folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "İsrail, İran"A Operasyon Konusunda Ciddi""



"İsrail, İran"A Operasyon Konusunda Ciddi""

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mayıs/2006
    Erkek
    Razorback bunu yazdı:
    -----------------------------
    Avira bunu yazdı:
    -----------------------------

    Ben televizyon izleyerek birşey söylemiyorum.Sonuçta İsrail ve Amerikanın gücü bellidir.Askerinin teknolojiside bellidir.O zaman bana ne gelipte İranı hala savunuyosun anlamıyorum.TSK İrandan güçlüdür.Sonuçta sen İranın hava kuvvetlerinin bizden daha iyi olduğunu söylüyosun ben onun için daha sana başka bişey demiyorum.Gidip eski şeyleri modifiyeliyolar diyorum sen hala İrandasın.İranın medyada yayınladığı füze fotoğraflarının çoğu photoshop hala bana gelip İranı koruyosun.Ben ayrıca sniper tank patlatır demedim.Sadece askeri techizat teknolojisinin karşılaştırılmasını yaptım.Kuzey Koreye giremez çünkü adamların elinde atom bombası var.M16 silahınıda AK-47 den kötü yaptın nasıl oluyosa bu onuda anlamadım.Türkiyenin tank durumuna gelince.

    298 Leopard 2A4
    77 Leopard 1A3T1/TU120
    150 Leopard 1A3T1
    165 Leopard 1A1A1 (162 adedi Volkan atış kontrol sistemiyle donatılıyor)
    14 M-60T Sabra III ( toplam 170 adet olacak)
    658 M 60A3
    96 M 60A1 pasif
    750 M 48A5T2 M 60A3 standartlarına çıkarıldı.
    619 M 48A5T1 M 60A1 standartlarına çıkarıldı.
    103 M 48T5 M 60A1 standartlarına çıkarıldı.
    658 M 48A3 Kullanılmıyor ve parçalara ayrılmış
    575 M 48A2C Kullanılmıyor ve parçalara ayrılmış

    Davos ayrıca ben Amerika ve İsrail taraftarı değilim sonuçta adamların güçleri ortada bişeyide abarttığımız yok.


    -----------------------------
    Hoca bana kimin ne yazdığı belli olmayan forumlardan bilmemnelerden böle kaç tank var kaç tane yok gibisinden şey yapma ben kek değilim.Ordular hiç bir şekilde envanterini açıklamaz.Gidip eski şeyler modifiyeliyolar diyosun hoca modifiye değil askeri anlamda modernizasyon adı verilir kelimeleri uydurmayalım.Ayrıca senin eski f4lerini eski tanklarınıda ordun senin tabirinle modifiye ediyo hoca bunuda unutma.Bir de evet ben iranı koruyorum malesef çünkü amerikaya karşı olan ne varsa ben savurnurum çin rusya falan ne olursa.Seçim öncesi israil başbakanına davosta ayar vermişiz.Kimbilir belki buda planın bi parçası çünkü tayyinbin seçilebilirliğini arttırıp kullanmaya devam etmek gibi bi planda olabilir.Bende kompo teorisi yapıyorum sadece.İsrail bu işte şerefsizler krallığı.Yazıktırki bu konuda ben memeleketimi kollayamıyorum yakın tarihi itibariyle.Sonuçta yaşlı anadolunun demokrat denilen bi kaç yalancı peşkeşçi yüzünden malesef bu şekilde yenip bitirildiğinide belirtmek isterim.Kısacası ben bu ülke amerikanın yanında savaşa gitsin askere gitmem aga cepheye gitmem zorla götürürler savaşmamda.Ancak amerikaya karşı bi direnç olucak bi olay olucak beni ameriaya karşı memleket müdafasına çağrıcaklar,waşingtoa bayrağa dikerim.Söylüyceklerim bu kadar.

    -----------------------------
    hoja iranın sınırda kullandığı silahlar türkiyenin elinde yok yanlız
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    Tarih başladığından beri yahudi insanlara düşman, Alper Tungayı öldürdüklerinden beri persler Türklere düşman .Umarım sağlamından girerler birbirine , ne persten ne yahudiden Türklere dost olmamıştır olmayacaktır, iki düşman milletin birbirini yemesi kadar lehimize birşey olamaz.Ancak umarım Türkiye tarafsızlığını korur ve toprak bütünlüğünü bozdurmaz. 

    Aslında bu savaş er ya da geç kopacak , iki tarafında var oluş nedeni diğerini yok etmek, Tanrıya çok şükür Türklerle ilgili böyle derin bir düşmanlıkları yok.


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 9001 Toplam Mesaj: 73