İsmail Türüt Amca Yayında Çıldırdı
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------
yanindaki kimmis ogren, tirsarmi tirsmazmi bir daha dusun
-----------------------------Sozde 'ozan' -Arif'tenmi bahsediyorsun?
-
arızalı o yavsf... :)
ismail türüt değil ===>>> ismail düdük :)
-
valla helal olsun türüt e ... hepimiz hrantız yok ermeniyiz diyenlerin de .........yım .. yağcılık yapmanında ermenilere anlamı yok..zamanında asala denen terör örgütü çok ateşemizin canına kıydı ..kurtuluş savaşında öyle. bunları övenlere ne demek lazım bilmiyorum.
-
evet ondan bahsediyom n'oldu Anarsist?
bir iki dallamanin demesiyle mi ozan oldu senin sozunle olmayacak gotoglan, kime bu caka.
http://www.ozan-arif.com/_ozan/arif_.htm
Hakkımda istenen ceza çok benim.
İpe de çekseler, korkum yok benim.
Allah`a çok şükür, alnım ak benim.
Bekleyin... Sabredin... Durun bilinir*ozanlarimza, asiklarimiza sahip cikalim*
-
peki anarşist, ozan arif, ozan değilse kimdir ozan?
ayrıca bakınız röportajında altta ne yazıyor?
"apo denen köpeğe sahip çıkanlar varsa bende bunlara sahip çıkarım." sence ahklı değil mi?
terörist orospular mecliste vekil olurken sesinizi duyamıyoruz sizlerin? :)
-
hll olsun şarkıdada stüdyodada çok doğru konuşmuş adam. bu arada ozan arifin ozanlığıda birilerine "batıyo" herhalde.
ozan arif c5(işkence) mutlaka dinleyin...
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------evet ondan bahsediyom n'oldu Anarsist?
bir iki dallamanin demesiyle mi ozan oldu senin sozunle olmayacak gotoglan, kime bu caka.
http://www.ozan-arif.com/_ozan/arif_.htm
Hakkımda istenen ceza çok benim.
İpe de çekseler, korkum yok benim.
Allah`a çok şükür, alnım ak benim.
Bekleyin... Sabredin... Durun bilinir*ozanlarimza, asiklarimiza sahip cikalim*
-----------------------------Mafya'nin arkasinda oldugu bir adamin ipe cekilme korkusu olacagini dusunmek mantiksiz hojucuk
*ozanlarimza, asiklarimiza sahip cikalim* - ulkucu diye gecip ulkede teror estiren zihniyet'in ozanlarimizi katlederek ne kadar sahip cikmistir bu ulkeye?
Ornegin Sivas katliami; insanlari Allah icin yakan ulkuculer ne kadar musluman, vatanperver, ve yahut insan?
Vatan hainlerini gidin baskasina savunun, bana degil.
-
nedense dtp liler pkk lılara kardeşlerimiz deyince sanatçılar ve basın susar türüt-arif doğruyu söleyince kampanya başlar
ayrıca adam onu övmüyor karadeniz üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekiyor.''Türk ün kanı pis '' diyen bi adam ölüyor millet sokağa çıkıor
buda gösteriyo ki deveye diken bize s*ken yaranır
-
arkandayız türütüm :D
-
kop evladım kop :)