayın o zaman. Forumlarda falan da gezmeyin bilginizle kendinize para kazanın.
Amk dünyasında ekmeğinizi bölüşmek bu kadar zor olmamalı...
-
"html5, css3... bilmiyorum yani sanmıyorum ki arabamın mazotuna yetsin ...."
tarzında yorumlara gerek yok. Hala adam akıllı footer alanını footer tagında yazan bi websitesi göremedim hazır temalar (themeforest falan) hariç.
