folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İsmail Türüt Amca Yayında Çıldırdı

İsmail Türüt Amca Yayında Çıldırdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    galip
    galip's avatar
    Erkek

bu gazateciler 3 kuruşa analarını bile haber yaparlar siz ne diyosunuz yaa..adamlar milli kültürün ne olduğunu bilmiyolar önüne gelen dıbır gazeteci sunucu oluyo  nedir bu yaa ondan sonra dayak yediklerinde niye dayak yediler  yok kutsal meslekmiş de yog bilmem ne  anlamıdığım bir nokta daha var bu gazetecilerden  adamlar kendi ülkelerini öveceğine kötülüyolar sanki türk düşmanı bunlar ya sanki müslüman değilmişler yahudiler  hıristiyanlar gibi  davranıyolar anasını satayım bi hıratmıdır nedir  öldü diye dünya karıştı  ulan bizim hergün onlarca mehmetciğimiz gidiyo doğuda bu medya yüzünden   bizde ses çıkmıyoo aga  dolmuşum biraz karıştırdım kusura bagmasın kimse      

aga bu işin  tek çözümü  sert politika  güler yüz yok af yok

üç yıl kapımda baktığımım köpeğim memati bile terk etti gitti.2013 çok şey öğrendim çok şey kaybettim >>>(((:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Blackplus bunu yazdı:
    -----------------------------
    ismail türüt türk bile değil laz a.q ona nonoluyo türklüğü savunmak onamı düştü bu bir ikinciside mafyanın götünü yalayıpta adamlık satmsın!!!
    Genç arkadaş bu ülkede 20 milyon kürt 5 6 milyon laz bilmem kaç milyon ermeni bilmem kaç milyon çerkez bilmem kaç milyon göçmen var ,adam türk değil diyorsun ne demiş atan? ne mutlu türküm diyene .....savunuyor bölücülük yapmıyor yinemi yaranamıyor ,mafyanın götünü yalıyor diyorsun ,mafyanın sikini yalayan varken götünü yalayana laf söylenmez.yaşını bilmiyorum ama sana kim yaranır? ismail türüt ermenileri yürüt kim tutar seni.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Blackplus bunu yazdı:
    ismail türüt türk bile değil laz a.q ona nonoluyo türklüğü savunmak onamı düştü bu bir ikinciside mafyanın götünü yalayıpta adamlık satmsın!!!
    laz olması önemli değil dostum Türkiyede Türlüğe en fazla sahip çıkan o laz dediğin insanlar senin ırkının ne olduğunu bilmiyoruz tabi :D

ayrıca Türklüğü savunmak onamı düştü demişsin sana düşecek değil ya ? ayrıca savunduğu fikirden sanane bu adam bir sanatçı sokaktaki bir çöpçü bile Türklüğünü savunabilir bundan sanane ?

mafyanın götünü yalamaktan bahsetmişsin ama bi boktan anlamadığın ortada çok merak ediyorum senin ırkın nedir ? laz çerkez kürt türk nedir ermeni yahudi ırkını söyleki bende sana ona göre yorum yapayım.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Blackplus bunu yazdı:

al sana 1st class kafatascılık ornegi.

Toplam Hit: 5987 Toplam Mesaj: 35