İski Anadolu Yakasının Anasını Ağlattı
-
İski 3-4 gündür anadolu yakasının anasını ağlattı bir çok yerde sular kesildi.
Bugün sabah saat 6 dan 12 ye kadar verildi sonra tekrar kesildi.Nasıl bir iş bu koskoca kentin sularını nasıl böle günlerce kesiyorlar ! Sağdan soldan su taşımakdan , suya para vermekden sinir olduk !
Şuan su kesintisi olan yerler :
Gazıosmanpaşa
Kadıkoy
Kağıthane
Maltepe
Ümraniye
Üsküdar
Samandıra
Çekmeköy
Bunlar bir kaç saat önce daha da fazlaydı şimdi bazı yerlere vermeye başlamışlar.
-
çok büyk yanlışlar yapıyoruz örneğin bir sifon 5 lt su alsa günde 3 kez tuvalete gitsek çeksek
15 lt eder.10 günde 150 lt.Tek kişi hai 50 sini at 100 lt eder.
Peki ayda ?300 tke kişi.
atık suları sifon suyu yapmak laızm
-
allah aşkına ya olm bari sen saçmalama lan kaç yıllık eski borularıaldılar sıfırlarını takıyorlar 75 sene ömrü var yeni boruların bunun için 2 hafta aralıklı su kesintisine katlamanıyormusun? bu kadar suçlamayın devleti braz kendinize bakın el alemin fedaisi kendinin ol efendisi demişler ne doğru demişler ama anlayana demişler.
-
avrupaya da sıçramış gözüm yada asya ya zira kağıthane avrupada :|
-
bayrampaşada da sular kesik ama zumsuğun dediği takıldı kafama atık sular nasıl sifon suyu olacak :S:S
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------
bayrampaşada da sular kesik ama zumsuğun dediği takıldı kafama atık sular nasıl sifon suyu olacak :S:S
-----------------------------bulaşık suyu veya çamaşır makinesi'nin dışarıya bıraktığı suyu bi varilde toplayıp sifon için kullanabilirsiniz..
-
su tasarrufu yapıyorlar sanırım :) bizim burda'da kesik (4.levent)
-
haaeee tmm
-
sadece telekoma küfür etmekle olmuyor :)
-
Şu hükümete bir tek su konusunda katılıyorum. Hatta her hükümete.
Su konusunda çok hassas bir insanım. İnsanlar suyu çok ısraf ediyorlar. Mesela evimde tuvalette 5 litrelik bir vilada kovası var içindede tas. O kovaya çamaşır makinesinden çıkan suları çaydanlığın altındaki artan suyu ve bunun gibi bir çok suyu koyuyorum. Ne kadar çok suyu ısraf ettiğimizi o zaman anlıyorum. Özellikle o sifonlarda harcanan sular inanılmaz derecede fazla. İki damla işiyorsun sonra 5 litre su döküyorsun. Suyun parası az olduğu için insanlar ısraf ediyor. Suya bence zam yapılmalı. Hatta % 60 zam yapılmalı. Çünkü bizim insanımız kusura bakmasın ama pahalı şeyin kıymetini biliyor anca. Kullandığımız su sadece para değil gelecek neslin suyudur heba etmeyin..
-
bi reklamda duymustum.3 kisilik bir ailenin bosa sarfettigi su miktari yılda ortalama 126 ton kadarmıs.bir ömerli barajı yapiyormus.
bol bulunca da sıvıyoruz kardesim oramiza buramiza.