folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İsmail Türüt Amca Yayında Çıldırdı

İsmail Türüt Amca Yayında Çıldırdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Türüt gibi daha nice adamlar var bu vatana sahip çıkacak...helal olsun.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    helal olsun walla yaw  lafları da sokmuş birer birer yarasın yawşakkkk medyaya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    yeni çıkardığı kasetle yok satıyomuş :)) vatana sahip çıkanlara saldırı gözeten ermenilerin taa....

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

hepimiz türrütüz

hepimiz dürrüküz. yuru bire purrut.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek

ulan bu klibi yapan sınıf arkadaşımmış yaa

tv ye çıkmış lavuk okula uğraşıyom okuldan kimseylede irtibatım yk bi öğrenemedim kim olduğunu :d 

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ismail türüt rulez.... :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Anarsist bunu yazdı:
    -----------------------------

Mafya'nin arkasinda oldugu bir adamin ipe cekilme korkusu olacagini dusunmek mantiksiz hojucuk

*ozanlarimza, asiklarimiza sahip cikalim* - ulkucu diye gecip ulkede teror estiren zihniyet'in ozanlarimizi katlederek ne kadar sahip cikmistir bu ulkeye?

Ornegin Sivas katliami; insanlari Allah icin yakan ulkuculer ne kadar musluman, vatanperver, ve yahut insan?

Vatan hainlerini gidin baskasina savunun, bana degil. 

sen kimsinki ozan arife vatan haini diyorsun ? geç o ayağı bi mantıksız düşünen sensin...

ülkücüler insanları Allah içinmi yakmış ? savaştan bahsediyorsun ama savaşın s sinden anlamıyorsun dostum benim ülkeme namusuma başka bir yabancı el uzatmaya kalksa ben yakmaklada kalmam... ayrıca savaş ortamında herşey olabilir o kadar yadırgama müslümanlıktan bahsediyorsun ama savaşta düşmanı öldürmenin farz olduğunu bilmiyorsun sanırım vatanperverlik dediğin pkk lı orosbu çocuklarına yapılmasını beklememek lazım.

vatan haini dediğin ülkücülermi ? hastır sen ordan haa dur bakayım vatan derken Türkiyeyi kastetmedin sen tamam hakklısın o zaman

edit : alın videolarda budur yapanında elinden öpmek lazım...

http://www.youtube.com/watch?v=B6Yl_d7q0Wc 

http://www.youtube.com/watch?v=dc7amWAn_DI

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek

Anarsist bunu yazdı:

1-Mafya'nin arkasinda oldugu bir adamin ipe cekilme korkusu olacagini dusunmek mantiksiz hojucuk

2-*ozanlarimza, asiklarimiza sahip cikalim* - ulkucu diye gecip ulkede teror estiren zihniyet'in ozanlarimizi katlederek ne kadar sahip cikmistir bu ulkeye?3-Ornegin Sivas katliami; insanlari Allah icin yakan ulkuculer ne kadar musluman, vatanperver, ve yahut insan?

1-arkasında terör örgütü olan bir insanın asılabilmesi ne kadar mümkünse arkasında mafya olan bir adamında asılabilmesi o kadar mümkündür

2-sen ne kadar insansan sen sivasta otel yakan ülkücülerde o kadar insandır gazi üniversitasinde cigerleri patlatılarak ölen dursun önkuzunun katilleri ne kadar insansa onlarda o kadar insandır!

sevgili anarsist kardeşim öncelikle bu siyasi tartışma burda bitsin derim siyasi görüşün ne olursa olsun buraya bizi toplayan bi unsur bi bag varmış bi ortak noktamız varmış demekki farklı görüşteki insanlar buraya toplanmışız...

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sebastian
    sebastian's avatar
    Erkek
    ya bu lavuklara güvenmeyin.. inkar ediolar..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackplus
    Blackplus's avatar
    Erkek
    ismail türüt türk bile değil laz a.q ona nonoluyo türklüğü savunmak onamı düştü bu bir ikinciside mafyanın götünü yalayıpta adamlık satmsın!!!
Toplam Hit: 5996 Toplam Mesaj: 35