folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İştah Kesici Yiyecekler..

İştah Kesici Yiyecekler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Lifli gıda diye aratmaya gerek yokki...

Sebze ve meyvenin her türlüsü lif içerir zaten.

Lifli gıda yenmesinin biyolojik açıklamasıda çok basit. Vücut tarafından emilmez. Yani sadece geçici konuk.Misafir.

Tok kalmak yerine, yemek yemeyi unutturacak şeyler yap. İşin gücün yoksa, tak kulaklıklarını yürüyüşe çık, bisiklet sür veya bir dövüş sanatı seçip kendini ve aklını ona ver.

Açlık hissi 15 dk sonra gidiyormuş falanmış fişmekanmış bunlar boş. Eğer yiyip doymuyorsan rahatsızsın demektir. İlerisi obezitedir. Başıma gelmez demeyin...

Eğer ufak şeyler lazımsa, sakız çiğne mesela. Mide sindirilecek birşey olduğu yönünde uyarılır. Ve boşuna mide asidi salgılar. Çok yediğin besinler iki kez öğütülür diyebilirim.

Araştırılarak bulunamayacak birçok taktikle doluyumdur.

85 kilodan 61 kiloya 2.5 ayda indim ve 4 senedir 65 kilo civarlarındayım. Sizin 1 ay böyle ye dediğiniz beslenme şeklini ben 4 senedir uyguluyorum.

Hayatından ekmeği, ketçabı, mayonezi, yağı, şekeri, tuzu çıkaracaksın.

Hatta büyük konusuyorum, zayıf bile olsan çıkarakcaksın.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

elma ya 

portakalye bunlar tok tutar 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

15 dakikada o kadar şey yiyorsa eğer godomanslığa doğru emin adımlarla ilerlersin.

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Cennet Hurması diye bi meyve var olmamışından yanına al acıktığın zaman sadece 1 ısırık al,istesende bişey yiyemezsin :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek
    spor yap belli bi miktarda azalır iştahın

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

aç karnına sigara iç sabahları:D

veya

Altın Çilek :DDD

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    15 dk ya 4 tabak yemek sığdıran bir insan olarak leblebi yi öneririm.daha etkili bir şey bulursan bana da haber ver.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
Toplam Hit: 3501 Toplam Mesaj: 28