folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İsrail Askerlerinin Filistinli Halka Yaptığı Acımasızlık Görüntüleri.Ayrıca Amerikanın Iraklı Kardeşlere Yaptıkları Ve Can Düşmanımız A.Q. Aponun Yaptıkları.!!!

İsrail Askerlerinin Filistinli Halka Yaptığı Acımasızlık Görüntüleri.Ayrıca Amerikanın Iraklı Kardeşlere Yaptıkları Ve Can Düşmanımız A.Q. Aponun Yaptıkları.!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Kardeşlerim konuyu kavgaya çekmeyelim ortadaki canilikler apaçık bunlara karşı bir şeyler yapmaya çalışalım mesela bu gibi hazin olaylarla ilgili bir link merkezi ne biliyim internet sitesi ortaklaşa veya tv ye duyurmak için bilgilendirrme çalışmaları yapalım en azından hiç bir şey yapamıyorssak kendi sitelerimizde bu görüntüleringösterimini yapalım yapalım.Benşimdi arkadaşımızın vermiş olduğu link deki bilgileride web sayfama ekleyeceğim.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    RemotE bunu yazdı:

cambur87 bunu yazdı:

ALLAH Bunların Belasını Versin A.Q cocukalrının Yatacak yeri Yok dinini siktim encekler...

İşte Senin Gibi Müslümanlar Yüzünden Bu Bütün olanlar.. Allah (c.c.) Emretmezmi Kimsenin Dinine Küfür Etmeyin kimseye gavur demeyin diye. Sen Müslümanlıqını savunurken Başkasının Dinine küfür ediyorsun .....Senin Gibi Müslümanlar Var Olduqu SüreCe Vay bizim Halimize. Benden Sana SadeCe bir Uyarı Kimsenin Dinine İnancına Nasıl İnanmak iStediqine Haşşa Bende Karışamam ... !

REMOTE KARDEŞİ BENİM İNANILMAZ SAĞDUYULU VE SÜPER Bİ YAKLAŞIM.!!!!

BEN EMİNİMKİ O KÜFÜR EDEN KARDEŞİMDE İSTEMEDEN SÖYLEMİŞTİR. ARKADAŞLAR KURANDA Bİ AYET VARDI ŞİMDİ HANGİ AYET OLDUĞUNU TAM HATIRLAMIYORUM AMA SAKIN BAŞKALARININI DİNİNE KÜFÜR ETMEYİN TARZINDA Bİ YAKLAŞIM VARDIR ÇÜNKÜ ONLARDA SİZİN DİNİNİZE KÜFÜR EDER! VE BUDA HEM BİZE HEM ONLARA ZARAR VERİR YANİ ŞİMDİ ONLARDA BİZİM DİNİMİZE KÜFÜR ETSELER BİZDE ONLARINKİNE EDERİZ LÜTFEN ARKADAŞLAR BİRAZ SAĞ DUYULU OLALIM SONUÇTA DİNLERİMİZ BAZI KONULARDA BİRBİRİNE YAKIN SONUÇTA ONLARDA ALLAH'A İNANIYORLAR BİZDE, ARKADAŞLAR KARDEŞLİK VE BARIŞLA İNSANLIK VE TATLI DİLLE AÇAMADIĞIMIZ KAPI YOKTUR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...!!!!

LÜTFEN PROVAKASYONA GELMEYELİM SEVGİLİ KARDEŞLERİM..!!!!!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ya doğanın kanunu bu deilmişdir kardeşim güçlü yaşasın die zayıflar ölür zamanında osmanlı konuşarakmı anlaştı hyr öldürerek bizde yaptık onlarda yapar herkez yapar kardeşim alla alla bizim dedelerimzde kesti biçti öldürdü
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duygu
    duygu's avatar
    Dişi

BU YAZIYI YAZANIN A.Q!!MİLLETİN DERDİ SNEİMİ GERDİ ONLARA YAPILAN SENİMİ HOPLATIYO SANANE MİLLET ORDA KENDİİ WATANINI KORUMAK İÇİN ÇAALIYOR BUNU YAZMAK SANAMI DÜŞTÜ  SEN İLK ÖNCE KENDİ HALKINA KENDİ DİNİNDEKİ İNSANLARA BAKDA KONUŞ HİÇ DEĞİLSE İSRAİLLİLER SİZİNKİ GİBİ BİRBİRİNE ŞEREFSİZLİK YAPMIO!!!!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    duygu bunu yazdı:

BU YAZIYI YAZANIN A.Q!!MİLLETİN DERDİ SNEİMİ GERDİ ONLARA YAPILAN SENİMİ HOPLATIYO SANANE MİLLET ORDA KENDİİ WATANINI KORUMAK İÇİN ÇAALIYOR BUNU YAZMAK SANAMI DÜŞTÜ  SEN İLK ÖNCE KENDİ HALKINA KENDİ DİNİNDEKİ İNSANLARA BAKDA KONUŞ HİÇ DEĞİLSE İSRAİLLİLER SİZİNKİ GİBİ BİRBİRİNE ŞEREFSİZLİK YAPMIO!!!!

ahh be ablacım yapmayın yaaa  

KOMŞUN AÇKEN SEN TOK UYUYAMAZSIN

EĞER Bİ MÜSLÜMAN ÜLKEYE SALDIRIYORLARSA SENDE ORDAKİ KARDEŞLERİNE SALDIRDIKLARI İÇİN TEPKİNİ KOYMAN LAZIM EĞER KOYMAZSAN YARIN ÖBÜRGÜN O KÖTÜLÜK SENİDE BULUR YOK EDER BU SEFER SANA YARDIM EDEN OLMAZ ÇÜNKÜ BÜTÜN MÜSLÜMANLARI YOK ETMİŞLERDİR EN GÜÇLÜ OLAN YANİ SENİ EN SON YOK EDERLER.

NOT= SİZİN GİBİ EĞİTİMLİ VE KÜLTÜRLÜ Bİ BAYANA BU ŞEKİLDE KONUŞMAYI YAKIŞTIRAMADIM..!!! SİZE SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM UMARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR..!!!!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    BlackExploit bunu yazdı:

Uyarıları kim dikkate alıyo gündelik hayatta kaç kişi cola McDonalds yemiyor veya diğerleri umarım bundan sonra uyarız...

Hayatımda hiç mcdonadls a gitmedim(1kez gittim aşağıda yazılı sebebi)...çok küçük yaşta McDanolds ın emperyalist sermaye olduğunu öğrendim..hayatımda hiç pepsi ve cococola da içmedim..onlarında emperyal ürünü olduğunu biliyordum...zaten içme ve yeme şansım olmadı küçükken...ama ankara gazozu içtim hemde çok..efe...tamek bunları çok severdim...şimdi eve koli ile niğde gazozu alırım (komik gelmesin ciddiyim) elimden geldiğince yerli ve kaliteli ürünler kullanırım...(Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı)...Üst baş alırkende dikkat ederim emperyalist ürünler olmamasına şimdi birileri diyecekki kaliteli diye alıyoruz..arayınca yerli malı olan çok kaliteli ürünlerde var...Ve bir örnek vereyim Adanada Güney Sanayi kumaş fabrikasında bizim işçilerimizin ellerinde şekillenen bizim pamuğumuz kumaş olup Fransaya ihraç ediliyor fransızlar sadece marka basıp gönderiyor ve fransız malı diye kakalıyorlar pahalı bi şekilde...yorgunum zaten yani arayan belasınıda bulur mevlasınıda...Bu arada hatırlatim ilk eylemimi 6.sınıfta mcdonaldsa yurttan arkadaşlarla gitti uğur mumcunun bi kitabını okumuştuk o zaman mumcu ilk eylemini gidip mcdonaldsn tuvaletine sıçarak :) gerçekleştirmiş emperyalist sermayaye sıçıyor mantığı ile..bizde bunun için gitmiştik...ha o zaman küçüktük ya bide mcdonalds ın bahçesinde kayacaklar beşikler vardı gözümüz onlarda kalmıştı plastik ve renkliydi ya çocukluk işte :)...bide bi olaya şahit olmuştum adanada gazi paşada mcdonalds vardı 3 şubesi var zaten...gazi paşadaki şubesine TKP-İP-EMEP li gençler hergün birlikte gidip mcdonalds a oturuyorlar ve hiç birşey yemeden öyle bekliyorlardı böyle oluncada kazanamıyorlardı :)) şube kapandı...tabi baya oldu yıllar önceydi orta sonda falandım o zaman...yani bu siyasi görüşler kafa göz yarsalarda bazen birbirlerinin aslında hepsi aynı özlem içinde hepsi onurlu özgür bir ülke ve eşit bir gelecek istiyorlar..gönül isterki komünisti--ülkücüsü-sofusu-zartu-zurtu hepsi bir oturabilsin öyle eylemlerde kolkola girebilsin....eywlh :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duygu
    duygu's avatar
    Dişi
    kusura bakma ama ben israilliyim we ülkem hakkındaki bu tür suçlamalara  bu tür sert tepki weriyorum.ayrıca aynı şeyi başka bir ülek size yapsa kimse sizi sikine bile takmaz bu böle!! ayrıca bir zamanlar israilde ne olaylar döndü israilli bir kız filistinli bi çocuğu kurtarmıştı we o kızı filistinliler astı neymiş kız çocuğu öldürmeye kalkıştı die!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazci
    infazci's avatar
    Erkek
    cambur87 bunu yazdı:

ALLAH Bunların Belasını Versin A.Q cocukalrının Yatacak yeri Yok dinini siktim encekler...

Baba BunLarda Din mi Varki dinine Sovuyorsu BunLarda din OLsa ALLAH Korkusu OLsa Zaten OyLe Bişe YapmazLar .. Zihniyetini Siktigim İnsanLari Diceksin asLinda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Türk askerine saygısızlık yapıpta işkence yaptı diyenler bunları görsün

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek

selam heykese

duygu arkadasım oyle dıyorsunda zamanında adamları kendı topraklarında soykırım yapıyorsunuz adamların evlerını yıkıyorsunuz ee bırakta nasıl sız kendınızı savunmak ıcın duvar örüyorsanız onarda bunlara karsı verıp ulkelerını savunsunlar yalnıs anlama kasıyanı kasırlar muhabetınde bıraz dusun sonra tepkını ver tabı sonucta vatanını savunmak en dogal hakın ama bıraz mantıklı savun....

Toplam Hit: 6025 Toplam Mesaj: 40