İşletim Sistemlerınde Sizce Hangisi Daha İyi Arkadaşlar...
-
hocam senin konunu işgal etmiş gibi olucam ama bende soruyum bende bencmark testi yaptım ve sonucu koyuyorum bide health sekmesine tıkladım bir sorun verdi sorun önemli bişey mi çünkü geçen sene bu laptopun hdd si bad sectorler çıkardı ve çöp oldu garantiden değiştirdm tekrar başıma gelmesinden korkuyorumda bi bakıp resimlere sıkıntı olur mu diye söyleyebilirmisiniz şimdiden teşekkürler :)

-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------XP nın Türkce 64 biti uygunmudur? 7 den daha mı ıyı olur? Sanırım 7 nın 32 sını kursam Ram ın 4 ten fazlasını görmez dımı?
-----------------------------Sistem iyi demişsin o halde xp ile ne yapıyorsun hocam :) Tabiki Windows 7 64 bit kurmalısın.Ve evet 32 bit 4 gb'tan fazlasını görmez.
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------XP nın Türkce 64 biti uygunmudur? 7 den daha mı ıyı olur? Sanırım 7 nın 32 sını kursam Ram ın 4 ten fazlasını görmez dımı?
-----------------------------Sistem iyi demişsin o halde xp ile ne yapıyorsun hocam :) Tabiki Windows 7 64 bit kurmalısın.Ve evet 32 bit 4 gb'tan fazlasını görmez.
-----------------------------Hocam zaten 7 ve 64 bit kurulu da bu kasıntı durumu canımı sıkıyor ...
-
konu varya boşyere uzuyor bence yapacağın olay çok basit kapat bilgisayarı sök elektirikten pilide çıkar sonra aç ramların bulunduğu kapağı çıkar bi tanesini bide öyle dene bakalım performans nasıl olacak.
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------konu varya boşyere uzuyor bence yapacağın olay çok basit kapat bilgisayarı sök elektirikten pilide çıkar sonra aç ramların bulunduğu kapağı çıkar bi tanesini bide öyle dene bakalım performans nasıl olacak.
-----------------------------Bu akşam onu yapıcam hocam :)
Son ıhtımal o kaldı :D