İslahiye Mülteci Kampında İsyan Var!
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------Sığınana sırt çevrilmez, sığınan kovalıyana verilmez.
Ama böyle yapanada yolunu gösterirsin. pezevenklerin isyan sebebi çok iğrenç.
-----------------------------bunlar hain hacım. hepsini esada vereceksin esad bunlara neler yapar neler.
amerika düğmeye basıyor Türkiye sınırdan suriyeli muhalif yani teröristleri alıyor olay bu...biz enayimiyiz aylarca başka ülkenin insanına bakacağız ? kimse kimseye şu devirde babasının oğlu olduğu için bile ekmek para su vermezken devlet ne diye yardım ediyor :? orda askerimize polisimize silah sıkılsa ve şehit haberi gelse ne olacak ? sorumlusu kim olacak ?Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:32'da kaygusuz tarafından düzenlendi.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:33'da kaygusuz tarafından düzenlendi.
-----------------------------usta haklısın, bende suriye isyancılarının desteklenmesine sonuna kadar karşıyım. AMA içlerinde çoluk çocuk var, suçsuz masum ama bir şekilde yönetimle ters düşmüşü var, benim derdim mültecilerin hepsine karşı çıkanlara karşı çıkmak.
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------Sığınana sırt çevrilmez, sığınan kovalıyana verilmez.
Ama böyle yapanada yolunu gösterirsin. pezevenklerin isyan sebebi çok iğrenç.
-----------------------------bunlar hain hacım. hepsini esada vereceksin esad bunlara neler yapar neler.
amerika düğmeye basıyor Türkiye sınırdan suriyeli muhalif yani teröristleri alıyor olay bu...biz enayimiyiz aylarca başka ülkenin insanına bakacağız ? kimse kimseye şu devirde babasının oğlu olduğu için bile ekmek para su vermezken devlet ne diye yardım ediyor :? orda askerimize polisimize silah sıkılsa ve şehit haberi gelse ne olacak ? sorumlusu kim olacak ?Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:32'da kaygusuz tarafından düzenlendi.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:33'da kaygusuz tarafından düzenlendi.
-----------------------------usta haklısın, bende suriye isyancılarının desteklenmesine sonuna kadar karşıyım. AMA içlerinde çoluk çocuk var, suçsuz masum ama bir şekilde yönetimle ters düşmüşü var, benim derdim mültecilerin hepsine karşı çıkanlara karşı çıkmak.
-----------------------------Evet haklısın çoluk çocuk var suçsuz gibi dursalarda hatta olsalar da şuan abisi babası sana karşı o ufaklıklar da büyüdüğünde senin çoluğuna çocuğuna karşı olacak..
Bu da bir gerçek.. Dünya üzerinde hiç kimse masum değil..
-
Hepsi aynı amk bunların .Sınır dışı etmek lazım esad kan alsın bunlardan
-
araplar tarihimizde herzaman bizi sırtımızdan vurmuştur ki yine aynı hareketi yaptılar ne zaman kucak açsak onlarla işbirliği yapsak aynı hikaye bunu bizim hükümet anlayamaz tabi..
-
her isyan kanla bastırılır
kanuni
-
Neden isyan etmişler
-
derhal bunlar toplanıp gönderilmeli suriyeye!