İş Yerinden Mesai Arkadaşımı Dolandırdılar... [Üçkağıtçılıkta Level Atlamışlar Beyler]
-
Hayırdır devlet size bahmiiir? Niye yüklendiniz adama bu kadar? İlk yazdığı biraz garip kaçsa da türkiyedeki pisliğin yüzde 90 ı doğu kaynaklı değil mi? Bu gerçeği görmezden mi gelelim? ulan hemen mağdur ayağına yatın
-
Konunun şu tartışmaya gelmesi üzücü. Diğer husus ise o(dolandırılan) arkadaşa destek olmak gerekir.
-
Bazen olebir esiyor ak bu dunyanin kiyti kose biyer bul yerles sessiz sakin yasa diyorum ama kapitalizim olesine damarlarimiza islemiski oralardada parasiz yasanmayacagindan eminim 1 bucuk yasindaki cougum bile tv pc olmadan cani skilior saga sola sarior o bile etkisinde dunya okadar serefsiz adi pislik canlilarla dolduki ne garibana acima yasliya saygi kucugesevgi kaldi ak kiyamet kopsa kurtulsak su lanet dunyadan
-
JustRulz bunu yazdıMustafa bunu yazdıJustRulz bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Karanlığa ışığı devletin tutması lazım. Devlet bir cacık yapmıyor ki bu çakallara. Onlarda biliyor bir şey olmayacağını. Doğu'da sırf bu telefon dolandırıcılığından geçinen köyler var.
senin ve benzerlerinin tedavisi yok üzgünüm.Konuda ne anlatılıyor biz neden bahsediyoruz söz konusu olay ne ? nereden nereye getirdin konuşmayı.adam engelli diyoruz engelli anlama kıtlığınmı var ? engelli bir şahsa üstüne soğuk su içme deme cürretine nereden sahip olabiliyorsunuz ? insanlıktan nasibini almamış gelmiş burada aba altından hökümet bize bahmiyyi , hökümetin suçu mesajları veriyor.mecazının murselinin altında kalırsın buyuk laflar etme.etme bulma dünyası döner dolaşır seni bulur , geçmiş olsun diyenin olmaz.
Aklın sıra laf sokmaya çalışmıssın gene. Adam engelli olabilir, Allah şifa versin. Ben ne yapayım peki ? Ben mi dolandırdım ? Konunun buraya gelmesi senin suçun. Boş boş konuşuyorsun. Bu çakallar emekli hakim, savcı, üniversite dekanı vs okumuş adamları bile dolandırıyor. Giden paranın geri gelmeyeceğini bildiğim için öyle yazdım.
giden paranın dönmeyeceğini bilmen büyük bir olay.neyse beynin çok güzelmiş iyi kullanmalar.hendek atlatabilen olursa öm atsın.
Tamam sende haklısın.
-
Dostlar neyi tartisiyorsunuz ki; Olan su garibana olmus yazik Allah kimseye gostermesin... Boylelerini 1000-2000 kisilik kalabaligin eline ibretlik olarak verecen gerisini millet halleder. Yakaladigini atacan kalabaliga bakalim biri sikip bi daha yapiyor mu....
Cayrdirici ceza lazim. Kanunlarda bosluk oldukca suclular istedigni yapacak.
Pek bir seyin degisecegini sanmiyorum Turkiye'de artik. Yurt disinda yasiyorum kriz acayip derecede ama boyle dolandiriciliklar yok arkadas. Turkiye haberlerine bakiyorum her gun yeni bir tur dolandiricilik... Uzuluyorum dolandirililanlara. Dolandiranlar icin de icimden gecen ah sunlar Arabistanda olsaydi da orada yakalanmis olsaydilar diyorum...
dhmm tarafından 11/Kas/14 23:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Targutay bunu yazdı
Yargı organları bu Emniyet dahi olabilir çok kolay kandırılabiliyor. Ağır suçlar hariç ben yapmadım deyip çok kolay işin içinden siyrilinabiliyor
O kandırmayı bi biz yapamıyoruz amk. İşin piçi olmak lazım. Geçen sene 5 yıl ceza erteleme yedim. Teknik anlamda kanıt ta yok ama yapmadım dememe rağmen devlet "yaptın lan" dedi. Gerçi yapmıştım zaten. O yüzden itiraz etmedim karara.
-
Gençler,
Bu olayı yapan kişiler yakalandılar. Mağdur olan arkadaşımla Facebook üzerinden sordum, parayı Ziraat Bankası'nın Şırnak Silopi'de ki ATM'sinden çekmişler. Polis eşgallerini aldığı bu kanını siktiğimin evlatlarını Mardin Midyat'da tutuklayıp savcılığa sevketmişler. Çocuğun parayı da iade etmek istemişler ama ne olduğunu tam bilmiyorum. Pazartesi mesaiye gidince öğrenir anlatırım...
-
Taşşaklarından direğe assınlar piçleri garibana mazluma dadanır boyle orospu evlatları