İstanbul - Anadolu | Php Eğitimi
-
10 ay kadar önce İzmir'de bir benzerini verdiğim, ücretsiz php eğitimini İstanbul'a taşındığım için başka kimselere vermemiştim. Yaklaşık 10 aydır Tugay adında tek bir öğrenci üzerine yoğunlaşıp onu İzmir 'de bir firmaya yerleştirdim. Onun ardından 2. bir öğrenci arıyorum. Ücretsiz olarak PHP yi gayet yalın bir dille, hiç birşey bilmese bile birine daha öğretmek istiyorum. Şu anda istanbul ataşehirde kalıyorum. Eğer php-html-css-javascript dörtlüsünü öğrenip web yazılımcısı olmak isteyenler varsa bana ulaşabilirler. İletişim bilgilerimi aşağıda veriyorum. Saygılar.
0541 381 48 89
emre[et]theylmz.com
-
Anadolu degil Avrupa yakasindayim. ve suan kendi halimde php ogrenmeye calisiyorum. bu konuda bana yardimci olursaniz mutesekkir olurum.
-
Helal olsun hocam. Tebrik ettim valla. İsine yarayan olur eminimki
-
hocam ben kendi işimi görecek kadar biliyorum zaten zamanımda yok hiç boşuna saldırmayayım sadece anlatırken pc ye ses + görüntü kaydı yaptırıp bize de paylaşsan herkes faydalanır dicektim
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben kendi işimi görecek kadar biliyorum zaten zamanımda yok hiç boşuna saldırmayayım sadece anlatırken pc ye ses + görüntü kaydı yaptırıp bize de paylaşsan herkes faydalanır dicektim
----------------------------- -
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------Anadolu degil Avrupa yakasindayim. ve suan kendi halimde php ogrenmeye calisiyorum. bu konuda bana yardimci olursaniz mutesekkir olurum.
-----------------------------Tabi rakkoc, ulaş bana istersen bir konuşalım.
-
uzun zamadir gordugum en faydali konu tebrik ediyorum hocam
muridin dedigi gibi anlatimlari bilgisayardan sesli goruntulu yapabilirsen cok daha fazla kisi yararlanabiir
turkiyede olsaydim atasehire gelirdim :))
-
tako1612 bunu yazdı:
-----------------------------uzun zamadir gordugum en faydali konu tebrik ediyorum hocam
muridin dedigi gibi anlatimlari bilgisayardan sesli goruntulu yapabilirsen cok daha fazla kisi yararlanabiir
turkiyede olsaydim atasehire gelirdim :))
-----------------------------Umarım eğitimleri kayıt altına alırız. Tam söz veremiyorum. Kamera sıkıntısı vs :) en kötü ihtimalle webcamden kaydederiz.
-
taktir ettim
-
Ataşehire 20 dk uzaklıkta oturuyorum fakat atlamayayım :) durumlar belli değil.
Tebrik ederim böyle birşeye kalkıştığın için umarım gerçekten işine yarayacak bir insan yararlanır
-
şu an izmirdeyim ama eylülde okul için döncem tekrar...kampüs avcılarda ama php öğrenmek için gelirim...şu an evde kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum ama pek ilerlemiyo...
kendi siteme istediğim üyelik sistemi vs.gibi şeyler yapabilecek kadar öğrensem yeter