İşler Ciddiye Binince Erkekte Oluşan Ruh Hali [Evli Müritler Buraya]
-
Üniversite bitti iş hayatı başladı ve acayip yoruluyorum. haftanın 7 günü çalışıyorum desem yalan olmaz sanırım. Sorun şu ki 2,5 yıllık bir ilişkim var ve adım adımda ciddileşiyor bilmem nedendir hala anlayabilmiş değilim biraz soğukluk oldu bende. Geleceğimde onun olmasını istiyorum ama neden kafamda soru işaretleri var ve bu kafama takılmaya başladı. Evli müritlerden tavsiye alabilirmiyim bu tip duygular hissettinizmi normalmidir ilişkimin bozulmasını istemiyorum 1 yıl sonra nişan yapmak istiyorum.
olay geyiğe kaçmazsa sevinirim.
acaba evlilik korkusu mu
-
bura bana kalsın.
-
HeYeT bunu yazdı
bura bana kalsın.
Burayla ne yapacan hocam ?
-
CyberAngel bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
bura bana kalsın.
Burayla ne yapacan hocam ?
haydaa. upload yapacam.
kardeş niye takıldın oraya ekleme yaparım belki düşüncelerime.
-
Ne takacam merak ettim :)
-
bağlanma kokusu özgürlüğünün kısıtlanacağının korkusu bilimsel olarak nedir ilmem ama garip bir duygu ama sonradan alışıyorsun :) şu bi gerçek hiçbirşey bekarlığındaki gibi değil herşey bir anda değişiyor. özellikle sosyal hayatın renkliyse büyük bi bocalama yaşıyorsun. kendimden örnek vereyim arkadaşlar gece 3 de arar yataktan kaldırırdı bekarken :) kafamıza eserdi o gece aklımıza ilk gelen yere gider sabahlayabilirdik ama evlenince bunlar yok olmuyor yani. tabi dediğim gibi bunlar gecici duygular, sonra hayat sıradana bağlıyor :)
-
Hoca Allah izin verirse 29 gün sonra evliler kervanına katılıyorum aynıları bende de oldu ve hala devam ediyor bazen la sktr et vazgeç diyorum bazen de tam tersi oluyor hemen evlensek diyorum. Karmaşık bişey çok boktan bi durum ama galiba en güzeli evlenmek hele de hayatının kadını karşına çıkmışsa sıkılma düşünme evlen derim.
Bu arada Kayseri'deki müridleri de davet ediyorum buyursunlar gelsinler başımın üstünde yerleri var düğün 31 Mayıs'ta
-
CiRKiN bunu yazdı
Hoca Allah izin verirse 29 gün sonra evliler kervanına katılıyorum aynıları bende de oldu ve hala devam ediyor bazen la sktr et vazgeç diyorum bazen de tam tersi oluyor hemen evlensek diyorum. Karmaşık bişey çok boktan bi durum ama galiba en güzeli evlenmek hele de hayatının kadını karşına çıkmışsa sıkılma düşünme evlen derim.
Bu arada Kayseri'deki müridleri de davet ediyorum buyursunlar gelsinler başımın üstünde yerleri var düğün 31 Mayıs'ta
dediğin gibi karmaşık bişe hatunun okulda bitiyor zaman daralıyor sanırım bunların sebebi gelecek korkusu birazda.
-
oliWeR bunu yazdı
bağlanma kokusu özgürlüğünün kısıtlanacağının korkusu bilimsel olarak nedir ilmem ama garip bir duygu ama sonradan alışıyorsun :) şu bi gerçek hiçbirşey bekarlığındaki gibi değil herşey bir anda değişiyor. özellikle sosyal hayatın renkliyse büyük bi bocalama yaşıyorsun. kendimden örnek vereyim arkadaşlar gece 3 de arar yataktan kaldırırdı bekarken :) kafamıza eserdi o gece aklımıza ilk gelen yere gider sabahlayabilirdik ama evlenince bunlar yok olmuyor yani. tabi dediğim gibi bunlar gecici duygular, sonra hayat sıradana bağlıyor :)
erkekler kadınlardan daha fazla özgürlük istiyor bence dediğin gibi şimdi düşündüğümüzde kültürümüze göre öyle kadın erkek eşit ama erkeğin her yaptığını kadın yapamıyor onlarda bu duruma ayak uydurmuşlar ama erkek her istediğini yapıyor akşam istediği saatte istediğii yere gidebilmesi gibi özgürlüğünün kısıtlanması doğru bi durum bencede hocam Hayır şimdi atlatsam bu durumu hadi evlenince yine böyle şeyler hissederim diye de aklıma gelmiyor değil evlilik bu sonçta oyuncak değil.
-
Kızın ailesini sevemedin, ikinci bir aile olacaklar bundan çekiniyorsun. Bir de acaba daha iyisi ileride karşıma çıkar mı endişen var ama bunu kendine soramıyorsun dahi çünkü elindekinin gitmesini sonra da sap gibi ortada kalmayı istemiyorsun alışmışsın kıza :D evlenirsin sen. Hadi Allah utandırmasın.
-
RETRET bunu yazdı
Kızın ailesini sevemedin, ikinci bir aile olacaklar bundan çekiniyorsun. Bir de acaba daha iyisi ileride karşıma çıkar mı endişen var ama bunu kendine soramıyorsun dahi çünkü elindekinin gitmesini sonra da sap gibi ortada kalmayı istemiyorsun alışmışsın kıza :D evlenirsin sen. Hadi Allah utandırmasın.
hem alıştım hemde doğru insan olduğuna inanıyorum. yazdıklarına yalan diyemem. :) inşallah evlenirim
yani biraz paranoyaklıkta olmaya başladı evlenince yapacaklarımı düşünüyorum kafam da kızın akrabalarını bile ziyarete gidiyorum. Biraz fazlamı düşünüyorum.
HeYeT tarafından 02/May/13 22:40 tarihinde düzenlenmiştir