folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Is Gorusmesi Mulakat Ne Sorarlar (Java)

Is Gorusmesi Mulakat Ne Sorarlar (Java)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

hocam niye kendini ezdin ki? Her ne kadar deneyimsiz olsan bile bir şekilde bişeyler yapabileceğini ya ispat etmen gerek yada hissettirmen gerek. Neyse deneyim edinmiş oldun. 

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Bazı insan kaynakları iş yapıyorum gözükmek içinmi çağırırlar insanları ne . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    CnkGn bunu yazdı

hocam niye kendini ezdin ki? Her ne kadar deneyimsiz olsan bile bir şekilde bişeyler yapabileceğini ya ispat etmen gerek yada hissettirmen gerek. Neyse deneyim edinmiş oldun. 

katılıyorum. hocam kendinden bahsetmedin mi hiç? gitmeden önce o firmayla ilgili birşeyler araştırmışsındır. o bilgileri kullanarak sallasaydın birşeyler. şu yüzden sizinle çalışmak istiyorum falan diyebilirdin. tecrübem yok ne iş olsa yaparım modunda gitmemek gerek bence. Staja giden öğrenciler bile mülakatlarda öyle diller döküyorlar ki görmen lazım :) herkes tecrübesiz ama karşı tarafı kendinden emin bir şekilde, "ben başarırım" mesajını verebilenler işe, staja alınıyor bu durumlarda. tecrübe olmuş senin için :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

kursta yaptığın veya evde hobi olarak yaptığın projelerden bile bahsedebilirdin zaten tecrübesiz arıyorlar bazı anahtar kelimeler aranır görüşmede onları duymak istemişlerdir.

Mesela sen kurs projelerinden veya okul projelerinden biraz bahsetseydin elemanlar üstüne sorardı soruları.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    intialcatalog
    intialcatalog's avatar
    Erkek

Yazılımcı olarak 15-20 firma dışındaki iş yerlerinde çalışmak gerçekten yapılacak iş değil. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Hocam kendimi ezdirmek igib birsey soz konusu degil  neden bizim firmamiz ve hedefiniz nedir sorularina zaten sizin yazdiklariniz seklinde kendimi ifade ettim neler planladigimi neler yaptigimi 3 adet soru soru sordular verdigim cvplari uzunca yazmadim burda :) tabikide kendimi ifade ettigime inaniyorum. 

Benim sasirdigim olay her soru cvpdan sonra evet anliyorum diyip 3. soru sonunda degerlendiricez diyip hic detay sormamalari yani ben anlattim adamlar hmm okey cnm diyip gecirtirdiler.

Ama dendigi gibi tecrube oldu deneyim deneyimdir bir dahaki gorusmede bulusmak uzere :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Bu insan kaynakları firmalara faydadan çok zarar getiriyor yahu. Doğru insan kaynağını seçemeyen insan kaynaklarımı olur

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

https://blog.udemy.com/java-interview-questions/

Toplam Hit: 4111 Toplam Mesaj: 39
is guc