İşler Ciddiye Binince Erkekte Oluşan Ruh Hali [Evli Müritler Buraya]
-
benim de uzun süreli bir ilişkim var, işler ciddiye binmeye başladı. kendi annem babam hadi artık ne zaman diye bekliyorlar. geçen gece düşündüm beni de bir sıkıntı aldı hocam. Allah sonumuz hayır etsin.
-
o değilde bir an ben bu konuyu ne ara açtım ya diye düsünüyordum ki baktım ben açmamışım :D
durum o kadar vahim yani
-
1.tip : evde yemek olsun,temiz camasir olsun,utulenmis olsun,duzenli seks hayatim olsun,cocuk olsun buyutelim.
2.tip : Birbirimizin ozgurlugunu yok etmeden yasayalim,hep sevelim ama seviyeyi koruyalim,tum sorumluluklar esit olsun.Kisiye ozel sahsi vakit her zaman olsun.Birbirimizin hobilerini yapalim,kultur-sanat faaliyetlerimiz olsun.Gerekirse bazen cocuk ruhumuzu disari cikaralim.
diyen tipler vardir.Hangisi olduguna bagli.2.si isen evlilik cok hos birsey olur.Hayirlisi olsun.
(ailesi cok cene yapan bir aile ise 2 kez hayirlisi olsun)
cordelian tarafından 03/May/13 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -
yalnız olmadığımı gördüm @retret saolsun pmle tecrübelerini anlattı.
-
Ben bile evlilikten korkuyorum henuz bı cıddı ılıskım olmadıgı halde senın ıcınde bulundugun durumu dusunemem bile :D
-
Bence evlilik çok saçma, eğer çocuk yapılmayacaksa insanlar evlenmeden birlikte yaşasın, kimsenin birbirine bi bağlılığı yok birşey yok,
özgürlükte var oh miss. -
Gerçekten isteyip istemediğini öğrenmen gerekir. İstemiyorsan evlenme. Karşımdaki nolacak üzülür falan diyede düşünme. Birde sex için mi evleniyorsun bunu sorgulaman lazım. Hevesin geçtiğinde şuan içinde bulunduğun durumdan daha kötü duruma girersin. Seviyorsan, mutlu olacağını düşünüyorsan evlen bence. Ama bence bekarlık daha iyidir.
-
asa42 bunu yazdıHeYeT bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Kızın ailesini sevemedin, ikinci bir aile olacaklar bundan çekiniyorsun. Bir de acaba daha iyisi ileride karşıma çıkar mı endişen var ama bunu kendine soramıyorsun dahi çünkü elindekinin gitmesini sonra da sap gibi ortada kalmayı istemiyorsun alışmışsın kıza :D evlenirsin sen. Hadi Allah utandırmasın.
hem alıştım hemde doğru insan olduğuna inanıyorum. yazdıklarına yalan diyemem. :) inşallah evlenirim
yani biraz paranoyaklıkta olmaya başladı evlenince yapacaklarımı düşünüyorum kafam da kızın akrabalarını bile ziyarete gidiyorum. Biraz fazlamı düşünüyorum.
zor verilen karardan kolay vazgeçilmez hocam, bazı spastikler gibi bugun seninle ertesi gün onunla yapcağına sağlam karar ver
spastik hakaretmidir ?
-
Evliyim halim bambaşka:-) korkma annene anlat evlenmek istiyorum de :-)isteme olayı bittimi herşey akar gider aynı korkuyu bende yaşadım ama bunlar güzel anılar bu gün evliyim bebek bekliyorum hayatım yolunda allah evlenene gerçekten yardım ediyor buna inan.
-
ben işin ciddiyetini nezaman anladım biliyormusun
nikah memuru soruyu sorunca amk evet demen gerektiğini biliyorsun ama korkuyorsun
lan sonrası korkacak birşey yok amk :)8 sene çıkmışsın sevdiğin kız ile evlenmişsin çocuğun olacak varmı bundan daha büyük mutluluk? :)