İsrail İran Savaşı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Buna ayrı bir başlık gerekiyordu. İşler kızışıyor 3. Dünya savaşı kapıda. Medya gerçek habere sansür uyguluyor onun için bir topic açayım dedim

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hala anlamayanlar için, Hitler aslında 2. dünya savaşındaki iyi adamdı. O savaş istemedi, hatta barış çağrısı yapmasına rağmen savaşı diğer taraf başlattı. Bunu amerikada holocaust museuma gidince anladım. Öyle böyle bir para harcanmamış müzeye. Bu değirmenin suyu nereden geliyor diyedüşünüp araştırmaya başladığımda herşeyin propaganda olduğunu farketmiştim. Fakat şimdi dünya yeni yeni anlamaya başlıyor bence filistine yapılanlardan sonra. İsrailliler bunlara dedi ki burayı bombalıycaz, güvenli bölgeye gidin dediler, millet güvenli bölgeye gitti, güvenli bölgeyi bombaladılar. Sonra yaralananlar hastaneye gitti hastaneyi bombaladılar. sonra millet aç kaldı, yemek dağıtılacak diye yemek kuyruğuna girdiler, kuyruktaki sivilleri taradılar. Yapatıkları öyle insanın yapacağı şerefsizlikler değil. 

Birkaç hafta içinde dünya baya değişecek gibi görünüyor

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Sakinleşecek bence, mecburen.

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

Türkiyede ABD Düşmanlığı çok yüksek seviyede gittikçe afganistanlaşıyor ülke

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı

Ne olmasını bekliyorsun?

ABD ye dusmanlasiyoruz diye neden Afgankstan olalım anlamadım.

Eminim Avrupa öyle nefret ediyodur ki ABD den :D

Çin, Japon u saymıyorum bile.

Kurtlar tasma takmaz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Kripto helak oldu.

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

Ne olmasını bekliyorsun?

ABD ye dusmanlasiyoruz diye neden Afganistan olalım anlamadım.

Eminim Avrupa öyle nefret ediyodur ki ABD den :D

Çin, Japon u saymıyorum bile.

Valla billa   :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ben akpliler filistin konusunda çok yaygara yapıyorlar diye bu meseleye soğuk bakıyordum ama israillilerin nasıl insanlar olduğunu anlayınca benim kanım çekildi.

Şaka maka dünya bile bunların gerçek yüzünü gördü. Amerikada, avrupada hiç müslümanlıkla alakası olmayan beyazlar bile bunların suratına sövüyor restorandan kovuyor.

70 yıldır müzik, sinema, sanat yoluyla milyarlarca dolar harcayarak inşaat ettikleri gariban yahudiler algısı tamamen çöktü.

Eskiden yahudiyi az eleştirince yahudiler hemen anti semitizm diye yaygara yaparak hemen sustururlardı karşılarındaki insanları. Artık bu argümanı da kimse ziklemiyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bahçelinin çıkışından anladaığım, beklediğim durum tam da geniş çaplı bir çatışma olacağıydı.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Rusya ve Çin'in; İran'ın yeterince zayıfladığında çıkarları doğrultusunda, destek için sahneye çıkacağı düşüncesindeyim.

Suriye'deki senaryonun üç aşşağı beş yukarı aynısı olacak zannımca.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Geçen sene Ekim ayında bahçeli nin barış süreci v2 başlatmasının nedeni de bu olduğu çok belli artık.

Suriyede esat düşünce sıranın iran a geldiği belliydi ama sanki herkesin beklediğinden hızlı oldu. Önce iran ın dışarıdaki kolları kesildi. Suriye, Yemen, hizbullah vs vs. Sonra da asıl ülke iran a geldi sıra. Büyük ihtimalle iran da rejim değişikliği olana kadar müdahale sürecek, rejim değişir ve nükleer faaliyetlerden vazgeçilirse, durulabilir ortalık. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 7590 Toplam Mesaj: 104
i̇srail füze savaş yahudi hitler heil hitler 3. dünya savaşı i̇ran