folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İşsizlik Rekor Yeniledi, Türkiye Dünya Şampiyonluğuna Doğru Koşuyor

İşsizlik Rekor Yeniledi, Türkiye Dünya Şampiyonluğuna Doğru Koşuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:
    -----------------------------

geberlanxD bunu yazdı:

bak şimdi bak hemen AKP dicikler :F << ? :D

akp+kriz 

o.ç. bankalar o.ç. işverenler ? neden direk akp? devlet öğretmen alımı yapıyodevlette kriz yok hoca kriz işverende düşük ücret vermek için işten çıkarıyolar milleti. akpnin açığını buldunuz hadi saldırın hah =)

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    BilimAdami bunu yazdı:
    Kaligula bunu yazdı:
    geberlanxD bunu yazdı:

bak şimdi bak hemen AKP dicikler :F << ? :D

akp+kriz 

o.ç. bankalar o.ç. işverenler ? neden direk akp? devlet öğretmen alımı yapıyodevlette kriz yok hoca kriz işverende düşük ücret vermek için işten çıkarıyolar milleti. akpnin açığını buldunuz hadi saldırın hah =)

hocam bunun sebebi işciye ödeyebileceği para olmadığı için olabilir mi? ayrıca şimdiye kadar işsizlik bu kadar büyümemişken herkes devlette mi calışıyordu özel sektör yeni kuruldu da bizim mi haberimiz yok :S devlette tabi kriz olmaz hoca devlet nasıl olsa 2s kuralı ile alacağını tahsil ediyor peki ya halk?

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

allah herkese sabır versin gidişat kötü akıl hastaneleri devlet bünyesindeki yerler dolacak gibi

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    trabs0n bunu yazdı:

Agır bı itham olucak aama issiz olanların cogu ya 600 700tl yı begenmıyorr..

Benım cevremdeki bir sürü vasıfsız insan  iş bullabılıyorken  hemde 700 800 tl gibi ücretlerle  krıizi bahane edip iş bulamıyorum diyen s..kinin keyfine dolanan insanlardan afedersinizde hiç bi b.kk olmaz.

hacı haklı bende şahidim göz ardı etmeyelim abi iş seciyor birazda millet

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

tabi canım bizim ülkemizde kriz yok. Teğet geçti tabi..yalancı sahtekarlar..

ülkenin krizden etkilenmediğini söyleyen şahsın osmanlı tokadı gerek. ki akıllansın. Sizin o çok sevdiğiniz akp yöneticisi hangi ülkede yaşıyor ispanyada mı ? başka ülkede yaşıyor ki ülkemizin krize karşı durumunu görmüyor..TOBB üyesi 1,milyon 300 bin üyesi varmış. rıfat hisarcıklıoğlu halka alışveriş çeki dağıtın demiş tayyib ise bunun üzerine la rıfat senin 1 milyon 300 bin üyeden her bir kişi 1 kişiye iş verse kriz diye bişey olmaz diyen zihniyeti olmayan boşbakanınız işte bu kadar beyni çalışır..Kurban bayramında danaların ineklerin hepsi satıldığı ve insanlarımızın parası olduğu için krizden etkilenmemiş..Siz işte bu zihniyete gönül vermişsiniz..Sadece kendi etrafını kendi menfaati için yapar herşeyi...Ülkede kriz vardır gider davosta salakça van münit der...hazineden sorumlu bakan çıkar der ki Türkiyedeki krizi çıkaran kadınlardır der. bu bakanın beynine sıçiyim. kadınlar iş aradığı için kriz olmuş bak şu salağa...Utanmadan yalan söylersiniz insanlara..kalıbınıza tükiriyim.

Bizse hala Millet olmanın önemini anlamamışız.. vatandaşlık değerimizin en yüksek değer olduğunu bilememişiz.Ulu önder mustafa kemal atatürk Bize ne demiş biz ne yapmışsız Gİttikçe ezildik ezildikçe büküldük.TÜRK MİLLETİNİN KARAKTERİ YÜKSEKTİR. Karakterimizi aşağılayanlara kölelik yapanlar bu ülkede yaşamaya hakkı var mı ? Türkiye cumhuriyetinin işsizlik oranı nı aştık daha hala daha ülkede kriz yok  diyenler. siz Fabrikadayada şirkette çalışıyormusunuz merak ediyorum. 2 aydır maaaş alamayan işçiler 3. ayda sadece 1 aylık maaaşını alıp bunuda kredi borç harç yiyecek giyeceğe harcadığı elde avuçta yiyecek bişey kalmadığı...Lan yalancılar haberlerde çıkmadı mı fabrikalara kilit vurulduğu İş adamları paraları çalıp kaçtığı İnsanlar borcunu ödemediği için intihara teşebbüs ettiği... Başbakanlık önünde vucuduna jilet geçirenleri... Allahtan aile bağlarımız bağlı yoksa ülke kaosa dönerdi..

evet akp suçludur. krize karşı hala önlem almamıştır yapılanlarda geçicidir. vatandaş harap ve bitap düşmüştür...Şerefsizlik yapıp Teğet geçecek diye millete yalan söyleyeceğine evet kriz vardır Bizim ekonomimiz avrupa ya bağımlıdır o yüzden bizde bu nu hissedeceğiz dikkatli olalım gibi Halkı bilinçlendirecek adam akıllı açıklama yapmamıştır. anca bu kriz abd de başlamıştır türkiyenin krizi değildir sözleriyle millete yalan söyler...

Utanıyorum ülkemin bu halinde böyle rezaletleri yaşatanlardan...Kırk haramileri geçtiniz be peh...

Krizi ben çıkarmadım Neden Krizin faturasını ben ödeyeyim ? (işçi - öğrenci)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PatriotCracker
    PatriotCracker's avatar
    Erkek

işsizliğin esas nedeni krizde değil hocalar, kan emici patron kafa yapısındaki iş verenlerlerdir.

*Standartlara uygun olmayan ve yasaların belirlediği esasların dışında mesayi saatleri. ( 8 ise 12 yada 14 )

* Mesayi saatlerine orantısız ücretlendirme, saat başına verilen emeğe orantısız maaş.

* işçi bisiklete binsin,  Patron 4x4Landrover'a

* "İşine gelirse"  (ülkede, dünyada kriz var diyen, ama çatır çatır para harcayan Paton ve aileleri)

* Kayıt dışı çalıştırmaya zorlama. v.b.

Kriz bizim kafamızda bizi vuran küresel kriz değil toplumsal kriz.

-------- Dünya kadar malın olacağına fındık kadar beynin olsun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Burası türkiye buda çalışan yok :D

şaka maka bi yana bu sıralar çok dünya rekorları kırıyoz. İşte türkün gücü.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Evet tek suçlu parası olanlar.

Niye mi?

Sen lisedeyken, "Ayşe'ye zıplıyım, Murat la kavgaya gidiyim" derken

O adam, "gazete okuyayım", "yarın sınav var", "aslında şu kursa da gitsem"

Diyordu...

Tabiiki adam senden daha zengin olacak.

Kaldı ki eğer zeki ve yetenekli aynı zamanda çalışkansan İŞÇİ olmazsın.

Kafası çalışan ve çalışkan KİMSE HİÇBİRZAMAN aç kalmaz.

Hiçbir ülkede hiçbir ekonomide. 

Ayrıca patronlar da mümkün oldugunca fazla adam çalıştırmak ister.

Gönül isterki, bizim şirketimizde de 100,000 işçi çalışsaydı.

Ama gelgörki öyle bir piyasa da o tarz bir ortam da yok. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    şu ülkenin başına müslüman değilde hristiyan putperes dinsiz imansız biri geçse eminim ona daha sempatik yaklaşır bu akp'ye laf edenler. chp gelsede yada mhp şrngayla g.tümüzden bi kan alsa 5 yılda ebemizin nikahını görsek o zmn anlarız gelen gideni aratıyor olayını
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

işsizlik %26 ve çalışana ise sadaka gibi maaş...

kahrolsun faşist ve emperyalist yönetim...

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 5233 Toplam Mesaj: 35