İski Anadolu Yakasının Anasını Ağlattı
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------
bayrampaşada da sular kesik ama zumsuğun dediği takıldı kafama atık sular nasıl sifon suyu olacak :S:S
-----------------------------bulaşık suyu veya çamaşır makinesi'nin dışarıya bıraktığı suyu bi varilde toplayıp sifon için kullanabilirsiniz..
-----------------------------kimse uğraşmaz o dediinle millet basar sifona ha bi bağlantı yaparsın makineden akan suyu direk sifona gönderecek öyle olur belki
-
içtiğiniz su değilki zaten, bi görseniz test aşamasında ne kadar mikroplu olduğunu ah ah. o boruları babasının uşağı yapmıyor bizden aldığı zamlarla yapıyor. habire vergi habire vergi. memura gelince zam yok. Oruçta niye kesmiyorlarda 2 gün kala böyle bir ibnelik yapıyorlar!
-
hea amk ya ben ümraniyede oturuyorum amk 3 gündür sular kesik imanım gevredi sikiyim kurunu yanında yaşta yanıyor ben duyarlı biriyimdir böle konularda hiç kaynağı gereksiz kullanmayı sevmem ama amk başkaları bodrumda su sefası yaparken burda bizden cıkıyor acısı( ahyt banyu yapmadım iki gündür amk ensem kşıntı tuttu):D
-
herşeye ağlamak zorundamıyız ? neden anan ağlasın güzel kardeşim.önceden söylendi suların kesileceği ve bu kesintinin sebebi var.alsaydın önlemini.ankara'daki gibi susuzluktan kesilseydi suyumuz hangi akraban ağlayacaktı ?
not : anadolu yakasında oturuyorum. -
DEVSIRME bunu yazdı:
bayrampaşada da sular kesik ama zumsuğun dediği takıldı kafama atık sular nasıl sifon suyu olacak :S:S
-----------------------------olacak değil yapılması laızmd iyorum israilde öyle
-
mayrip bunu yazdı:
içtiğiniz su değilki zaten, bi görseniz test aşamasında ne kadar mikroplu olduğunu ah ah. o boruları babasının uşağı yapmıyor bizden aldığı zamlarla yapıyor. habire vergi habire vergi. memura gelince zam yok. Oruçta niye kesmiyorlarda 2 gün kala böyle bir ibnelik yapıyorlar!
şuan ana boru hattı değişiliyo :) memura zamla büyükşehir belediyesinin ne alakası war o da ayrı konu ahmet :)kirli dediğiniz sulara dua edin almanyada kanalizasyon suyu arıtılıp çeşmeden veriliyo :)
yawaş yawaş gelişecez sabredin amk azıcık 80 yıllık ülkeyiz höh deyince olmuyo herşey abi :|
-
Bazıları da su tasarrufu falan demiş.Hocalar ne alakası var ya simdi su tasarrufu için mi kestiler suları ? :)
İskinin 55573825 tane adamı var.3 günde değişemiyorlar mı ?
Millete böle eziyet çektiriyorlar.
Edit:Avrupa yakasında da 1-2 yer kesikmiş.
-
senin ewindeki musluğu mu değişiyolar sanki :|
2 dkda sök tak contayı :B
-
EmiRReiS bunu yazdı:
sadece telekoma küfür etmekle olmuyor :)
-----------------------------zaaaa:D bittim abi bu lafa:D iskiyi aradik arkadasla baya bi sovduk:D
-
EmiRReiS bunu yazdı:
sadece telekoma küfür etmekle olmuyor :)
YALAN...
telekomun reklamnı yaptığı vdsl2 hizmetinin verimli çalışması için telekom yeraltı çalışması yapıyor.
SUÇLU telekomdur arkadaşlar
şakaydı bu küfre devam etmeyin lütfen
tt benimde girmeye çalıştığım ülkemizin çok nadir kurumlarından biridir.:D