İştah Kesici Yiyecekler..
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------
ne yiyip içeceğinden çok buna neden olan faktoru bulman lazım, belli ki kimyanda bi değişlik var.Psikolojik olabilir, biyolojik olabilir vs.vs. bi doktora sorsan daha iyi olur
Hocam hani bi muhabbet var ya ;
Yaşamak için yiyenler , yemek için yaşayanlar , ben 2. gruptanım sorun o.
Bide böyle hayatım çok düzenli değil bazen nasıl oluyosa unutuyorum yemek yemeyi saat kaç bakmadan yiyorum , işte öyle durumlarda kilo aldırmayacak azcık yediğim zaman iştahımı kesicek bşiy arıyorum.. -
Smirnoff bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
ne yiyip içeceğinden çok buna neden olan faktoru bulman lazım, belli ki kimyanda bi değişlik var.Psikolojik olabilir, biyolojik olabilir vs.vs. bi doktora sorsan daha iyi olur
Hocam hani bi muhabbet var ya ;
Yaşamak için yiyenler , yemek için yaşayanlar , ben 2. gruptanım sorun o.
Bide böyle hayatım çok düzenli değil bazen nasıl oluyosa unutuyorum yemek yemeyi saat kaç bakmadan yiyorum , işte öyle durumlarda kilo aldırmayacak azcık yediğim zaman iştahımı kesicek bşiy arıyorum..
adamım psikolojik gibi duruyor sorun.Valla ben de mesela acıkmak, yemek yemek istemiyorum.Mesela bu da psikolojik. -
manhyak bunu yazdı:
sigara iç bişeydiğin kalmaz
-----------------------------hocam nadirde olsa sigara içerken kilo 90~95 arası gider gelirdi
son bir yıldır günde bir paket içiyorum, ibre 120 yi zorluyor şimdi. :)
-
Twitter bunu yazdı:
karnın çok acıktığında dişlerinin fırçala :D üzerine su iç bak bakalım ne olcak
-----------------------------Bu bi yöntem mi hoca çok garipmiş :D
-
arka arkaya 2-3 tane snickers ye
-
up
-
lifli gıdalar oldukça tok tutar
googleda lifli gıdalar listesi falan diye bakarsan baya bişi bulursun brokoli vs..
bide mümkün oldugunca yavaş yavaş ye
-
Bu gibi konular çok fazla açıklmaya başlandı. Kışın yediklerini depo eden ayıcıkların uyanışı gibi, yaz geliyor diye konular arka arkaya açılıyor. Pm at anlatayım diyeceğim ama kaç kişiyle konuştum artık sayamıyorum.
PM at anlatayım dostum.
Bu işler düşündüğün gibi yürümüyor. -
FCN bunu yazdı:
googleda lifli gıdalar listesi falan diye bakarsan baya bişi bulursun brokoli vs..
yavaş yesem zaten beyine 15 dk soramı ne doydum sinyali gdiyomuş,
ama ben 15 dakikaya çorba,2 adet sulu yemek ve tatlı combosunu sıkıştırıyorum vakit bile artıyor. -
Smirnoff bunu yazdı:
FCN bunu yazdı:
yavaş yesem zaten beyine 15 dk soramı ne doydum sinyali gdiyomuş,
ama ben 15 dakikaya çorba,2 adet sulu yemek ve tatlı combosunu sıkıştırıyorum vakit bile artıyor.
-----------------------------bende öyle yapıyorumda işte yapmamak lazım :|