folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder İş Yerinden Mesai Arkadaşımı Dolandırdılar... [Üçkağıtçılıkta Level Atlamışlar Beyler]

İş Yerinden Mesai Arkadaşımı Dolandırdılar... [Üçkağıtçılıkta Level Atlamışlar Beyler]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    COURAGE_x bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Karanlığa ışığı devletin tutması lazım. Devlet bir cacık yapmıyor ki bu çakallara. Onlarda biliyor bir şey olmayacağını. Doğu'da sırf bu telefon dolandırıcılığından geçinen köyler var.

Dogunun hangi koyunde dolandiricilik cagri merkezi data cekme baz istasyonu kuruldugu gordun! Kac tane koy hangi koyleri dolastin sirala bakalim belde isimlerini!

Bi arkadas demis ya (karanliga tukurecegine bir mum yak.yesillik olsun diye yazma buraya) demis..

Sen boyle kendi uydurdugun yalanlarin dogruluguna osurugundan uydurdugun yorumlara inanmaya devam et..

Ben herhangi bir kesim veya bolgeyi korumuyorum ben ezbere konusmana sinir oldum..

http://www.youtube.com/watch?v=fNeS7iG7BVQ

http://www.mynet.com/haber/yasam/turkiye-bu-koyden-dolandiriliyor-636000-1

http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/891168-kontor-dolandiricisi-koyluler-boyle-dalga-geciyor

Şimdi uza.

Sen ve senin gibiler ancak olaylari boyle ekrandan gorup gazete kagidinda okur uzaktan uzaga nutuk atar kus kadar yureksiz olup ancak kelime turetip kendince kimliginin batili olmanin sana gore turk olmanin verdigi cesaret verdigi maske ardina saklanip dusuncene gore viruslulerin kurtulmus cephesinde sansli hissedersin kendini.ki sen ozunde turksen oda supheli ya neyse.zavalli seni..

Ve ben kurdum batarim sana,ve senin gibi cahil beyinlilere.sen son nefesinde bogulana dek embesil yaratik konunun icine ettin..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Arkadaşım senin kafanda var mı ? Doğuda hangi köy yapıyor dedin link attım. Yok ben Kürdum vs demişsin ben seni tanımıyorum. İstersen İspanyol ol sen yazana kadar haberim yoktu. Ben Kürtler dolandiricidir vs dedim mi? Demedim. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek
     Doğu'da sırf bu telefon dolandırıcılığından geçinen köyler var.

Bunu kim yazdi! Mod'un birimi senin adina yazdi..tabiki benim ne oldugum seni alakadar etmez..

Nedef hedef gosterip genelleme yapiyorsun guzel kardesim..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Peki yazdığım yalan mı onu söyle ? Ben linkte attım şimdi bana haberlere vs inanmayın deme. O köyün muhtarı bile televizyona çıkıp resmi işim olmasa bende yapardım dedi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Peki yazdığım yalan mı onu söyle ? Ben linkte attım şimdi bana haberlere vs inanmayın deme. O köyün muhtarı bile televizyona çıkıp resmi işim olmasa bende yapardım dedi. 

Mustafa kardesim.. Kardesim diyorum butun samimiyetimle kardesim diyorum senden ricam profilime gir gizli bir konum var bi  goz gezdir..

Ve senin dedigin koy dogrudur ama o koy doguda degildir turkiyededir.! Anladin! Oyle koyunde muhtarininda o koye bakan belediyeninde,..........! 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yav he he tamam sen haklısın ben yanlışım. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    COURAGE_x bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    COURAGE_x bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Karanlığa ışığı devletin tutması lazım. Devlet bir cacık yapmıyor ki bu çakallara. Onlarda biliyor bir şey olmayacağını. Doğu'da sırf bu telefon dolandırıcılığından geçinen köyler var.

Dogunun hangi koyunde dolandiricilik cagri merkezi data cekme baz istasyonu kuruldugu gordun! Kac tane koy hangi koyleri dolastin sirala bakalim belde isimlerini!

Bi arkadas demis ya (karanliga tukurecegine bir mum yak.yesillik olsun diye yazma buraya) demis..

Sen boyle kendi uydurdugun yalanlarin dogruluguna osurugundan uydurdugun yorumlara inanmaya devam et..

Ben herhangi bir kesim veya bolgeyi korumuyorum ben ezbere konusmana sinir oldum..

http://www.youtube.com/watch?v=fNeS7iG7BVQ

http://www.mynet.com/haber/yasam/turkiye-bu-koyden-dolandiriliyor-636000-1

http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/891168-kontor-dolandiricisi-koyluler-boyle-dalga-geciyor

Şimdi uza.

Sen ve senin gibiler ancak olaylari boyle ekrandan gorup gazete kagidinda okur uzaktan uzaga nutuk atar kus kadar yureksiz olup ancak kelime turetip kendince kimliginin batili olmanin sana gore turk olmanin verdigi cesaret verdigi maske ardina saklanip dusuncene gore viruslulerin kurtulmus cephesinde sansli hissedersin kendini.ki sen ozunde turksen oda supheli ya neyse.zavalli seni..

Ve ben kurdum batarim sana,ve senin gibi cahil beyinlilere.sen son nefesinde bogulana dek embesil yaratik konunun icine ettin..

Yav yazmıyayım dedim dayanamadım. Konuyu Kürtçülüğe kadar nasil getirdin? Tmm Mustafa gereksiz çıkış yaptı ilk yazısında ama sizde çok fena abarttınız. Adam Doğulu diyince aklıma direk Doğulu oluşum geldi, hiç Türklüğüm gelmedi. Bırakın artık şu milli ajite hikayeleri. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Cidden ajitasyon olayını çok yapıyorsunuz. Bizim bi hoca var o da aynı kafa , vatansever kafasında fakat kürt olduğu için zulüm görmüş köyde elektrik su yokmuş vs vs.  Ömrümde köy görmemiş olsam bunlar sadece doğuda oluyor diyeceğim. Şehir merkezinden 45 km uzağında elektrik su yok adamlar ilk çağda yaşıyor. Öğretmen olarak giden bir akrabam var böyle bir köye. Çocukların hayallerinde bile olmayan şeyleri yaşıyoruz.

Ha Doğu olayı yalan değil. Bana da geldi böyle dolandırıcı aramalar , o genizden gelen kelimelerden çakiyorsun. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

batıda yok mu dolandırıcılıkla geçinen aileler ? şimdi onlar da doğudan gelmiş dersin. batıda batılı olup dolandırıcılık yapanlar yok mu ?

dolandırıcılığın da bir üst leveli kürtlerin torbasını tutan batılılar yok mu batıda ?

herşeye doğu doğu diyorsunuz çok merak ediyorum doğu nerenize batıyor amk. ben de doğuluyum lan doğuluya dolandırıcı uyuşturucu kaçakçısı gözüyle bakanın da amk ! herşeye doğu doğu doğu. sikeyim batınızı batı çok gelişmiş herkes çok düzgün batıda.

Ne alakası var ? Yukarıda linklerini verdiğim haberlerin doğrultusunda yazdım ben o cümleyi. Şanlıurfa Türkiye'nin doğusunda değil mi ? 

Güneydoğusunda. 

Olsun hacı sen genelleme yapma yine de. Doğu deyince içine Erzurum, Erzincan gibi güzide şehirleri de katmış oluyorsun, olmuyor böyle.

Hiçkimse genelleme yapmasın en azından kendinizi doğuda doğmuş büyümüş biri olarak hayal edip empati kurun anlayacaksınız ne demek istediğimi.

Neyse ben de uzatmicam. Kimse de kusura bakmasın. Ben doğu çocuğuyum halis mulis dadaşım. Dğu denince ben de işin içine giriyorum. Reelde zaten biri ortamımda çıkıp doğululara dil uzatamaz. Sanalda da klavye artisliği yapıyorsun demesinler diye sesimi çıkarmıyorum.

Ama genelleme yapan ne kadar dar beyinli varsa hepsinin amk. İstanbul İzmir Bursa Yalova ve birsürü batı şehrinde bulundum. Bir doğulu olarak batı şehirlerinde batılılardan daha batılı yaşadım. Genelleme yapılacaksa ben de böyle yapayım.

Herkes yerlere tükürürken, sigara izmariti, su şişesi, çikolata kabı atarken tabiri caizse hayvan gibi yaşarken ben çöpümü yeri geldi çöp kutusu görene kadar cebimde taşıdım.

En kutsal varlık saydığımız analarımız iken, batıda herkesin rahatça "ananı sikiyim" ile birbirine hitap ettiğini gördüm. Kanka yerine birbirlerine "orospu çocuğu" ile hitap ettiklerini gördüm.

Daha çok şey var. Doğulu olarak bir istanbulludan daha çok istanbulluyum. Batılı kültürünü en ince ayrıntısıyla yaşadım gördüm.

Tatillerde hep giderim batı şehirlerine. Batılıların rahatça yaptığı pislik hareketleri ben bir doğulu olarak yapmayı kendime  yediremem asla.

Genelleme olacaksa ben de böyle bir genelleme yapar ve konuyu kapatırım.

DadasAdam tarafından 11/Kas/14 22:30 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JustRulz
    JustRulz's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    JustRulz bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

senin ve benzerlerinin tedavisi yok üzgünüm.Konuda ne anlatılıyor biz neden bahsediyoruz söz konusu olay ne ? nereden nereye getirdin konuşmayı.adam engelli diyoruz engelli anlama kıtlığınmı var ?  engelli bir şahsa üstüne soğuk su içme deme cürretine nereden sahip olabiliyorsunuz ? insanlıktan nasibini almamış gelmiş burada aba altından hökümet bize bahmiyyi , hökümetin suçu mesajları veriyor.mecazının murselinin altında kalırsın buyuk laflar etme.etme bulma dünyası döner dolaşır seni bulur , geçmiş olsun diyenin olmaz.

Aklın sıra laf sokmaya çalışmıssın gene. Adam engelli olabilir, Allah şifa versin. Ben ne yapayım peki ? Ben mi dolandırdım ? Konunun buraya gelmesi senin suçun. Boş boş konuşuyorsun. Bu çakallar emekli hakim, savcı, üniversite dekanı vs okumuş adamları bile dolandırıyor. Giden paranın geri gelmeyeceğini bildiğim için öyle yazdım.

giden paranın dönmeyeceğini bilmen büyük bir olay.neyse beynin çok güzelmiş iyi kullanmalar.hendek atlatabilen olursa öm atsın.

http://1ile0.blogspot.com.tr/
Toplam Hit: 4748 Toplam Mesaj: 39