folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İşler Ciddiye Binince Erkekte Oluşan Ruh Hali [Evli Müritler Buraya]

İşler Ciddiye Binince Erkekte Oluşan Ruh Hali [Evli Müritler Buraya]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

nasıl okul a gittin zorla o sınıfta oturdun adı özgürce demokratik ileri eğitimdi .

nasıl askere gittin zorla orda durdun adı özgürce demokratik ileriseviye vatan korumaktı

nasıl çalışıyorsun haftanın 7 günü yoruluyorsun adı özgür demokratik ferah bir hayat .

EVLİLİKTE ÖYLE OLACAK ÖZGÜR DEMOKRATİK FERAH RAHAT bir hayat  tabi öyle olduğuna kendini inandırman lazım .

hayatta hiç bir şey kolay değil evlilikte kolay olmayacak sen hayatı bide yanlız kalınca büyüklerin ölüp her şey başına kaldığında gör ÖYLE SAÇMA KORKULARIN KALACAKMI :d

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

ben evlenmedim ama kendi kafamada şunu hep yazarım bir kızla evlenirken sadece onunla değil onun ailesiylede onun çevresiylede onun hayatıylada evlneiyor olucam o yüzden tüm bunları göz önüne alarak karar vermek daha doğru özelliklede ailesi çok önmeli şakası olmaz hoca ama dipnot olarak sölim hoca 2.5 sene bir insanla birşeyler yaşadıkdan sonra geriye yaşanabilcek birşey kalıyormu merak ediyorum cidden.. yadi bana göre çok zor 2.5 sene bir sonuca gitmesini beklemek :( 2.5 sene sonunda eminim güzel şeylerden çok o insana ait kötü şeyler aklına geliyordur şahsen benim için öyle oldu :/

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
Toplam Hit: 5023 Toplam Mesaj: 33