Issız Adam
-
Arkadaslar ISSIZ ADAM filmi elinde olan varsa upload edebilir mi ?
Çok güzel Film diyorlar. İnanın çok merak ettim.
Müzikleri hoş.
-
hocam sinemaya yeni girdi...
müzikleri süper tam bana göre calıo :)
ama elemana iyi sövdüm :(
-
Evet sinemalarda oynuyor hocam. Kız arkadaşım gitmiş anlata anlatabitiramiyor. Dedim bensiz nasıl gidersin :) neyse beraber gideceğiz fakat önceden bir izlemeliyim susturmak için..
-
Çok güzel bir filmdi, müzikleride çok hoştu. İndireceğine sinemaya gitsenize. Kampanyada var gnctrkcll bi bilet alana biri bedava. Çağan Irmak gibi bi yönetmenin elinden çıkmış bir film. hem paranda boşa gitmemiş olur.
edit: beraber gideceğiz demişsin ben msjı gönderirken yazmışsın sen pardon :|
-
Fistik49; içimdeki korsan sevgisini öldüremiyorum :) Söz gideceğim parayada kıyacağım :)
-
espir bunu yazdı:
-----------------------------
Fistik49; içimdeki korsan sevgisini öldüremiyorum :) Söz gideceğim parayada kıyacağım :)
-----------------------------Şunun için diyorum şu an vizyonda destere diye bi film var tamamen görüntü kirliliği. onun yapımı için kıyılan paraya yazık. Kaliteli filmlere önem verilirse Türk sineması gelişecek diye umut ediyorum.
-
Türk sineması gelişecek evet A-R-O-G gibi saçma bayağı tabir edebileceğiz saçma sapan filmler geliyor haklısın- Ben bunların yüzüne içimdeki korsan sevgisini atamıyorum :)
Hepsi için konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın
-
Issız adam,babam ve oğlum gibi ucuz ağlak filmlere gidip,insanların ruh hallerini boka sokmaktansa,insanlar gora,arog,destere,kutsal damacana gibi konusu basit,küfürlü fakat eğlendiren filmlere gitmeyi tercih ediyor olabilir.
Sana bayağı gelen bana mütiş gelebilir.Tercih meselesi.Filmde bir sanatsallıkmı var,romantizmmi var.
Sokaklarda kaç tane ıssız adam var,istanbul tonla "yaralı" ıssız adamlarla dolu. -
biri çıkar ıssız adam olur diğeri tyler durden biri harry potter alayına sihir :| dollar 1.58 oldu ciğerim kanıyo al sana yüreği acıyan adam :P
-
güzel film.
-
Issız mı İşsizmi anlamadım ki.
Babam ve oğlumu izledim herkes ağladığını söylüyodu ben ağlayacak bişey bulamadım.
Beni etkileyen tek filim ne alakaysa "uçurtmayı vurmasınlar" oldu.
Recep ivediğie laf edersiniz anlarımda goradan arogdan ne istersiniz. Daha gösterime girmemiş filim
Edit : Issızmış tamam :)