İsrail Askerlerinin Filistinli Halka Yaptığı Acımasızlık Görüntüleri.Ayrıca Amerikanın Iraklı Kardeşlere Yaptıkları Ve Can Düşmanımız A.Q. Aponun Yaptıkları.!!!
-
ic3 bunu yazdı:
duygu adlı vatandaş biliyrmu ki isralini guneydogu da gozu oldugunu ve israilin yaptıklarını.
hayır
bırak gitsin kumda oynasın bu duygu adlı arkadas
nickimyok a da sozum var
1.bizimö atalarımız savasalr dısında kimseyi kesmedi.
tarih bilgini tazele
Kardeş çok haklısın bizim atalarımız her zaman insanlara Çok iyi davranmıştır.Hatta fatih in yayınladığı belgeyi de unutanlar için tekrara hatırlatayım. -
bu adamlarda inanın ki zevk için adam kesio öle piskopatlık kanlarında var sadece adam kesmek için dünya para yğıp asker yolluolar vs töbe töbe amaçları mutlaka vardır güçlü zayıfı ezer hacım bu budur filistan hazırlıklı olsaydı ne bilim açıp elini dua etceğine asker eğitseydi.
-
Ya varsayalımki solediklerinde haklısın masum çocukların kafasından ne istiyorlar hadi bunu söle bari nickimyok neden ?çocuk oldurmedeki amaç ne olabilirki?Bari bunu açıklada sana hak vereyim!Değilmi yani cevabını bekliyorum.
-
hadi onlar eşşeklik etmiş cocuk kafası kesmiş ha keser m.q sana hesap mı vercek sana yada bana hesap mı vercek sanane banane bizene yukarda verecek hesabını o burda bu konu 43463463241352412541251 hit te alsa kopan kafa yerine gelmes....!
-
Eyvallah gelmez kafalar geri amma bu benim rahatsızlığımı dile getirmemi engelliyemez yav.Kardeşim aynı şeyi düşünki biz yaşıyoruz .We bunu birileri duyurmaya çalışıyor o zaman senin hoşuna gitmezmiydiki sole.Bi şeleri kendine göre yorma ben rahatsızlığımı ve yapılan kıyımı dile getirdim ben bu acımasızlıkları yaydım ki emperyalist ve siyonist sermaye biraz da olsa zarara urasın .Milleti oldurmek için kurşun almayalımdiye,Senin aldığın o ürünlerle filistinlileri vurması için bir mermmi parası veriyorsun; yapma, demek için bunları açıkladım.Birde şu var pkk nın yaptıkları seni beni kısacası bütün millti ilgilendirmiyormu.Ya okadar yanlış konuştunki bişey diyemiyorum artık.Şimdi sebeplerimi anladın mı?
-
ii çok rahatsız olduysan git savaş yardımcı ol
-
Ya senin zoruna giden şey ney?israillilerin filistinlileri pkk nın bizleri amerikanın herkesi oldurmesi hoşuna gidiyorsa bi daha cevap yazmazsın çünki artık ben sana cevap vermeyeceğim. Çünki sen hep konuyu kendince ve yanlış noktalardan yorumluyorsun.
-
pkk bizlerimi öldürüomuş nası oldu ya hani osmanlı devletiydik soyumuz oradan geliodu manyak bi ülkeydi herkşei yenmiştik öleydik böleydik pkk yımı yenemicez işte. bende bişi yaazmıcam zaten annayan annıo demek istediğimi
-
onu bunu geçinde bazı arkadaşlar osmanlı imparatorluğunda Türklerin konumunu iiyi öğrensinler...Türkler hep ezilen hor görülen...toprak işçisi olarak çalıştırılan 2.sınıf insan sınıfındaydılar....Kürtler-Aleviler de dahil....Bazıları sadece okul kitaplarından öğreniyor tarihi anlaşılan....
Toplam Hit: 6065 Toplam Mesaj: 40