İş Kur ASP.Net Kursu Veriyor
-

İş-kur Meridyen Bilişim işbirliği ile asp.net kursu veriyor. Kurs tamamen ücretsiz olup katılım ücretide alıyorsunuz. Ankaradaki Şube Eğimlerine başladı İstanbul da henüz alımlar devam ediyor.
Mecidiye köydeki Meridyen bilişim kursuna gittim gerçekten kaliteli biryere benziyor. Kayıt için ilk önce form dolduruyorsunuz. Form da kurs için ön bilgi önemli olduğunu zannediyorum yani herkesi kursa almıyorlar. Doldurduğunuz form incelendikten sonra mülakata çağırılıyorsunuz. Daha sonra uygun görülürseniz kursa ücretsiz olarak hatta üzerine katılım ücreti alıyorsunuz. Detay için buraya bakabilirsiniz : http://www.meridyenbilisim.com/haber...sliyor.aspx?i= -
başvuru nerden yapabilirz, ve kurs nerelerde var?
-
ankara ve istanbul'da varmış. yarın ankara/maltepede meridyen bilişime gidiceğim konuyu öğrenmek için işallah yanıt alırız.
-
Çizik ___----- ''''''''
-
cizik
-
Uzun zamandır istiyodum böyle bişi.
-
imkani olmayipta boyle bisey dusunenler icin piyango
-
işkur vermiyor iş kur destekli firma veriyor
kendi alanımda yenibirisin kursu vardı başvurmuştum kabul ettiler ama istdeymiş gidemedim
-
ne yani bide üstüne para mı veriyorlar :|
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------işkur firmaya senin kurs ücretini veriyor hemde ücret veriyorlar daşaklı firmaysa direkt seni elemanı olarak işe bile başlatıyor
lan olum biraz araştırın şunları :) günün 12 saati kariyer sitelerindeyim :Pp
-
DJ_Alper bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------işkur firmaya senin kurs ücretini veriyor hemde ücret veriyorlar daşaklı firmaysa direkt seni elemanı olarak işe bile başlatıyor
lan olum biraz araştırın şunları :) günün 12 saati kariyer sitelerindeyim :Pp
-----------------------------alper ben sadece eğitimi alsam oluyormu yani çalışmasam :D