folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Bankası 25 Liramı Çaldı, Ben Bu Bankaya Ne Yapayım?

İş Bankası 25 Liramı Çaldı, Ben Bu Bankaya Ne Yapayım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Sen yine iyisin. Akbank 6 ayda bi alıyor o ücreti :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi ben öğrenciyim bendendemi yııllık ücret alackalar..

ben hesap açtırırken adam sadece 1-2 yere imza attırdı tamam bankamatik kartık geldi ama arkadasıma 20 tane imza attırmışlar sözleşmelere felan bu nasıl uygulama?

iş bankası

ögrencilerden almıyorlar

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

şayet esnaf ben olsam sittir çekerim ben adamın işi görülsün die veriyim kartımı gelsin benden 25 lira istesin ben kartımı kulanmıyorum senin için işin görülsün die verdim derim kendimcede haklıyımdır.

ben olsam bende öyle derim esnaf ta haklı. bankayı aradım bir iki fırça attım, kanunen kesinti yapmanız yasak dedim. sizce bu normal mi dedim. adam ne dese beğenirsiniz, "peki beyefendi, sizin kardeşinize gönderdiğiniz parayı esnafın bankamatik kartı ile göndermeniz normal mi" dedi. yaw a.g. beynime kan sıçradı. tabiki normal, bundan daha normal ne olabilir, ben esnafa göndersem de, onun aracılığı ile kardeşime göndersem de normaldir bu ne biçim saçmalık dedim. adamla tartıştık sonra dediki, " o zaman esnaf, kesilen yıllık ücretin geri verilmesini istiyorum şeklinde bir dilekçe yazsın paranız iade edilir" dedi. ha şöyle yola gelsin picler. esnafla konuşup dilekçe yazıp ile kesilen parayı geri alacaz artık. yargıtayın kararı var yıllık ücret kesilemez diyor.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

Muhtemelen sözleşmede geçiyordur o yıllık ücret, yani yasaldır. Ama öğrenci hesapsa ücret almıyorlar diye biliyorum, yapı kredidede iyi almıyor üniversite hesabı var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Terbiyesiz herifler evet halen bu gasplar devam ediyor ama sen bir şey yapamazsın kart sahibi itiraz ederse belki alır,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

telefonda müşteri hizmetleri ile kavga ettikten sonra kart sahibi dilekçe ile itiraz etsin parayı alsın dediler. madem yasak ne bok yemeye kesiyorlar, bizi uğraştırıyorlar. a.g piçleri, sanki hiç işimiz gücümüz yok da sizinle uğraşacaz.

önce yıllık ücreti umursamıyordum, diyorum ki gönderdiğim para sınav harcı felan olsaydı, başvuru süresinin son gününe denk gelseydi ve sınav harcını kesselerdi. tam bir cinayet sebebi olurdu.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek

aynı sorun bendede oldu askerdeydim askerde vakıf bank atm'si vardı o kartı kullanıyordum icinde 50tl vardı askerden geldim cekim dedim o parayı bi bakdım 4tl yıllık ücret olarak benden tam 46tl kesdi itiraf edilmez diye biliyorum cünki bankaya kart basvurusu yaparken sözlesmede yıllık olarak bu miktar kullanım ücreti kesilir diye yazı var ee tabikide biz imzaladıkdan sonrada bunu kabul etmiş oluyoruz.. Danıştay'ın ise yasaklanmasından haberim yok tabiki...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Kart ücreti hocam bu. ( yasal gasp )

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

Yıllık işletim ücretini bir çok banka kesiyor bunu kredi kartlarındada yapıyorlar ama istersen geri alabilirsin , bir çok arkadaşın aldı.

Bunun için ilçelerde tüketici hakem heyetleri var(Genelde kaymakamlık binaların da olur), oraya dilekçe veriyorsunun onlar gerekeni yapıyor sizin adınıza diger hertür alışverişte ve ürünlerle ilgili şikayetlerede bakıyorlar.

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:

yıllık ücreti  yargıtay yasakladı. iş bankasını kaç defa aradım meşgulüz diyorlar. kayıp çalıntıyı aradım orası çıktı, dedim param çalındı. nasıl oldu dediler siz çaldınız a.g dedim : ) ne demek biz çaldık beyefendi dedi, kardeşime para gönderdim yasak olduğu halde kart ücreti diye 25 lirayı çaldınız dedim. onu felan numaradan sorun dedi, o numara hep meşgul çalıyo.

çok televizyon seyrediyorsun. 

Bu kart parası değil zaten hesap parası. Herkesten alınıyor, o hesaba 2 tane fatura bağlarsan almazlar. Bendende aldılar, nese konumuz bu değil.

2. Kart parası kalkmadı sadece birisi başvurdu ve 3 yıl sonunda haklı oldugu bulundu ve kart parası ödendi. Bu dava sonraki davalara rehberlik edeceğinden sizde mahkemeye başvurursanız 1-2 seneye kart paranızı alabilirsiniz.

3. Sakın ama sakın birşeyi imzalarken okumadan imzalama. Orada anasının cebi gibi yazıyor kart aidatı adı altından 25 lira kart kesm ücreti sizden şu tarihten alınır ıvır zıvır diye. Sende kabul etmişsin paşa paşa daha ne ?

25  lira az bile almışlar bütün hesabı boşaltsalarmış

"
Toplam Hit: 2786 Toplam Mesaj: 27