Isınma
-
İzmir ödemişeyim , havalar buz gibi oldu malum. Yarın taşınıyorum eşyalı ev kömür sobası var , sizce ne yapmalıyım ufo gibi birşey mi alayım yoksa kömür sobasını mı kurayım ekonomik oldugu kadar pratik bir çözüm de gerekli bana öğrenciyiz sonuçta
-
soba ile uğraşılmaz olm tam rezalet iştir
ayrıca sen beceremezsin
ufo al rahatına bak izmir'in havasını pek bilmem ama hemen hemen aynı paraya denk gelir masraflar filan.
ufonun rahatlığını göz önüne alırsan daha karlı bile olursun belki :f
-
dayı alacaksın ihlasın küçük elektrikli buharlı sobalarından = mis
ufoyu kapat = buz
ufo = 2000-3000 wat
elektrikli soba = 800 wat
ufo = 1 saat --> elektrikli soba = 3 saat ;)

not: googledan buldum xD
YekteranBaymedir tarafından 27/Kas/12 00:29 tarihinde düzenlenmiştir -
elektrik ramları aldı başını gitti :(
-
O ninelerin başlarına koyduğu su torbası, pofuduk terlik.
Su torbasının içine ketılda ısıttığın suyu koyuyorsun, ağzını güzelce kapıyorsun yatağın içine atıyorsun girmeden 10 dk önce, sonra pofuduk terlikleri giyiyorsun, yatağa giriyorsun, bir bakıyorsun yatak fırın, su torbasını soğuk olan bölgelerine yavaş yavaş alabilirsin sonra gece -40 bile olsa bir bakmışsın su torbasını atıyorsun çünkü fırın oluyor geçen kış ben bu sistemle gittim ufo mufo yakmadım bu kışta bu sistem, dahasını tanımam.
Yaşasın fakirlik....... :| -
büzüğün yerse soba kur hacı. o sıcaklığı, o rahatlığı, o zahmeti başka bişey vermez.
zor olmaz diyosan sobayı 1 kere yak günde kemiklerin ısınır. biz de ufo yakıyoz. 1 aylık elektrik parasına bi kışlık kömürünün alırsın.
ama geceleri dikkat eyle
-
İhlas 800 watt ısıtmıyor hacı. önümü ısıtsam arkam donuyor. oda kıç kadarsa yeter.
Ufo her türlü yeter.
Büyük tüpün üstüne takılan kafalar var onla şahane ısınıyorsun. Büyük tüp değişim 50 lira ama tüpe lpg dolduran benzinlikler vardı illegal yapanlar vardı 15-20 liraya dolduruyorlardı. Sakat tarafı gaz kaçağı. bunun için satılan alarmlı gaz sensörleri var ondan al.Sadece yatacağım yer ısınsın diyorsan elektrikli battaniyenin üstüne tanımam.
-
siktir et hoca kömür sobasını fln Allah muhafaza millet zehirleniyor kömür sobasından
sen ihtiyacına uygun bir tane UFO al http://www.ufomarketim.com/UrunKategoriler.aspx?KatID=16
en güzeli koyarsın koridora her yer ısınır
veya klimada olur... -
kombili ev bulup
kombiyi söküyosun
kombi yerine elektırıkl sohben ucunada pompa takıosun
sohbenıde kacaga bagladnmı donla gezersın evde :D
şaka bi yana harbiden zor la öğrencilik
en temizi elektirikli battaniye ve ufo ikilisi
ve tabiki sıkı sıkı giyinmek.. patik terlik kombinasyonunuda unutma
-
DestinatioN bunu yazdı
kombili ev bulup
kombiyi söküyosun
kombi yerine elektırıkl sohben ucunada pompa takıosun
sohbenıde kacaga bagladnmı donla gezersın evde :D
şaka bi yana harbiden zor la öğrencilik
en temizi elektirikli battaniye ve ufo ikilisi
ve tabiki sıkı sıkı giyinmek.. patik terlik kombinasyonunuda unutma
sıkı sıkı giyinmk iyide misafiri var hatun var kişisel yöntemler az gelir
bu ufolar aylik ne kadar yakıyor hocalar tahmini günde 5 saat yaksak ?
-
PanxeR bunu yazdı
sıkı sıkı giyinmk iyide misafiri var hatun var kişisel yöntemler az gelir
bu ufolar aylik ne kadar yakıyor hocalar tahmini günde 5 saat yaksak ?
şimdi iyi havalar da biz dağdayız Buca'da, rüzgarlar başladı mı günde minimum5 6 saat yakarız mecburen.
200 falan geliyo ortalama. haa ben kızı üşütmem, öle dolma gibi kat kat da giyinemem diyosan vericen 300 ü canavar gibi yatcan.