İş Bankası 25 Liramı Çaldı, Ben Bu Bankaya Ne Yapayım?
-
kardeşime para gönderecektim, kendisine ait bankamatik kartı olmadığı için bir esnafın kartı aracılığı ile gönderdim. gönderdiğim paranın 25 lirası kayıp. bankaya sorduk yıllık kullanım ücreti kesilmiştir diyorlar. yargıtayın kararına göre bankaların bu tür gasp faaliyetleri yasak olduğu halde... para gönderdiğim kart benim üstüme olsa parayı geri almak için itiraz edecektim ama kart bir esnafın. esnaf abimiz işini bırakıp itiraz edemez. ben işbankasının çaldığı bu parayı nasıl geri alabilirim ? çok canım sıkıldı a.g.
-
yillik aliyorlar dogrudur
-
Hocam Bu kadar tantanayı gerek yok adamlar senden 1 yıl içinde para istedilermi amk
bırakta o kadarda olsun 25 tl yıllık ücret
-
yılbaşından itibaren hesapta parayı ilk gördüğü an keser atar
hesap açarken bu uygulamayı kabul ediyosun
fakat şimdilerde bazı bankalar , ototmatik fatura talimatı falan verirsen kesmiolar,böle seçenekler de var
ha var da noluyo hertürlü bize çakıyolar hertürlü
bankalar adeta yasal soyguncu Allah düşürmesin
2009 dünyada kriz yılı oldu, bankalar kar etti TR de iyi mi :)
-
yıllık ücreti yargıtay yasakladı. iş bankasını kaç defa aradım meşgulüz diyorlar. kayıp çalıntıyı aradım orası çıktı, dedim param çalındı. nasıl oldu dediler siz çaldınız a.g dedim : ) ne demek biz çaldık beyefendi dedi, kardeşime para gönderdim yasak olduğu halde kart ücreti diye 25 lirayı çaldınız dedim. onu felan numaradan sorun dedi, o numara hep meşgul çalıyo.
-
yaw beyler ben kardeşime para gönderiyorum, esnaf abinin kartı kullanıyoruz. onun kart ücretini benim paradan niye aldılar. şimdi diyeceksiniz ki esnaf abine git, senin yıllık kart ücretini benim gönderdiğim paradan kestiler de, esnaftan 25 liranı al. ayıp olmaz mı adama.
-
şimdi o esnafın o kartla ilgili extresini çıkart sonra bir şikayet dilekçesiyle beraber tüketici mahkemesine git ordan halledersin
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
yaw beyler ben kardeşime para gönderiyorum, esnaf abinin kartı kullanıyoruz. onun kart ücretini benim paradan niye aldılar. şimdi diyeceksiniz ki esnaf abine git, senin yıllık kart ücretini benim gönderdiğim paradan kestiler de, esnaftan 25 liranı al. ayıp olmaz mı adama.
-----------------------------ayıp olmaz sonuçta o adamın hesabına kim para gönderirse çekeceklerdi.. kapatsa bile hertürlü alıyorlardı..
-
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------ayıp olmaz sonuçta o adamın hesabına kim para gönderirse çekeceklerdi.. kapatsa bile hertürlü alıyorlardı..
şayet esnaf ben olsam sittir çekerim ben adamın işi görülsün die veriyim kartımı gelsin benden 25 lira istesin ben kartımı kulanmıyorum senin için işin görülsün die verdim derim kendimcede haklıyımdır. -
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------güzle kardeşim mesajları okumuyor musun ?
dedim ya yukarda yılbaşından itibaren hesaba ilk giren paradan keser banka
esnaf yılbaşından beri işlem yapmamış yani hesap para görmemiş
senin parayı gördü ilk olarak ve kesti olay bu hocam..
-
şimdi ben öğrenciyim bendendemi yııllık ücret alackalar..
ben hesap açtırırken adam sadece 1-2 yere imza attırdı tamam bankamatik kartık geldi ama arkadasıma 20 tane imza attırmışlar sözleşmelere felan bu nasıl uygulama?
iş bankası