İşletim Sistemlerınde Sizce Hangisi Daha İyi Arkadaşlar...
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------Hocam fikrin için tsekkurler ve degerlendırıcem ama bısı daha sorucam vatan da koydukları mal düşünmez mı Mhz lerın uyumlulugunu ?
Tahmın edıyorum bende onu olabılır mantıklı da aslında ama ne bıleyım dusunmelerı gerek yada bılgılerı olmalı dıye dusunuyorum ...
-----------------------------hacı günümüzde format atmayı öğrenenin teknik servis çtığı bir ülkede, ramlerin fraknsları v.s. olylrdan anlayan kaç tane teknik servis bulabilirsin ki :)
adam elektronikten anlıyodur. bilgisayardan recover yapmayı öğrenmiştir. al sana vatanda teknik eleman.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------Hocam fikrin için tsekkurler ve degerlendırıcem ama bısı daha sorucam vatan da koydukları mal düşünmez mı Mhz lerın uyumlulugunu ?
Tahmın edıyorum bende onu olabılır mantıklı da aslında ama ne bıleyım dusunmelerı gerek yada bılgılerı olmalı dıye dusunuyorum ...
-----------------------------hacı günümüzde format atmayı öğrenenin teknik servis çtığı bir ülkede, ramlerin fraknsları v.s. olylrdan anlayan kaç tane teknik servis bulabilirsin ki :)
adam elektronikten anlıyodur. bilgisayardan recover yapmayı öğrenmiştir. al sana vatanda teknik eleman.
-----------------------------O da dogru tabı de öyle bı halt yedıyse ben o bılgısayarı acıp ıcınden ıkı tane bırbırıne uyumsuz ram cıktıgında g.tüne sokarım o ramlerı :D
-
Up olsun ...
-
Sadece internet yavaşsa google dns kullan normal dns ler yavaş açıyor nedenini pek anlamasamda :)
8.8.8.8 8.8.4.4
-
yok hocam net deqil pc de sorun !
-
yemeğimi yiyim. TW ile bi bakayım musaitseniz..
-
Ben uzun süre win7 kullandım sonra xp e geçdim böyle karma 2 sininde imajı var 5 dakkada geçiş yapıyom :D
-
<babacan şöyle diyim sana.. eğer pc de takılma kasılmalar çok fazla oluyorsa ve ram dediğin seviyede ise... donanımsal sorunun var demektir. bu ram uyuşmazlığı olabilir hdd problemi olabilir. ama sorun yazılımsal değil bunu bilmeni isterim... bu konuda öncelikle ram ları bi kontrol etmen olacaktır eğer onlarda problem yoksa hdd bakman gerekecek... yane kısacası servise göndermen mantıklı olacak :)
bu arada işletim sistemi olarak ubuntuyu tavsiye ederim.. az kullanmayı öğrenirsen çok eğlenceli bir işletim sistemi vede sağlam....
-
Sorun HDD kaynaklıdır büyük ihtimalle
HDD ni test ettir bakalım problem var mı.
http://www.hdtune.com/files/hdtunepro_500_trial.exe Bu linkten yazılımı indir , kur.
Test et , test sonucunu ekran görüntüsünü cekerek at buraya bakalım... -
tamam hocam teşekkurler , ben anlamıyorum ama kısa zamanda bi tamirciye açtırıp ramlere baktırayım ! Dediqiniz qıbı frekans sorunu olabilir !