İsmail Türüt Amca Yayında Çıldırdı
-
bu gazateciler 3 kuruşa analarını bile haber yaparlar siz ne diyosunuz yaa..adamlar milli kültürün ne olduğunu bilmiyolar önüne gelen dıbır gazeteci sunucu oluyo nedir bu yaa ondan sonra dayak yediklerinde niye dayak yediler yok kutsal meslekmiş de yog bilmem ne anlamıdığım bir nokta daha var bu gazetecilerden adamlar kendi ülkelerini öveceğine kötülüyolar sanki türk düşmanı bunlar ya sanki müslüman değilmişler yahudiler hıristiyanlar gibi davranıyolar anasını satayım bi hıratmıdır nedir öldü diye dünya karıştı ulan bizim hergün onlarca mehmetciğimiz gidiyo doğuda bu medya yüzünden bizde ses çıkmıyoo aga dolmuşum biraz karıştırdım kusura bagmasın kimse
aga bu işin tek çözümü sert politika güler yüz yok af yok
-
Blackplus bunu yazdı:
-----------------------------
ismail türüt türk bile değil laz a.q ona nonoluyo türklüğü savunmak onamı düştü bu bir ikinciside mafyanın götünü yalayıpta adamlık satmsın!!!
Genç arkadaş bu ülkede 20 milyon kürt 5 6 milyon laz bilmem kaç milyon ermeni bilmem kaç milyon çerkez bilmem kaç milyon göçmen var ,adam türk değil diyorsun ne demiş atan? ne mutlu türküm diyene .....savunuyor bölücülük yapmıyor yinemi yaranamıyor ,mafyanın götünü yalıyor diyorsun ,mafyanın sikini yalayan varken götünü yalayana laf söylenmez.yaşını bilmiyorum ama sana kim yaranır? ismail türüt ermenileri yürüt kim tutar seni. -
Blackplus bunu yazdı:
ismail türüt türk bile değil laz a.q ona nonoluyo türklüğü savunmak onamı düştü bu bir ikinciside mafyanın götünü yalayıpta adamlık satmsın!!!
laz olması önemli değil dostum Türkiyede Türlüğe en fazla sahip çıkan o laz dediğin insanlar senin ırkının ne olduğunu bilmiyoruz tabi :Dayrıca Türklüğü savunmak onamı düştü demişsin sana düşecek değil ya ? ayrıca savunduğu fikirden sanane bu adam bir sanatçı sokaktaki bir çöpçü bile Türklüğünü savunabilir bundan sanane ?
mafyanın götünü yalamaktan bahsetmişsin ama bi boktan anlamadığın ortada çok merak ediyorum senin ırkın nedir ? laz çerkez kürt türk nedir ermeni yahudi ırkını söyleki bende sana ona göre yorum yapayım.
-
Blackplus bunu yazdı:
-----------------------------al sana 1st class kafatascılık ornegi.