İşsizlik Rekor Yeniledi, Türkiye Dünya Şampiyonluğuna Doğru Koşuyor
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
şu ülkenin başına müslüman değilde hristiyan putperes dinsiz imansız biri geçse eminim ona daha sempatik yaklaşır bu akp'ye laf edenler. chp gelsede yada mhp şrngayla g.tümüzden bi kan alsa 5 yılda ebemizin nikahını görsek o zmn anlarız gelen gideni aratıyor olayını
dinin kişisel birşey olduğunu herkesin kendi içinde yaşaması gerektiğini anlamayan cehalet umarım en kısa zamanda bunun farkına varır da o şu dinden bu bu dinden die ayrım yapmaz! akp nin müslümanlığı hristiyanlığı sorgulanmıyor tabi lafı anlamak istemediğiniz için kendinize göre yorumluyorsunuz! akp dini kullanarak bunu sömürerek bir yerlere geldi! ama başta müslümanım dedi ya gözü kapalı arkasından gidersiniz! reklama gösterişe gerek yok kim hangi dine inanacaksa inanır kimseyi ilgilendirmez! chp mhp vs. şırıngayla g*tümüzden kan alsa 5 yılda ebemizin nikahını görsek demişsin de bak hocam akp iktidarı ilk 5 yılında orayı sattı burayı sattı para geldi güllük gülistanlık gitti herşey ama ikinci 5 yılında elde satılacak bişi kalmadı tek gelir kaynağı vergiler oldu yüklen baba yüklen e halk para kazanamayınca ne oluyor bu vergileri nasıl ödeyecek ya devlete borclanıyor ya da bu borcları ödeyebilmek için kredi çekiyor bankaya borclanıyor. sonuc olarak akp zaten g*tümüzden şırıngayla kanı fazla fazla alıyor oğlundan da kan alınmak isterse eldekileri verebilmek için :D ama bazı g*tler laçka olduğundan içine giren şırıngadan bile haberi yok ;) -
baktık hiç bi bokta şampiyonluk yapamıyoz bunda bare olalım di mi sayın başbakan? Bi fıkra:
Biri amerikan, Biri İngiliz, Biri Türk olan 3 Adam sohbet ediolarmış sıra kendilerini övmeye gelmiş.
Amerikan: Geçen gün yolda bi parmak gördüm ona uygun el, ona uygun vücut yaptık. Şimdi o kadar verimli ki 3 adamı işsiz bıraktı.
İngiliz: O bişey mi yolda sac teli buldum ona uygun kafa ona uygun vücut yaptık. Şimdi 10 kişiyi işsiz bıraktı demiş.
Sonra herkes Türke bakmış Türk kendinden çok emin konuşarak...
"Geçen gün sokağı birinden geçerken bi osuruk kokusu duydum tüpe doldurdum labaratuvara götürdüm. Önce ona uygun g.t deliği ona uygun g.t ona uygun vücut yapıp Adına Tayyip koydum. Adam 70 <Milyonu işsiz bıraktı..."
-
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------baktık hiç bi bokta şampiyonluk yapamıyoz bunda bare olalım di mi sayın başbakan? Bi fıkra:
Biri amerikan, Biri İngiliz, Biri Türk olan 3 Adam sohbet ediolarmış sıra kendilerini övmeye gelmiş.
Amerikan: Geçen gün yolda bi parmak gördüm ona uygun el, ona uygun vücut yaptık. Şimdi o kadar verimli ki 3 adamı işsiz bıraktı.
İngiliz: O bişey mi yolda sac teli buldum ona uygun kafa ona uygun vücut yaptık. Şimdi 10 kişiyi işsiz bıraktı demiş.
Sonra herkes Türke bakmış Türk kendinden çok emin konuşarak...
"Geçen gün sokağı birinden geçerken bi osuruk kokusu duydum tüpe doldurdum labaratuvara götürdüm. Önce ona uygun g.t deliği ona uygun g.t ona uygun vücut yapıp Adına Tayyip koydum. Adam 70
koptum hocam :D -
gözümün üstünde kaşım olsa suçludur..amk akpnin..
-
hamdolsun teğet geçiyo.
-
xz bunu yazdı:
akp ve cemaatlerine kriz yok tabi , onları teğet geçer . vatandaşa biniyor kriz de enflasyon da ve halaa gidip bu ampule oy verir bu işsizler ordusu ya , işsiz kalmalarının sorumlusu akp den çok kendi ahmaklıkları ,beter olsunlar madem ne diyim ?
inş bu tokatlarla akıllanacaklar... -
Hıhı teğet geçti bizi kriz. Senin geometri bilginin ........ neyse... bişi demiyorum...
-
yarısıda medyanın gaza getirme olayı arkadaşlar krizi bahane ediyorlar yoksa her tarafta iş çok.. Tembellikte üstümüze yok, para beğenmiyoz amk
-
media_center bunu yazdı:
yarısıda medyanın gaza getirme olayı arkadaşlar krizi bahane ediyorlar yoksa her tarafta iş çok.. Tembellikte üstümüze yok, para beğenmiyoz amk
hocam iş çok biz tembeliz diyorsun da bu kadar adam mı tembel millet acından ölüyor intahar edenler oluyor şu krizi göz ardı etmekten kaçının artık... -
media_center bunu yazdı:
-----------------------------Aralık- Ocak-Şubat-Mart-Nisan Mayısın ortası...tam 6 ay direne direne kendi benliğimi unutacak hale gelmişim. hükümet vatandaşa görevini yapmamış...Elektriğe doğalgaza suya herşeye zam yapmış. işçiye % 4 zam yapmış...Heryerde iş yok. İşler hazirandan itibaren açılacak gibi görünüyor...
sen 4 yıl üniversiteli birisi olarak mesleğini yapmak istemez misin ? yoksa gidip eline süpürge alıp yerleri temizlemek mi istersin ? amele olmak çok kolay. parada alırsın fakat nereye kadar ? köpekten farkın yok biliyormusun ? resmen amelesin.
ben Üniversite harcı için 2 hafta geç kalmışım maaş alamıyorum fabrika para vermiyor. her ay 1 milyar ödemem var. sıkıştıkça sıkıştım. okulu bırakayım düşündüm. işte bu kadar ezikliği yaşadım. hükümet ne yapmış söyle kardeşim % 8 kdv indirmiş sadece...paketler hazırlamışlarda mış mış...hani noldu yeni paketler geliyor diyorlardı noldu _? niye hiç konuşmuyorlar...İnsanlar borca sürüklenmiş..hiçbir uyarı yapılmamış...Sendika sekreteri saolsun uyardı kasımın sonunda tüm işçi arkadaşlarımızıda herkes tedbirli olmaya çalıştı...
medya demişken: Dinci medyayıda izledim kardeşim. krizle ilgili bir düzgün haber görüntülemediler. güya ülke güllük gülistanlık içerisinde. Ülkemiz ferahta huzurdaymışcasına haber yaptılar hep.veyahut tutturmuşlar bi ergenekon sürekli ergenekonla ilgili haber yaptılar...yap çokda tın. 30 dk kalık ergenekon haberi yapıp insanların beynini uyuşturdular... Bu ülkenin insanının zor durumda kalışıyla ilgili hiçbir haberlerine rastlamadım...Feytullahın cemaatini kriz vurmuyor heralde...yada bu insanlar başka dünyada yaşıyorlar. beyinlerine kriz yok aşısı mı yapılmış ?Dikkat ettiyseniz yalanyolu ve kanal 7 tüm kriz ayları boyunca hep iktidar partisiyle ilgili haber yapmıştır...hep tayyibi ekranlara taşımıştır...fakat benim müslüman kardeşim tayayip ile feytullah gülenin kanalları işbirliği içerisinde olduğunu bilmiyor.. sürekli akp nin reklamını yapmaktadırlar...yapsınlar beni ilgilendirmez..fakat bu halkın insanını düşünmeyen kanal menfaatçidir...3buçukMİLYON işsiz var kardeşim ülkede...bunlar ne yaparlar şimdi ?