İsrail Medyasından Bomba İddia
-
İsrail medyası, Türkiye tarafından "finanse edildiği" öne sürülen gemilerin Mayıs ayında Gazze’ye yanaşmaya çalışacağını belirterek, "Türkiye, gelecek ay İsrail’e meydan okuyacak ve Gazze’ninHamas liderlerine destek sağlayacak bir girişim planlıyor" diye yazdı.
Arutz Sheva haber portalı, İsrail’in deniz üzerindeki kontrolüne meydan okumak amacıyla Türkiye tarafından "finanse edilen" gemilerin Mayıs ayında Gazze’ye yanaşacağını belirtirken şöyle dedi: "Türkiye, gelecek ay İsrail’e meydan okuyacak ve Gazze’nin Hamas liderlerine destek sağlayacak bir girişim planlıyor. Türkiye tarafından finanse edilen gemiler, İsrail’in deniz üzerindeki kontrolüne, veya düzenleyicilerin dediği gibi ‘İsrail’in yasa dışı Gazze blokajını kırmak amacıyla Mayıs ayında Gazze’ye yaklaşacak.""TÜRK HÜKÜMETİ DESTEKLİYOR"
Gemilere Türk kuruluşu İnsani Yardım Vakfı’nın sponsorluk yaptığını yazan Arutz Sheva, bu vakfın da Türk hükümetince desteklendiğini öne sürdü. Türk gemilerine İngiltere, Yunanistan ve İrlanda’dan gemilerin katılacağı da belirtilen haberde gemilerde insani yardımın yanı sıra, çimento ve inşaat malzemelerini de taşıyacağı kaydedildi.
İsrail’in ise, çimento ve inşaat malzemelerinin Gazze’ye sadece belirli projeler için girmesine izin verdiğine işaret edildiği haberde çeşitli senaryolara da yer verildi. Bu çerçevede "Diğer bir senaryonun, İsrail deniz kuvvetlerinin gemilere ateş etmesidir. Bu da, gemilerin ülkelerine bir savaş ilanı olarak algılanabilir" denildi.
Haberde Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve diğer Türk liderlerinin İsrail’in Gazze operasyonunu sert dille eleştirmeleri üzerine 2009 yılının başlarından bu yana gergin olduğuna dikkat çekildi. -
Türkiye cumhuriyeti vadaşlıgından kendimi reddederim eğer ülkemdeki o adamlar bunu yaparsa..
-
Pezevenkler İHH'nın gemilerini gazzeye sokturmamak için elinden geleni yapıyorlar
-
yahu yani basimizda turkmenler ac . susuz irakta kurdler tarafindan eziliyor. isimiz yok te ordaki insanlara yardim derdindeler. savas cikarmak istiyorlar belli. iran savasina zemin . afferin tayyep ...
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------
yahu yani basimizda turkmenler ac . susuz irakta kurdler tarafindan eziliyor. isimiz yok te ordaki insanlara yardim derdindeler. savas cikarmak istiyorlar belli. iran savasina zemin . afferin tayyep ...
-----------------------------İşte Türk olmak budur. Kendi yiyecek ekmeği yokken komşusuna vermektir. Bundandır Türklüğün büyük şanı
-
WALLACEs bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------İşte Türk olmak budur. Kendi yiyecek ekmeği yokken komşusuna vermektir. Bundandır Türklüğün büyük şanı
-----------------------------bence nankorluk ve dupeduz salakliktir( Turk olamk bu degildir bence) . heleki simdi bi tarafini yardim icin yirttigin yerden bir nesil once cok buyuk kazik yemene ragmen .
yanibasimizdaki turkmenlere sahip ciksin devlet, 200 milyon arap var. onlar ilgilensinler kendi insanlariyla ...
-
maximuss bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------bence nankorluk ve dupeduz salakliktir( Turk olamk bu degildir bence) . heleki simdi bi tarafini yardim icin yirttigin yerden bir nesil once cok buyuk kazik yemene ragmen .
yanibasimizdaki turkmenlere sahip ciksin devlet, 200 milyon arap var. onlar ilgilensinler kendi insanlariyla ...
-----------------------------bu devlet teroriste asla yardım yapmaz buna inanıyorum..
-
Yine ben b yorumum getireyim..:) Arkadaşlar bakın simdi kendi catı altımazda sokakta yatan mı yok evine ekmek göturemeyen mı yok işsizlik mi yyok aclık mı yok bu saydıklarımın hepsi var...??
Peki bunlar varken.. neden taaa gazzaye yardım gidiyor..?
Neden Simdi gidiyor ?
Neden İnsaat Malzemesi gidiyor ..?Bunların bi cevabı olmalı bunlar insanı yardım değil sadece deniz hakimiyeti kurmak yani TÜRKİYE bu bölgede kendisinin egemen olduğunu tüm ülkelere fısıldıyor..! yoksa tayibin gazzadekileri dusunduğu felan yok zaten bu egemenlik olayıda yanlıs böle egemende olunmaz... neden peki doğuda serefsiz pkk lar askerimizi oldururken acımıyor da oradaki gazzellere acıyor neden bizim askerimiz olunce bi cenazesine bile gitmiyor.. veya doğuya gereği kadar yatırım yapmıyor oradaki insanlarımız lüx bi hayat mı yasıyor hayır oradaklerinde intiyacı gereksinimi var ama biz denizin öbur tarafına yardım eli uzatıyoruz bu size ne kadar mantıklı geliyor bana hic de mantıklı gelmiyor diyeceği o ki bunlar fasa fiso isler eğer ki varsa böle bisi ...yardımseverlik değil...
-
maximuss bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------Turgut Özalın Yardımcısı Dr. Süleyman Gündüz'ün aktardığı bi anı var. İsrail'in Gazze'yi bombaladığı sırada Yaser Arafat'la berabermiş. Yaser Arafat'la son kez o bombaların altında görüşmüş. Yaser Arafat'ın Süleyman Gündüz'e söylediği sözleri aktarıyorum, "Filistin halkının özü Türk'tür. Benimde özüm Türktür. Benim dedem Osmanlı saray ahalisindendir. Biz gidince bu millete iyi bakın bu millet sizdendir." demiştir. Diğer yandan Dr. Süleyman Gündüz'ün dediğine göre ki kendisine yürekten inanıyorum şuan İsrail'in Filistinlilere yaptığı zulüm zamanında İngilizlerle işbirliği yapmamalarından gelmektedir. Ayrıca Filistinliler kahvesini Araplar gibi içmez, Türklerin usül ve adabıyla içer bunuda aktarmak isterim.
-
WALLACEs bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------Turgut Özalın Yardımcısı Dr. Süleyman Gündüz'ün aktardığı bi anı var. İsrail'in Gazze'yi bombaladığı sırada Yaser Arafat'la berabermiş. Yaser Arafat'la son kez o bombaların altında görüşmüş. Yaser Arafat'ın Süleyman Gündüz'e söylediği sözleri aktarıyorum, "Filistin halkının özü Türk'tür. Benimde özüm Türktür. Benim dedem Osmanlı saray ahalisindendir. Biz gidince bu millete iyi bakın bu millet sizdendir." demiştir. Diğer yandan Dr. Süleyman Gündüz'ün dediğine göre ki kendisine yürekten inanıyorum şuan İsrail'in Filistinlilere yaptığı zulüm zamanında İngilizlerle işbirliği yapmamalarından gelmektedir. Ayrıca Filistinliler kahvesini Araplar gibi içmez, Türklerin usül ve adabıyla içer bunuda aktarmak isterim.
-----------------------------Arafat mi turkmus ? Ya sunu sorayim . Arafat oldu-mefta , geriye 250 milyon $ para kaldi mirasindan . Bu para fakir filistin halkinami gitti ? yetim filistinli cocuklarami gitti ? Yoksa arafatin fransiz karisinin kasasinami ? bunu arastir . filistin icin sonra ah-kam kes. Arafat turk olsaydi , parasini silaha harcamaz , filistinli genclerin egtimine harcardi. Cunku filistinde atilan her kursun $ degeri tasiyor ve kimlerin kazandigi belli.
onun icin hic bi seyime degil , zaten 100 yil once yaptiklari ortada. Ha sunuda hatirlatayim , davos fatihi the tayyep'in cikisi Arapl liderleri bozmustu. 7 arap ulkesinin toplantisinin sonucunda cikan karar ve mesaj komikti. Filistine daha fazla destek , mesaj ise "bizden olmayan bizim islerimize karismasin " .
ben bu dakkadan sonra araplar icin kilimi kipirdatmam , sahsen kendi milletime afganlari daha yakin goruyorum. Ataturk kurtulus savasinda ordusuna sagladigi muhimmatin parasi , bize o zamanlarda altinlarini , ceplerindekinin yarisini bize gonderen afgan halkina borcluyuz. hadi turkmenler , eziyet goren turkler size fazla belki. size irkcilik olarak gorunmekte. bari afganlara yardim edelim , hem borcumuzu odemis oluruz. Ama gidip 15.000 turk askerini ingilize esir olmasini saglayip , tirip atan filistinli araplarada ayar oluyorum . sonucta o topraklari yahudilere para icinde satanlar kendileri .
filistinin kerameti olsa yani basindaki Misir sahip cikar, arap degillermi sonucta ?
bana gore o topraklarin tek degeri kudus mescidi aksadir. araplar degildir ...
-
WALLACEs bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------şimdi sen böyle dersen ben sana osmanlı türk degildi derim :) olay uzar gider velhasıl kelam haber %90 balondur değilse bile savaş ortamı falan oluşacagını düşünmüyorum israil öyle bir durumda 'tutar'.