folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İski Anadolu Yakasının Anasını Ağlattı

İski Anadolu Yakasının Anasını Ağlattı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Hayır siz 3 gündür boru takılıyor mu sanıyorsunuz o yüzden mi kestiler sanıyorsunuzsuyu? :P Barajlarda su kalmadı zorunlu hizmet diye kesiyorlar yalandan direk su kalmadı kescez deseler daha büyük tepki toplarlar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek

SiyanojeN bunu yazdı:
    -----------------------------
    allah aşkına ya olm bari sen saçmalama lan kaç yıllık eski borularıaldılar sıfırlarını takıyorlar 75 sene ömrü var yeni boruların bunun için 2 hafta aralıklı su kesintisine katlamanıyormusun? bu kadar suçlamayın devleti braz kendinize bakın el alemin fedaisi kendinin ol efendisi demişler ne doğru demişler ama anlayana demişler.
    -----------------------------

bi dogalgaz brosu sahibi ayrıcada makine mühendisi olarak müdehale ediyim :) iski nin hala degiştirilmemiş 20 yılı aşkın zamandır kullanılan boruları var o zamanın teknolojisi ve o zaman kullanılan boruların ömrü katodik koruma ile birlikte 25 yıl falandı zaten 25 yılın sonunda borularda yavaş yavaş arsenik kalıntıları görülmeye başlanır.iski nin işini iyi yaptıgını düşünüyorum ve problemlerin en kısa zamanda giderilecegini umuyorum inanın yapılan tadilatlar masraflı ve zordur mecburen bir mahalle yada sokakda bile tadilat olsa anında ana regülatör (semt ilçe ana dagıtım) den kesilmesi gerekli

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    istanbulda yaşanılırmı be :) güvenlik yok su yok elektirik yok kalabalık gider fazla :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 6215 Toplam Mesaj: 24