İsrail Le Türkiye"Nin Savaştığını Düşünsek
-
HaLLeDeRiSss..
-
Türk milleti alır zati saldırmagibi bi eylemde bulunamaz neden lere gelince israilinh arkasında sadece ABD var türkiyeninj arkasına gelince ilk sırayı iran çeker arkasından suriye bunlar israilin vaelıgından senelerce rahatsızdır araplar hernekadar bir birlerini eleştirselerde yahudilere karşı biridir.eski savaşlarda belki israile karı fazla bişey yapamamış ola biliriler ama şidmiki iran eski iran degil teknolojik olarak bayabi ileride ve menzilii füzeleriyle ünlü sonra türkiyenin yanında rusya ve çin ruzya ve çin neden bişze yardım etsin diyecek olanlara rusya tam bir ABD VE YAHUDİ düşmanıdır zamanında abd rusyayı yok etmek için az ugraşmadı aralarında hep bi çatışma oldu ve rusya ve çin ABD nin en güçlü devlet olmasından sinişrdir.Diger devlet lere gelince diger türk devletleridebizim yanımızda olucaktır.teknolojik silahlara gelince ve cografi konumu düşünürsek biz daha üstünüz bilmiyorum hatırlayan varmı marmara depreiminde marmara denizini araştırmak için bazı yerlerde fay arama testi yapılıcaktı deniz kuvvetleri izin vermedi biizm denizin altında dahii üstlerimiz bulunmaktadır.israil denize bakan bir ülke ve yataş bir ülke tek riskli olan şey ABD NİN savaş gemilerinin vurulması zaten ondan sorası çocuk işi.bu tük milleti ölmekten korkmadı kokmazda ama bişeyden korkuyorum bu medya bizim gençlerimizi bizi salak programlarla uyutuyor başka yerlere sürüklüyor..
-
Way a.q millet ne uçmuş :) Millette hala o iman gücü var her halinden belli..İsraille savaş demek Amerika ile savaş demek zaten.İmkansız birşey.Ne olursa olsun ABD veya İsraille savaşmayız..Hadi savaştık diyelim ki..
Artık unutun Osmanlı maceralarını.Gururla konuşabileceğimiz Kurtuluş Savaşımız var başka da yakın zamanda olduğunu düşünmüyorum.Karlofça anlaşmasından sonrası gururlanacağımız değil ders alacağımız zamanların başlangıcıdır.T.C de geç kalınmış ödüldür..Kıbrıs da başarılı olmuşken yüzümüze gözümüze bulaştırdığımız bir harekattır bana göre..
İsrail ile sınırımız olmadığından hava kuvvetleri ile hiç birşey yapamayız..Onlar ise yapmaya gerek duymazlar bile birkaç telefon dahi çözülmemizi sağlar.Askeriye sağlam kalabilir ama bunu topyekün Kurtuluş Savaşına benzetmeyin..Hava ve deniz yollu yaklaşamayacağımız bir ülkeye Karadan saldırma imkanımız da yok zaten..Savaşta herşey top tüfek değil..Savaş zamanı Psikolojik savaşı daha baştan kaybettik sayın gitsin.
Bu durumda her iki ülkeninde birbirini işgal etmesinin sözkonusu olacağını sanmıyorum..TRnin en zenginlerinin bile Yahudi olduğunu düşünürsek..En iyisi düşünmeyelim de uzamasın :) -
baba önemli olan kimin yanında olucagı ve kimin arkandan vurucagını heapladınmı bence iş kolay arkamızdan bizi vurmaya çalışacak ülkler ABD YUNANİSTAN ERMENİSTAN GÜNEY KIBIRIS emin olamadıklarım ürdün kuzey ırak peşmergeleri ve adb yalakası libya tabi içlerinde mısırda dahil Yanımızda savaşacak ülkeler hernekadar bizi sevselerde sevmeselerde Rusya iran suriye çin diger türk devletleri.stratejik konumda ele aldıgımızda adamlarla herhangibir sınır bagımız yok iran ve suriye israili bombalar bizim tek yapmamız gereken incirlik üstü ve ürüdün dehi ABD uçuş noktalarını kapatmamzı geriye sadece güney kıbrıstaki ve ABD uçak gemileri kalır diger taraftan arkamızı salama alıkmı 100%80 kazanırız abd niz zati piyadeleri ırakta çamıura saplandı çııkamıyor israil desen fislistin ve lüblanla ugraşıyor bize kafa kaldıracak zamanları kalmaz.
-
icimdem bir ses diyor ki..jet hiziyla şöyle bir dis hatli operasyon tasarisi gecse meclisten bir gece icinde halktan habersiz..tüm birliklerin yarisini sevketsek güneye..hava ve denizide hazir etsek..topyekün israile saldirsak..zkmisim amerikayi hic bi zkim yiyemez onlar..yanimiza iranmis falan mis almaya bile gerek yok..
silmezsek onlari ordan srrefsiizzzim..
not: tabiki bu benim hayal gücümle gelmis bir fikirdir..abarti olmasi dogaldir..yine israilin ta a.q...yim.. -
Beyler,İsraili yakarız yıkarız da bir de şöyle düşünün,devlet ve ulusal çıkarlar bazında her iki ülkeninde birbirine genel bir garezi yok,olsa da bunlar savaş sebebi değil,kaldı ki daha düne kadar bizim uçak modernizasyonumuzu yapan ülkedir İsrail ve bir çok konuda stratejik ortağımızdır.
Şimdi denecek ki sen çok mu seviyorsun İsraili;hayır,sığdırasım geliyor hatta,ama madem mesela dedik,kapışsak ne olur diye, kalkıp adamların ülkelerine girsek bizi epey uğraştırırlar, nihayetinde bizde kurtuluş savaşında aynı şeyi yaptık, kendi coğrafyamızda savaştık,ikliminden tutunda sıcağını,coğrafi örtüsünü,yüksekliğini silah olarak kullandık.Nasıl ki biz işgale uğradığımızda canla başla savunduk yurdumuzu,öyle bir durumda onlarda aynı şekilde davranacaklar.Nihayetinde adamlarda kendi sahalarında çarpışacaklar,bitiririz ama dediğim gibi,bizi epey bir uğraştırırlar.
-
VALLA DİYORUM YİNE DİYORUM
İSRAİL ÜLKE DENE YERİN İ HARFİ OLMAZ
YAHUDİLERİN AN SINI BELL ERİZ
UZATMAYA GEREK VARMI YAZILARIN
BUNU DÜNYA BİLİYOR İSRAİL Bİ ÜLKE DEĞİL TÜRKİYEY GÖRE İL GİBİ BİŞEY
İLÇE HATTA NEYSE UZAR GİDER AMA HERKEZ FARKINDA İŞTE -
aq f-16 eğitim uçağı kullanan bi ülke war.ama aynı anda savaş uçağı olarak ta kullanıo yanlış hatırlamıosam abd f16 ları tedarikten kaldırdığı için kullanıo heralde yanie tam bilmiom
ayrıca ABD nin savunma sanayi 400 milyar dolar bir f16 15 milyon dolar nsl kullnamasınkiii?.. -
israile sadece israil gözüyle bakmayın
israile tek kursun sıkmanız anında karsınıza abd ingiltere gibi ülkeleri cıkar
bu durumdada zararlı cıkan biz oluruz -
ARkadaşlar kara ve hava harekatlarında biz her türlü yeneriz onları ancak israilde 300 tane nükleer bomba var
ve 3 tanesi istanbulu yok ediyor.
3 bomba=istanbul
81 il=243 tane nukleer bomba atması lazım ki israilin türkiyeyi yer le bir etsin herkes ölsün
Toplam Hit: 13691 Toplam Mesaj: 84