İşletim Sistemlerınde Sizce Hangisi Daha İyi Arkadaşlar...
-
Hocam ben anlamam bu testın sonucunu koyyım resmı nedır ne degıldır sız bı analız edın ama resım nasıl eklıyoruz tarıkata?
-
sen bu notebooku sifir almadin mi arkadas yaw ne hdd ne frekans ayari zaten adamlar testten geciriyo
donanimlarin uyumlukluklarini kontrol ediyo he oyle cok buyuk bi problem varsa solersin aldigin yere boyle boyle
yada zaten yeni almadinmi sen bunu 30 gun icinde iade hakkin var diye biliyorum git boyle boyle ya degistirin yada iade alin istemiyorum de
niye zorluyusunki he bunlarin disinda belkide bi sorun yok sana oyle geliyo
tum postlari okumadim gozume carpan postlara karsilik olarak ve bilgisayari yeni almis olmandan dolayi bu kanidayim
bende 2 hafta once aldim dell i4 4 gb ram intel hd3000 ekran karti daha hizli birsey olmasini bekliyodum ama teknoloji iste
ne yapcan olanla idare etcen fazlasini beklemicen :)))
-
Hocam yenı aldım da 1 ayı gectı kullanamadım :(
25 subatta dugunum vardı ondan bır hafta falan önce aldım ama kullanamadım o yogunluktan yoksa hemen gerı bıle verırırm ...
ARTI1 ay olmadıysa bıle ram ılave ettırdıgım halde ıade hakkım olur mu VATAN ' a bilginiz varmı?
-
bir ayi gecmis ve ram ilave ettirmissen bisey diyemem
aldigin subeye git servise ver en iyiysi bu tabii ram taktirdigin icin garanti disi kalmistir derlerse hic sasirmam
olmamistir umarim oyle bisey :))
-

BUYRUN TEST SONUCU ...
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------
BUYRUN TEST SONUCU ...
-----------------------------
Tahmin ettiğim gibiGarantisi vardır yeni hdd iste bence
-
Hocam sorunlu mu HDD? :(
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Hocam sorunlu mu HDD? :(
-----------------------------Evet sorunlu
Ramlern mhz leri falan değil yani kafan karışmasın boşuna
Veriyi yazarken sıkıntı yaratıyor...Programlar calısırken gec acılıyor ..
Değişim isticeksin yenisi takıcaklar...
Aynı ürünü isteme bence hitachi o kadar iyi bir ürün değil
bana sorarsan kendin al hdd yi tak ..
Sana önerim.http://www.seagate.com/www/tr-tr/products/laptops/laptop-hard-drives/
-
arkadaşın test sonuçlarını yollaman için gönderdiği tarial programın cracklisi aşşağda alın indirin...
https://rapidshare.com/files/1387715298/HD_Tune_Pro_5.0.rar
-
Sagol CANN hocam :)