İslahiye Mülteci Kampında İsyan Var!
-
Sığınana sırt çevrilmez, sığınan kovalıyana verilmez.
Ama böyle yapanada yolunu gösterirsin. pezevenklerin isyan sebebi çok iğrenç.
-
Katranı kaynatsan olurmu şeker cinsini siktiğim cinsine çeker işte amk.Zamanında bunların ataları vurmadı mı Osmanlıyı arkamazdan beter olsunlar ne diyim
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------Sığınana sırt çevrilmez, sığınan kovalıyana verilmez.
-----------------------------bunlar hain hacım. hepsini esada vereceksin esad bunlara neler yapar neler.
amerika düğmeye basıyor Türkiye sınırdan suriyeli muhalif yani teröristleri alıyor olay bu...biz enayimiyiz aylarca başka ülkenin insanına bakacağız ? kimse kimseye şu devirde babasının oğlu olduğu için bile ekmek para su vermezken devlet ne diye yardım ediyor :? orda askerimize polisimize silah sıkılsa ve şehit haberi gelse ne olacak ? sorumlusu kim olacak ?Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:32'da kaygusuz tarafından düzenlendi.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:33'da kaygusuz tarafından düzenlendi. -
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------Sığınana sırt çevrilmez, sığınan kovalıyana verilmez.
-----------------------------bunlar hain hacım. hepsini esada vereceksin esad bunlara neler yapar neler.
amerika düğmeye basıyor Türkiye sınırdan suriyeli muhalif yani teröristleri alıyor olay bu...biz enayimiyiz aylarca başka ülkenin insanına bakacağız ? kimse kimseye şu devirde babasının oğlu olduğu için bile ekmek para su vermezken devlet ne diye yardım ediyor :? orda askerimize polisimize silah sıkılsa ve şehit haberi gelse ne olacak ? sorumlusu kim olacak ?Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:32'da kaygusuz tarafından düzenlendi.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:33'da kaygusuz tarafından düzenlendi.
-----------------------------+2
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:36'da ibrahimeren tarafından düzenlendi. -
edit
Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 00:53'da u235 tarafından düzenlendi.
Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 00:53'da u235 tarafından düzenlendi. -
Suriye halkını kardeş belleyen denyoların ne geçmişe dair bilgisi ne de geleceği görme yetisi olduğundan olumlu bir gelişme olarak gördüm. Bugün bunlar gözlerinin önünde Suriyelilerin bize nankörlük yaptığını görmeden kafayı çalıştırıp gerçeği anlamayacaklar. O kare jeton kafaya vurmadan düşmüyor.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:52'da FireX tarafından düzenlendi. -
daha fazla sığınmacı alınmasın diye suriye istihbaratının da parmağı olabilir.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:55'da GusFring tarafından düzenlendi. -
alsınlar alsınlar, hataya doldursunlar, referandumla devlet de ilan etsinler kendilerini.
-
Türk hükümetine müstehak ama şunu gözden kaçırmamak gerek Suriye eksenli bir sıcak çatışma yakındır. Türkiye'nin maçası yemedi, lojistik işi TC üstlendi askeri unsurları ise ABD & İsrail karşılayacak gibi görünüyor. Bu isyana da ses çıkartmamaları; uçak düştükden sonra mültecilere kucak açmalar, isyancıları parasal ve silah olarak desteklemeler filan. Hepsi işin diğer ayakları...
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------onları salak gibi ülkemize misafir ettik. kendi ülkesine ihanet edeni ne diye alırız ki _?
muhalifler teröristtir. haindir. biz teröristleri ülkemizde besleyen ilk devlet olacağız dünyada...
-----------------------------
40 yıl önce olmuştuk zaten yanlışmı biliyorum ?
-----------------------------Onları bu ülkeye alan biz değiliz hatta karşıyız da.Onları bu ülkeye alan bizim ......... idarecilerimiz.
Bu işin sonu tıpkı çzalın zmanında ırak lılara kucak aömasına benzeyecek.Sonunda ne oldu PKK türedi.Suriyeyide içeri aldılar ya ben bundan sonra korkarım belki bi 10 yıl sonra PJK diye yeni örgüt türeyecek bakın siz