İsrail Le Türkiye"Nin Savaştığını Düşünsek
-
barzani ne demiş topraklarımıza girilmesine izin wermeyiz demiş
ZUAHHAHAA sanki soran wardı..... -
herkezin yorumunda haklılık payı war bence
-
agalar bence türkiye kazanır- nie diceksiniz- adamlar lübnanı alamadılar daha bide nükleer silah kullanmaya başladıkları halde yani.Adamlar kara harekatında zayıflar zaten onun için havadan vurmayı ön plana cıkaracaklarmıs.Bişey daha var , israil lübnana girdiğinden beri ölen israilli asker sayısı öldürdüğü hizbo militanlarından fazlaymıs. şekle bak yaws:D
-
Türkiye bizim şu kadar nükleer kimyasal silahımız bombamız var diye elaleme göz dağı vercek hava yapcak bir ülke deil.
tabiki bizimde vardır gizli silahlarımızı ordumuzu küçümsemeyelim. -
israille savasa girsek kimse israile yardım etmez kimsede turkiyeye yardım etmez ve ambargoda koymaz cunki turkiyenin jeopolitik konumu cok onemli israile hiçbir ulke yem etmez.hiçkimse karısmasa ve turkiyeye ambargo konulmassa israil fazla dayanamaz ve mutlu sona ulasır
-
ha bide nekadar nukleer bomba var demissin bildigim kadarıyla dogru hatırlıosam 30 tane turkiyede nukleer bomba var bunlardan 18 tanesi amerikanın 12 tanesi turkiyenin 12 tane atom bombası amerikanın nukleer silahlarını ulkemizde barındırdıgımız için bize vermis ole biliom
-
yeni silahlar kefşetmek lazım eğitim yok rene hoja sanki patlıyıcıdan anlıyodun hojaa gelişmeq lazım hoja merak saldım bu aralar patlayıcalara büyük birr füze nasıl yapılır bilen var mı:):):)
-
Saldırın FATİH ' İn aslanlariii ileriiiiii
( neslin dede , meslin baba hep kahraman türk millleti ordulari hep verdi dünyaya şan -
Athzai_Khaine demişki :
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Countries_with_Nuclear_Weapons
Türkiyede nükleer bomba yok (gibi)
ayrıca
http://en.wikipedia.org/wiki/Military_budget_of_the_United_States
israil pezevenkleri bizden daha fazla para harcıyo askeriyeye
fakat şuda var dünyanın en disiplin ordusuna sahibiz ve dünyanın en büyük(düzenli) 7. ordusu bizde
ve lycra nın dediği doğru, çünkü zamanında baya kişiyi felç eden penisilin aşısıisrailden gelmişti, ayrıca bu kenelerinde israilli ajanların getidiğinden şüpheleniyolar hatta birkaç kanıt var ama kesin değil, bi ara denizden bi dolu oyuncak getirmişler, ele alındığıda patlıyomuş denilenlere bakılırsa, (baya eski bi haber) ozamanda birçok kişini kolu parmağı filan kpmuş kör olanlar olmuş fln filan
Ayhun sen hala kendi kafana göre sayfaları okumadan yorum yapıyon... -
Türkiyeyi 80 milyon düşünürsek alırız..ama gerçekten Türkiye 80 milyon mu?bölücüleri unutmamak lazım...Tunceli de bi israil sayılır yani..
Toplam Hit: 13690 Toplam Mesaj: 84