İsrail İran Savaşı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Sakinleşecek bence, mecburen.

Sike sike İsrail de kabul edecek

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Dünyaya teşekkür ederim, iyi iş çıkardınız.
    Muhteşemdiniz dünya.

O muhteşem b-2 ne de güzel amerikan teknolojisiyle uçtu. Harika bir iş başardı.

O kanatları bizden başkası yapamaz, göz alıcılar. Bana harikaydınız başkan dediler üstün pilotlarımız. Harika ve eşsiz bir iş çıkarttığımız konusunda hemfikirler, ben de onlara şahane bir uçuş gerçekleştirdiniz Cesur ve Muhteşem Amerikan vatanseverleri dedim.

TrumpAI

LaNCeLoT tarafından 24/Haz/25 15:22 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Çok güzel, iran da ki tüm üst düzey komutanlar öldü. Askeri olarak bir çok nokta vuruldu. Nükleer tesisler vuruldu. İran ekonomisinin içinden geçti. Bilim adamlarını bile öldürdü İsrail. İsrail de karşılığında 3-5 orta gelirli ailelerin (ya da devlette yük olan) binalarını vur dedi İran'a. Sonra gg. Abd üslerine saldırmış sözde İran hahahahahahaha. Saldırmak dediği de 3-5 füze atıp durmak. Abd ye bu saldırı aynı adette hava savunma sistemi füzesi. Başka bir şey değil lol. Harbiden geliyor gelmekte olan. BİP Sanki biraz komplo teorisinden çıkmış da gerçekleşiyor gibi.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Trump iyi adam gencler, baskasi direnemezdi bu yahudi musevi siyonist plan baskisina.

En kilciksiz sekilde halletmeye cabaliyor cokca efor sarfedip, Amerika cikarlarini ustun tutuyor alakasi yok dini yonergelerle evangelizm le talmud la büyük israil'le falan ya da Irklar ile.

Paraya bakiyor trump haliyle huzura ve ABD nin lider oluşuna, TİCARET = DENGE

Netanyahu bolgeyi kendi fikri zikri, yahudi israil cikarlari icin tamamen sekillendirmek istiyor rejimleri liderleri indirmek coğrafyalari değiştirmek istiyor. Bu planda hakikaten Türkiye dahi ciddi ciddi hedef.

Bu yolda en büyük yahudi müteffikleri ise KÜRTLER ve de RADİKAL İSLAMCI ÖRGÜTLER.   ( Kürtler maalesef, üzülerek söylüyorum. Çatapat kizkaçiran patlatilan yerde bile hemen bir şekil örgütlenip silahları ele alıp. Oradakk ana otoriteyi içten kemirmeye başliyorlar. En barışçıl en insani en modern en eşit otorite dahi olsa önemi yok.! )

Trump olmasa bu plan yururdu hele önderlik İngilterede olsa çok ciddi sorun çıkardı bölgede geri dönüşsüz. Şu an İran +15 +20 sene daha kazandı açıkçası.

İngiltere asıl hami si bu sikik siyonizmin. Yahudiler ile aslında kimsenin sorunu yokTU. Kendilerini ısrarla itici ve nefret e layık yaptılar.

Sikim kadar israili bir suredir mahsus bombalattiriyor Trump durumu az politika.ile.uzatarak :D.  Sakinlessin sikikler diye... 2 hafta sure vermesi de ondandı bu surece. Ama cok baski yapilinca pazar gecesi bombalama yaptirdi mecburen.

Örseletecek İsrail ve Netanyahu yu bir sekilde, elinden gelirse. Amacı bu gibi duruyor. Netanyahu nun kendi atlası ve ajandası var. Trump tek lider ve tek ajanda sahibi ben olabilirim! şeklinde yürütüyor ABD önderliğini.

İran boğaz kapatma ve ABD hedeflerini vurma işlerine hiç girmeden, İsrail'de nükleer tesisleri yaralamak için, askeri kışlaları, askeri depoları, enerji yollarını bile vursa. Ciddi masraf yaratmak çalışmazlık hedefiyle buna çabalasa dahi bile sesi çıkan olmaz.

Barış tam oturana kadar İsrail e ciddi bir yıkıntı, siyasi huzursuzluk ve de masraf bırakmalı.

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek
    cybermole bunu yazdı

bu işin tek sonucu netanyahuyu indirmek baska bi olayı yok hersey danısıklı trump istemediği onu indirmeye calısan kim varsa opecek. yakında savas son bulur netanyahu bye bye olur hersey devam ke..

Bye bye netanyahu :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

Bosverin savaşı erken seçim var :) ölümlü dünyada herşeye hazir olun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

yahudiler tarihde hep kullanılmış ilk yahudilerin kudüse yerleşmesini persler sağlamış roma imparatorluğu dönemimde yahudiler hep köle olarak kullanılmış onlara kudüsü açan ve yıkılan sülayman tapınagını yaptıran persliler bunların kardeşliği tarihten siz bakmayın öyle bombaladıgına vs hedef biz olursak bunlar birlik olur.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

gene mi komplo teorileri tutmadı

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

ne oldu şimdi bitti mi ?

yan cizdim