folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Bankası 25 Liramı Çaldı, Ben Bu Bankaya Ne Yapayım?

İş Bankası 25 Liramı Çaldı, Ben Bu Bankaya Ne Yapayım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

-----------------------------

çok televizyon seyrediyorsun.

25  lira az bile almışlar bütün hesabı boşaltsalarmış

hayır hiç televizyon seyretmem kardeş :)

"bütün hesabı boşaltsalarmış"  öyle bişey yapsalar cinnet geçirir bankayı basardım.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

o halde senin evini mahkemeden arayıp kart aidatları kalktı haberiniz olsun mu dediler ?

Gazetelerde böle aks ettirilmedi çünkü

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

o halde senin evini mahkemeden arayıp kart aidatları kalktı haberiniz olsun mu dediler ?

Gazetelerde böle aks ettirilmedi çünkü

google dan öğrendim hocam :)))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Baştan söyleyeyim senin 25TL Esnaf abine yardım niyetine kart aidatına gitti.

Bunu alma şansın var benimde ocak ayı başıma gelmişti finansbank tarafından 35TL yıllık aidat adı altında alınmıştı.Bende gişe memurlarına sormaya gittim itiraz edince aidatı geri alabilirmiyim diye onlarda bu bir ticaret demişlerdi bana.Bende karşılık olarak esnaftan ve vadelerden aldığınız komisyon neyinize yetmiyor deyip kalkmıştım masadan veznedar bi kız vardı sağolsun o bana ara müşteri hizmetlerini iptal ettirmek istediğini söyle iptal etmezlerse kartımı iptal ettircem diye tehdit bazında cümleler kur demişti.Birazda memuruz esnafız ayağı yap iptal ederler dedi.Ben yapmadım şu ana kadar ama.Sen bi dene istersen.

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:

Baştan söyleyeyim senin 25TL Esnaf abine yardım niyetine kart aidatına gitti.

Bunu alma şansın var benimde ocak ayı başıma gelmişti finansbank tarafından 35TL yıllık aidat adı altında alınmıştı.Bende gişe memurlarına sormaya gittim itiraz edince aidatı geri alabilirmiyim diye onlarda bu bir ticaret demişlerdi bana.Bende karşılık olarak esnaftan ve vadelerden aldığınız komisyon neyinize yetmiyor deyip kalkmıştım masadan veznedar bi kız vardı sağolsun o bana ara müşteri hizmetlerini iptal ettirmek istediğini söyle iptal etmezlerse kartımı iptal ettircem diye tehdit bazında cümleler kur demişti.Birazda memuruz esnafız ayağı yap iptal ederler dedi.Ben yapmadım şu ana kadar ama.Sen bi dene istersen.

zaten önce kart ücreti almamız normal dediler. bağırdım, çağırdım mahkemeye veririm dedim. sonra geri adım attılar itiraz dilekçesi ile kart ücretini geri alabilirsiniz dediler. demekki anladıkları dilden konuşmak lazımmış.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

öğrenci ise öğrenci belgesını goturecen bankaya gerı verecekler paranı  ogrencıden kart ucretı kesmıyolar bende de aynısı oldu banka ogrencı belgesı ıstedı gorturdum gerı yatırdılar parayı

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
Toplam Hit: 2787 Toplam Mesaj: 27