Işid Ve İslam Fobisi Üzerine
-
http://www.youtube.com/watch?v=TNxIi9lk1R8
Hocam ben anlamıyorum herkesin okuduğu kuran aynı kuran değilmi, bunlar neden başka anlam çıkarmış?
-
HolyOne bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?v=TNxIi9lk1R8
Hocam ben anlamıyorum herkesin okuduğu kuran aynı kuran değilmi, bunlar neden başka anlam çıkarmış?
Hocam ufak tefek matbaa hataları oluyor.
Yoksa kuran`ı kerimde hayatta hata olmaz..
Lütfen incil ile karıştırmayınız..
-
Mezhepleşmenin sebebi Peygamber'in vefatından birkaç yüzyıl sonra çıkan siyasi ideolojilere dayanıyor aslında. Mesala bazı mezheplerde kadının eli erkeğe, erkeğin eli kadına değmemesi gerekiyomuş. Şafilikti sanırım.
Sonra mezheplerden bi lider vs putçu şeyh meyh kimse çıkıyor vay efendim sen nasıl dokunursun onun eline diyip ya cezalandırıyorlar, ya kol bacak kesiyolar, ya da öldürüyorlar. Mezhepler daima içerisinde etnik kişi odaklı ideolojiler barındıran şeyler olarak kullanılıyor. İnsanları bu mezhep zırvanalarıyla birbirlerine düşman ettiler. Bazı mezheptekiler kesinlikle Müslümanların cennetlik olacağını, yahudilerin cehennemlik olduğunu yani yahudilerin hiçbirinin, hristiyanların hiçbirinin cennete gidemeyeceğini savunur.
Kur'an öyle demiyor ama?
Bu tipteki mezhep muritleri zannedersem devamlı Arapça kuran okuyorlar. Savaş ile ilgili ayetleri bunlara aşılıyorlar.. Zannediyolar ki, kur'an'da mezhep diye bi kavram geçiyor, eğer sizin X mezhebinize uymazlarsa öldürün diye bir şey yazıyor sanıyor galiba bu herifler.
Ya da dediğim gibi mezhep şeyhleri vs bunları gaza getiriyor. Adamlar kürsüye çıkıp ilk önce Arapça bişiler sallıyor sonrasında Türkçe meal veriyor Kur'an'dan, daha sonra arkasına uydurulmuş bi hadis patlatıyor. Bunları böyle aşılıyorlar.
Geçenlerde video gördüm cübbeli resmen söyledi: Arapça okuyacaksın kardeşim diyor. Arkasında Türkçe meal vericeksin?! diyor. E Türkçe mealde sen Türkçe meali saptırıyosun? Adamlar zaten senden gelecek lafa bakıyor Kur'an okumuyorlar.
Arapça dilini çok kutsal bi dil zannediyorlar amk. Arapça bilmedikleri halde arapça kur'an okuyorlar.
Bu mezheptekiler, birbirlerini ziken atan kafaların hepsi aklını kullanmayan kişilerdir. Allah katındakilerin en kötüsü "Aklını işletmeyenlerdir" diye ayet vardır, bunlar o sınıfa giriyor. Ziki tuttular anlayacağınız.
Bi de, bu kadar İslam'ı kullanan terör örgütleri olduğu halde dünyada en hızlı yayılan din İslam olduğunu duymuştum. İstatistik var mı bilmiyorum. En çok inanılan din arasında 2. sırada İslam.
----------
Geçenlerde Amerikada yapılan röportaj vardı. Müslümanlar hakkında. Nasıl bilirsiniz? gibi sorular soruyodu eleman. Gelen cevaplar güzeldi, aslında avrupada çoğu insan olayın ne olduğunu anlayabiliyor. Fakat her ülkeden Radikal kafada manyaklar çıkacaktır elbet.
"Adam öldürüyo amk bunlar lannnnn İslam çok kötü pis kaka!!" diye yaygarayı bi patlatıyolar öyle yayılıyor elbette. Ben hiç liveleak'te onları izleyip dinimden soğudumu hatırlamıyorum. Onlar benim inandığım kitaba, inanmış gibi yapıp, hatta kitabı anlamayıp bu tür caniliği yapıyosa zikimde olmazlar. Hesabını Allah'a verecekler.
Daniel-Koo tarafından 16/Haz/14 09:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Müslümana ne yapıyorsa yine müslüman yapıyor. İnsan psikolojisinin açıklayamayacağı derecede sıkıntı var yani.
Örneğin; http://www.risaleajans.com/gundem/herkesin-ictigi-icecekte-dinsizlik-propagandasi
pesimistzombie tarafından 16/Haz/14 10:47 tarihinde düzenlenmiştir -
İslam iyi de müslümanlar kötü, trde yaşayan bir hristiyan olsaydım müslüman denince aklıma ihale ve rüşvet peşinde koşan her durumda birilerinin kıçını yalayan ve onların peşinden giden cahil insanlar olarak tanımlardım
-
-
pesimistzombie bunu yazdı
Müslümana ne yapıyorsa yine müslüman yapıyor. İnsan psikolojisinin açıklayamayacağı derecede sıkıntı var yani.
Örneğin; http://www.risaleajans.com/gundem/herkesin-ictigi-icecekte-dinsizlik-propagandasi
haahha :D
ASLINDA OLMASI GEREKEN YAZI Bizim müslüman bildiğimiz üreticiler de bu gibi ürünler üzerinden tebliğ yapsalar ne güzel olur…Mesela bu yazının “dinlisini” yapalım:“Bu meyve suyu, Kainatı yoktan var eden Rabbimizin gökten yağdırdığı yağmur ile insanların faydası için kuru topraktan yarattığı ağaçların, insanların çeşitli bedensel ihtiyaçlarnı karşılamak için var edilen meyvelerinden üretildi. Rabbimiz biz kullarına günahkar olduğumuz halde nimetlerini yağdırmaya devam ediyor: O’na dönelim diye…” -
şimdi iki ülke savaşa girse siyasi üstünlük veya petrol veya buna benzer başka bir sebeple insanlar bunu sadece savaş olarak bilir, müslüman topluluklar ise bir savaş verdikleri zaman bunu cihad olarak adlandırıp öldürdükleri insanları din adına öldürdüklerini söylüyorlar bu durumda savaşan topluluğun işlediği suçlar o topluluğa değil islama ithaf ediliyor
onun dışında mesela bir arkadaş yukarda meyve suyunda ateizm propagandası yapıldığıyla ilgili haber linkini vermiş bu gibi sitelerin kişilerin yaptığı aptalca yani ciddi anlamda aptalca şeyler küçük bir çocuk zekasıyla yazılmış söylenmiş şeyler yüzünden yine islam aptalların dini olarak kazınıyor akıllara
ve küçük bir örnek daha yakın zamanda ateizm derneği kuruldu ateizm derneğini kuranlarada yaptıkları hareketlerede bir ateist olarak tamamen karşıyım, bir dine ait olmamayı kurumsallaştıramazsın, ama aptal adamın biri çıkıp ateist derneği kurmuşlar niye kurmuşlarki kendi oluşsaymış diyor kendince zeka dolu bir laf soktuğunu düşünerek ama müslüman olmayan biri bunu okuyup ulan ne aptal bu müslümanlar diyor
sözün özü islam fobisini yaratan müslümanların kendisi, kitabın sana cihad emri veriyorsa bile eğer dinini ilerki çağlara taşımak istiyorsan din adına vahşilik yapmaktan vazgeçmelisin
forumda bir yerlerde IsLaMiC_ForCe var bir adam islamiyetle ilgili hiç birşey bilmeyip bu adamla konuşsa emin olun müslümanlar terörist demez, zira dinini tanıtırken akılcı ve mantıklı konuşuyor, yani meyve suyunu düşman belleyen bir insanın inandığı şekilde kim inanmak isterki?
türkiyede müslüman olmayan nüfusun sayısının arttığının herkes farkında ve tamamen yukarda yazdığım sebepler yüzünden
-
ben de islamdan iğreniyorum.
git isveç'e bak adamlar mal gibi hala bu peşmerge kılıklılara, afrikadan göçen müslüman ölü sikicilere kucak açıyorlar.
kaç tane tecavüz vakası oluyor bir ayda.
neden bu tip mal mal din adına katliamlar Avrupa da, Amerika da sıklıkla olmuyorda 200 300 tane götlek müslüman kılıklı bir araya gelince
ülkelerde bolca ayaklanma, kan gövde, yargısız infaz izliyoruz?
Noyan tarafından 16/Haz/14 11:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Düzeltme yapayim. Analizinde ki ikinci asamada ki kosulsuz tepki değil kosullu tepki olacak.