folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İsrail Askerlerinin Filistinli Halka Yaptığı Acımasızlık Görüntüleri.Ayrıca Amerikanın Iraklı Kardeşlere Yaptıkları Ve Can Düşmanımız A.Q. Aponun Yaptıkları.!!!

İsrail Askerlerinin Filistinli Halka Yaptığı Acımasızlık Görüntüleri.Ayrıca Amerikanın Iraklı Kardeşlere Yaptıkları Ve Can Düşmanımız A.Q. Aponun Yaptıkları.!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    İsrail askerlerinin filistin halkına Ayrıca Amerikanın ıraklı kardeşlere yaptıkları ve can düşmanımız a.q. Aponun yaptıkları acımasızlık görüntülerini gösteren sitemi inanlık namına ziyaret edin. www.zulum.tr.gs Ayrıca Amerikanın ırklılara yaptıkları ve can düşmanımız a.q. Aponun yaptıkları.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cambur87
    cambur87's avatar
    Erkek

ALLAH Bunların Belasını Versin A.Q cocukalrının Yatacak yeri Yok dinini siktim encekler...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    BEYLER BU ŞEREFSİZLERİN YAPTIĞI BU İNSANLLIK DIŞI OLARLARLA İLGİLİ BİLİNÇLENELİM!!! VE ÖRGÜTLEŞELİM!!! YÜZDE 99'U MÜSLÜMAN OLAN Bİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ!!! VE BUNLARI PROTESTO EDELİM ARKADAŞLAR LÜTFEN BU Bİ MÜSLÜMANLIK GÖREVİ ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLUR İNŞALLAH..!!!!!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    bu konu forumda var ama ismi degişik coca colanın tüm gelirini israile bırakmasıyla ilgili bişey

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek

Uyarıları kim dikkate alıyo gündelik hayatta kaç kişi cola McDonalds yemiyor veya diğerleri umarım bundan sonra uyarız...

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Kardeş Yaptığın şey Çok Hoş...Ama Bir Tavisye Site İsmini Bu Protestoyla ilgili olarak daha güzel bir şey yaparsan sanırım daha işlevsel olur

Çekil,Önümden Çekil...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ksecgen3
    ksecgen3's avatar
    Erkek
    karatahta haklı ismi değiştir biçok salak hack sitesi zannetti ama tebrikler cocacola nın a.q.

...bu evrende bi tozsun tarih seni unutsun hadi gel i.ç.e.l.i.m:)...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Evet adresi değişiyom şimdi.Bide o adresi hack sitesi sanan salaklar var demiş arkadaşım iyi demiş.Birde bir süre adrese girişlerde hatavermiş olabilir çünki hosting firması 12 saatlik hosting sağlıyor beni gıcık ediyor yavv.Başka yere aldım dosyalarımı.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    byhacktr bunu yazdı:

Evet adresi değişiyom şimdi.Bide o adresi hack sitesi sanan salaklar var demiş arkadaşım iyi demiş.

KARDEŞİM BENİM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM BÖYLE TOPLUMU HERKES SENİN GİBİ BİLİNÇLENDİRSE NE GÜZEL OLUR KUTLUYORUM SENİ KARDEŞİM..!!!!!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Dostum Benim Site baya bi hit alıyo Okul arkadaşları falan derken...Öküz gibi resim koydum senin siteye link attım inşallah ufak da olsa bizde bişeyler yaparız..Ama ülkemizdede durum bundan farksız değil...Bende size bi link atayımda pkk gerçeğinin resimlerini görün

www.legendary.somee.com/apo.pdf  (ziplemeyi unutmuşum Hedefi farklı kaydet diyip indirin)

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cambur87 bunu yazdı:

ALLAH Bunların Belasını Versin A.Q cocukalrının Yatacak yeri Yok dinini siktim encekler...

İşte Senin Gibi Müslümanlar Yüzünden Bu Bütün olanlar.. Allah (c.c.) Emretmezmi Kimsenin Dinine Küfür Etmeyin kimseye gavur demeyin diye. Sen Müslümanlıqını savunurken Başkasının Dinine küfür ediyorsun .....Senin Gibi Müslümanlar Var Olduqu SüreCe Vay bizim Halimize. Benden Sana SadeCe bir Uyarı Kimsenin Dinine İnancına Nasıl İnanmak iStediqine Haşşa Bende Karışamam ... !

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
Toplam Hit: 6009 Toplam Mesaj: 40