folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İşsizlik Rekor Yeniledi, Türkiye Dünya Şampiyonluğuna Doğru Koşuyor

İşsizlik Rekor Yeniledi, Türkiye Dünya Şampiyonluğuna Doğru Koşuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Teyet geçti çok şükür :) sadece 19 milyoncuk mu :) :) Sülalenizi sikiyim sizin,amk un evlatları...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı:
    -----------------------------
    Teyet geçti çok şükür :) sadece 19 milyoncuk mu :) :) Sülalenizi sikiyim sizin,amk un evlatları...
    -----------------------------
    +1 :)

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

ülkemizde ve dünyada bi krizin oldugu aşikardır kimse inkar edemez fakat şunu söylemeden geçemiycem çünkü bu beni çok üzüyo çok kırıyo, hani türk insanı çalışkandı hani fedakardı hani ülkesinin kalkınması için herşeyi yapardı tamam bireysel bazda herşey bizim elimizde degil ama acı gerçek şudur ben ya yanlış yorumluyorum yada millet ajite etmeyi çok seviyo bu gibi şeyleri, herkesin ayagında converse herkesin götünde levis herkesi gittigi yedigi içtigi mekanlar bilmem neler ortada, hani biz yardımseverdik hani milletin bütünlügü için herşeyi yapardık hani biz birbirimizi severdik komşumuz açken yatamazdık, durum açık milletin herşeye alım gücü var fakat dolaylı yoldan kredi kartı bilmem ne girmiycem o kısma ama inanın tembeliz inanın çok güzel maaşlarla hiç işten ayrılma korkusu olmayan elit işler arıyoruz hemde hiç vasfımız yokken...

önemli not: rencide olabilecek arkadaşlara vs şimdiden özür dilerim ama benim genel gördügüm bu geniş çevremde...

bi not daha: akp sini bilmem nesini savunmak için yazmadım bilakis degişik bi bakış açısı benimkisi, akp yide tasvip etmem, sevmem...

all this pain is an illusion...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    akp ve cemaatlerine kriz yok tabi , onları teğet geçer  . vatandaşa biniyor kriz de enflasyon da ve halaa gidip bu ampule oy verir bu işsizler ordusu ya , işsiz kalmalarının sorumlusu akp den çok kendi ahmaklıkları ,beter olsunlar madem ne diyim ?

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 5236 Toplam Mesaj: 35