folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İşler Ciddiye Binince Erkekte Oluşan Ruh Hali [Evli Müritler Buraya]

İşler Ciddiye Binince Erkekte Oluşan Ruh Hali [Evli Müritler Buraya]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

benim de uzun süreli bir ilişkim var, işler ciddiye binmeye başladı. kendi annem babam hadi artık ne zaman diye bekliyorlar. geçen gece düşündüm beni de bir sıkıntı aldı hocam. Allah sonumuz hayır etsin.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

o değilde bir an ben bu konuyu ne ara açtım ya diye düsünüyordum ki baktım ben açmamışım :D

durum o kadar vahim yani

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

1.tip : evde yemek olsun,temiz camasir olsun,utulenmis olsun,duzenli seks hayatim olsun,cocuk olsun buyutelim.

2.tip : Birbirimizin ozgurlugunu yok etmeden yasayalim,hep sevelim ama seviyeyi koruyalim,tum sorumluluklar esit olsun.Kisiye ozel sahsi vakit her zaman olsun.Birbirimizin hobilerini yapalim,kultur-sanat faaliyetlerimiz olsun.Gerekirse bazen cocuk ruhumuzu disari cikaralim.

diyen tipler vardir.Hangisi olduguna bagli.2.si isen evlilik cok hos birsey olur.

Hayirlisi olsun.

(ailesi cok cene yapan bir aile ise 2 kez hayirlisi olsun)

cordelian tarafından 03/May/13 00:50 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    yalnız olmadığımı gördüm @retret saolsun pmle tecrübelerini anlattı.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Ben bile evlilikten korkuyorum henuz bı cıddı ılıskım olmadıgı halde senın ıcınde bulundugun durumu dusunemem bile :D

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Bence evlilik çok saçma, eğer çocuk yapılmayacaksa insanlar evlenmeden birlikte yaşasın, kimsenin birbirine bi bağlılığı yok birşey yok,

özgürlükte var oh miss.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Gerçekten isteyip istemediğini öğrenmen gerekir. İstemiyorsan evlenme. Karşımdaki nolacak üzülür falan diyede düşünme. Birde sex için mi evleniyorsun bunu sorgulaman lazım. Hevesin geçtiğinde şuan içinde bulunduğun durumdan daha kötü duruma girersin. Seviyorsan, mutlu olacağını düşünüyorsan evlen bence. Ama bence bekarlık daha iyidir.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Kızın ailesini sevemedin, ikinci bir aile olacaklar bundan çekiniyorsun. Bir de acaba daha iyisi ileride karşıma çıkar mı endişen var ama bunu kendine soramıyorsun dahi çünkü elindekinin gitmesini sonra da sap gibi ortada kalmayı istemiyorsun alışmışsın kıza :D evlenirsin sen. Hadi Allah utandırmasın.

hem alıştım hemde doğru insan olduğuna inanıyorum.  yazdıklarına yalan diyemem. :)  inşallah evlenirim

yani biraz paranoyaklıkta olmaya başladı evlenince yapacaklarımı düşünüyorum kafam da kızın akrabalarını bile ziyarete gidiyorum. Biraz fazlamı düşünüyorum.

zor verilen karardan kolay vazgeçilmez hocam, bazı spastikler gibi bugun seninle ertesi gün onunla yapcağına sağlam karar ver

spastik hakaretmidir ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    Evliyim halim bambaşka:-) korkma annene anlat evlenmek istiyorum de :-)isteme olayı bittimi herşey akar gider aynı korkuyu bende yaşadım ama bunlar güzel anılar bu gün evliyim bebek bekliyorum hayatım yolunda allah evlenene gerçekten yardım ediyor buna inan.

yunusozturk.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ben işin ciddiyetini nezaman anladım biliyormusun

nikah memuru soruyu sorunca amk evet demen gerektiğini biliyorsun ama korkuyorsun

lan sonrası korkacak birşey yok amk :)8 sene çıkmışsın sevdiğin kız ile evlenmişsin çocuğun olacak varmı bundan daha büyük mutluluk? :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5021 Toplam Mesaj: 33