İştah Kesici Yiyecekler..
-
Lifli gıda diye aratmaya gerek yokki...
Sebze ve meyvenin her türlüsü lif içerir zaten.
Lifli gıda yenmesinin biyolojik açıklamasıda çok basit. Vücut tarafından emilmez. Yani sadece geçici konuk.Misafir.
Tok kalmak yerine, yemek yemeyi unutturacak şeyler yap. İşin gücün yoksa, tak kulaklıklarını yürüyüşe çık, bisiklet sür veya bir dövüş sanatı seçip kendini ve aklını ona ver.
Açlık hissi 15 dk sonra gidiyormuş falanmış fişmekanmış bunlar boş. Eğer yiyip doymuyorsan rahatsızsın demektir. İlerisi obezitedir. Başıma gelmez demeyin...
Eğer ufak şeyler lazımsa, sakız çiğne mesela. Mide sindirilecek birşey olduğu yönünde uyarılır. Ve boşuna mide asidi salgılar. Çok yediğin besinler iki kez öğütülür diyebilirim.Araştırılarak bulunamayacak birçok taktikle doluyumdur.
85 kilodan 61 kiloya 2.5 ayda indim ve 4 senedir 65 kilo civarlarındayım. Sizin 1 ay böyle ye dediğiniz beslenme şeklini ben 4 senedir uyguluyorum.
Hayatından ekmeği, ketçabı, mayonezi, yağı, şekeri, tuzu çıkaracaksın.
Hatta büyük konusuyorum, zayıf bile olsan çıkarakcaksın.
-
elma ya
portakalye bunlar tok tutar
-
15 dakikada o kadar şey yiyorsa eğer godomanslığa doğru emin adımlarla ilerlersin.
-
Cennet Hurması diye bi meyve var olmamışından yanına al acıktığın zaman sadece 1 ısırık al,istesende bişey yiyemezsin :)
-
spor yap belli bi miktarda azalır iştahın
-
-
15 dk ya 4 tabak yemek sığdıran bir insan olarak leblebi yi öneririm.daha etkili bir şey bulursan bana da haber ver.