folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Bankası 25 Liramı Çaldı, Ben Bu Bankaya Ne Yapayım?

İş Bankası 25 Liramı Çaldı, Ben Bu Bankaya Ne Yapayım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

kardeşime para gönderecektim, kendisine ait bankamatik kartı olmadığı için bir esnafın kartı aracılığı ile gönderdim. gönderdiğim paranın 25 lirası kayıp. bankaya sorduk yıllık kullanım ücreti kesilmiştir diyorlar. yargıtayın kararına göre bankaların bu tür gasp faaliyetleri yasak olduğu halde... para gönderdiğim kart benim üstüme olsa parayı geri almak için itiraz edecektim ama kart bir esnafın. esnaf abimiz işini bırakıp itiraz edemez. ben işbankasının çaldığı bu parayı nasıl geri alabilirim ? çok canım sıkıldı a.g.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yillik aliyorlar dogrudur

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Hocam Bu kadar tantanayı gerek yok adamlar senden 1 yıl içinde para istedilermi amk

bırakta o kadarda olsun 25 tl yıllık ücret

TURKCELL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

yılbaşından itibaren hesapta parayı ilk gördüğü an  keser atar

hesap açarken bu uygulamayı kabul ediyosun

fakat şimdilerde bazı bankalar , ototmatik fatura talimatı falan verirsen kesmiolar,böle seçenekler de var

ha var da noluyo hertürlü bize çakıyolar hertürlü

bankalar adeta yasal soyguncu Allah düşürmesin

2009 dünyada kriz yılı oldu, bankalar kar etti TR de iyi mi :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

yıllık ücreti  yargıtay yasakladı. iş bankasını kaç defa aradım meşgulüz diyorlar. kayıp çalıntıyı aradım orası çıktı, dedim param çalındı. nasıl oldu dediler siz çaldınız a.g dedim : ) ne demek biz çaldık beyefendi dedi, kardeşime para gönderdim yasak olduğu halde kart ücreti diye 25 lirayı çaldınız dedim. onu felan numaradan sorun dedi, o numara hep meşgul çalıyo.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

yaw beyler ben kardeşime para gönderiyorum, esnaf abinin kartı kullanıyoruz. onun kart ücretini benim paradan niye aldılar. şimdi diyeceksiniz ki esnaf abine git, senin yıllık kart ücretini benim gönderdiğim paradan kestiler de, esnaftan 25 liranı al. ayıp olmaz mı adama.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

şimdi o esnafın o kartla ilgili extresini çıkart sonra bir şikayet dilekçesiyle beraber tüketici mahkemesine git ordan halledersin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------

yaw beyler ben kardeşime para gönderiyorum, esnaf abinin kartı kullanıyoruz. onun kart ücretini benim paradan niye aldılar. şimdi diyeceksiniz ki esnaf abine git, senin yıllık kart ücretini benim gönderdiğim paradan kestiler de, esnaftan 25 liranı al. ayıp olmaz mı adama.

ayıp olmaz sonuçta o adamın hesabına kim para gönderirse çekeceklerdi.. kapatsa bile hertürlü alıyorlardı..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

GokYeleliBozkurt bunu yazdı:

balik_ bunu yazdı:

ayıp olmaz sonuçta o adamın hesabına kim para gönderirse çekeceklerdi.. kapatsa bile hertürlü alıyorlardı..

şayet esnaf ben olsam sittir çekerim ben adamın işi görülsün die veriyim kartımı gelsin benden 25 lira istesin ben kartımı kulanmıyorum senin için işin görülsün die verdim derim kendimcede haklıyımdır.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:

güzle kardeşim mesajları okumuyor musun ?

dedim ya yukarda yılbaşından itibaren hesaba ilk giren paradan keser banka

esnaf yılbaşından beri işlem yapmamış yani hesap para görmemiş

senin parayı gördü ilk olarak ve kesti olay bu hocam..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

şimdi ben öğrenciyim bendendemi yııllık ücret alackalar..

ben hesap açtırırken adam sadece 1-2 yere imza attırdı tamam bankamatik kartık geldi ama arkadasıma 20 tane imza attırmışlar sözleşmelere felan bu nasıl uygulama?

iş bankası

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 2785 Toplam Mesaj: 27