Isınma
-
ReeX bunu yazdı
Soba en iyisidir hemde anı olarak kalır . Ufoyu yak kapattıgın an buz gibi oluyor , o yüzden ufoyu sevmiyorum .
Soba kur en iyisi yanınada bitane minder atarsın :) oturursun orada uykusunu getirir adamın soba acayip güzel ısıtyor.
Sobanın üzerinde kestane falan yapardık ne günlerrdi laaaaaa
-
Hocam bende öğrenci evindeyim yaz zamanları salonda kış zamanlarıda ufak bir odamız var oraya taşınıyoruz innaki senin evindede oyle ufak bir oda vardır yerleş oraya al bi ufo temizz kömür falan uğraşılmaz (:
-
ufoyu arkadaşların dediği gibi kapattığın an soğur ortam. hem elektrik çok fazla gelir. soba en iyisi. tabi baca temizliğini yapacaksın önce. kömürleride ufak poşetlere bölersin bir seferlik. poşetle atarsın sobaya. bi tek külünü günlük temizlersin. o da fazla zamanını almaz zaten. güzelce ısınmış olursun. üşüyüp hasta olacağına soba kur gitsin. hem üzerinde yemek falanda yaparsın.
-
Yatma saatine kadar nasıl ısınırsın bilmem ama yatağa girince aşağıdaki şeylerden 2 tane kullansan sımsıcak olursun
tosun tarafından 27/Kas/12 16:43 tarihinde düzenlenmiştir
-
bedava ısınmak varken düşünmek niye ?
yatay geçiş yap doğuya kaçak elektrikle ister ufoyla ister endüksyon bobiniyle ister semaver le ısın
-
tosun bunu yazdı
Yatma saatine kadar nasıl ısınırsın bilmem ama yatağa girince aşağıdaki şeylerden 2 tane kullansan sımsıcak olursun

Hoca bunların içine kaynar suyu koyduk diyelim kaç saat sonra soğur ? İçinde soğumaması için birşey mi var?
-
DevilRullz bunu yazdıtosun bunu yazdı

Hoca bunların içine kaynar suyu koyduk diyelim kaç saat sonra soğur ? İçinde soğumaması için birşey mi var?
Yatak Isınınca Gerisini Vücudun yerine Getiriyor... Isı Kaybolmuyor Sen Daha Çabuk Isınmış Oluyorsun.
-
Peki buna kaynar su koysak kaç dakikada soğur yani ben asıl onu merak ediyorum.
-
Soba odun yakılmadığı sürece öğrenci adama ters, derdi çok. Küçük oda, elektrikli battaniye, elektrikli soba üçlüsünü öneririm.
-
Odanin pencere ve kapilarini kapat iceride bi 5 10 dakka ketili calistir buhari etrafi sarsin, ev sicacik olur, ise yararsa soyle bende yapiim.