folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İsrail Le Türkiye"Nin Savaştığını Düşünsek

İsrail Le Türkiye"Nin Savaştığını Düşünsek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    oğlum askerlikl kağıdı yeni geldi tamda konunun üstüne neyse tüm yüreğimle türkiye..

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    hitlerin yarım bıraktığı işi bitirmek lazım

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tazzz87
    tazzz87's avatar
    Erkek
    ilk defa küfür yazıyorum özör herkezden

amına koydumu cocukları şerefiszler hepsini dedem siksin

ben bu turk bayragının altında yaşıyorsam amına koyayım gerisinin ben turkum turk tukr bi savaş cıksa doldururum c 4 tipi bonba bulurum giririm sülalesine ipnelerın

NE MUTLU TURKUM DİYENE

"DOWN WİTH ISRAEL"

ben ölmüşüm beni soracak kimsem yok
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tazzz87
    tazzz87's avatar
    Erkek
    özür herkezden damarıma dokundu

ben ölmüşüm beni soracak kimsem yok
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sui
    Sui's avatar
    Erkek
    arkadaşlar fazla söze gerek yok ABD kanada rusya ing. .... vs bizim kanımız soylu ve köklü bir medeniyetten geliyor biz yeter ki isteyelim karşımıza kim çıkarsa çıksın yıkar geçeriz ne de olsa bize barbarlar diyorlar ve korkuyorlar dimi hepsinin a.q
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Hayda arkadaşlar gene hayali bir konu ve gene aşırı fikirler devrede ve aşırı fikir olan yerde gene ben :) Yahu iyide nedir bu kadar savaşa meraklısınız kısacası o haltı yemeye cesaret edemez ler fikrimidiyiyim bende ama cesaret ederse allah büyüktür yahu elimizden geleni ardımıza koymayacağımız kesindir. büyük ihtimal yer bitiririz onları hitlerin yarım bıraktığını tamamlarız, da arkadaşlar nedir nükleer tutturmuşsunuz yahu nükleer bir savaş aracı yada güç değil tamamen yaşadığımız dünyayı yıkıma götüren yok eden bir güçtür nükleere merak sarmanın anlamı nedir bize atarsa o zaman bizde atarız fit oluruz ama o densizliği biz değil önce onlar yapmalıdır kanaatimce.

Yav galiba yannış dedim, önce onlar bize atarsa fena olacak, e yav bu nükleeri icat edene küfür ettireceiniz şimdi bana. yahu her neyse allah yardımcımız olur diyek geçek.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sui
    Sui's avatar
    Erkek
    arkadaşlar fazla söze gerek yok ABD kanada rusya ing. .... vs bizim kanımız soylu ve köklü bir medeniyetten geliyor biz yeter ki isteyelim karşımıza kim çıkarsa çıksın yıkar geçeriz ne de olsa bize barbarlar diyorlar ve korkuyorlar dimi hepsinin a.q
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    sen yinede fazla uçma

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    askeri tecrübe ve cesereti düşünürsek bence Türkiye alır ama alet edavat olarak düşünürsek siyonistlerinde şansı var gibi unutulmaması gerekende ummadık taş baş yarar...

l enfer c est les autres Sartre ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Al sana buyrun burdan yakın yahu savaşın kanla ne alakası var, o eskidendi tüfek icat oldu mertlik bozuldu aslanım, şimdilerde önce allaha sığınacan ardından kahramanca savaşacan. vallaha başkada bişey gelmiyor aklıma.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 13697 Toplam Mesaj: 84