İstanbul - Anadolu | Php Eğitimi
-
halat bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben kendi işimi görecek kadar biliyorum zaten zamanımda yok hiç boşuna saldırmayayım sadece anlatırken pc ye ses + görüntü kaydı yaptırıp bize de paylaşsan herkes faydalanır dicektim
-----------------------------
----------------------------- -
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------şu an izmirdeyim ama eylülde okul için döncem tekrar...kampüs avcılarda ama php öğrenmek için gelirim...şu an evde kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum ama pek ilerlemiyo...
kendi siteme istediğim üyelik sistemi vs.gibi şeyler yapabilecek kadar öğrensem yeter
-----------------------------beklerim.
-
Ûp
-
helal be " sakat-at "
İşte paylaşmak budur... müritlik budur ben bu haraketi çok tuttum... bu davranışını canu gönülden destekliyor ve seni tebrik ediyorum.. Çok asil bir davranış....
-
sakat-at bunu yazdı:
-----------------------------rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------Anadolu degil Avrupa yakasindayim. ve suan kendi halimde php ogrenmeye calisiyorum. bu konuda bana yardimci olursaniz mutesekkir olurum.
Tabi rakkoc, ulaş bana istersen bir konuşalım.
Bugunki gibi bana yol gosterirseniz kendimi gelistirirm. tabi bu bana yazdiklariniz biraz duzenliyip dokumante edip arkadaslar ilede paylasabilirim.
Cok tesekkur ederim.
-
antalyada yokmu böyle bir mürid :D
-
hoca İstanbuldayım ve gerçekten öğrenmek zorundayım , öğrenci tayfasını arttırma gibi durumun olursa ve eğer bir sıkıntı cıkmazsa benım zaman bakımından benım cıın mükemmel olur .
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------hoca İstanbuldayım ve gerçekten öğrenmek zorundayım , öğrenci tayfasını arttırma gibi durumun olursa ve eğer bir sıkıntı cıkmazsa benım zaman bakımından benım cıın mükemmel olur .
-----------------------------Bana ulaşabilirsin. İlk sen istedin zati.
-
ûp
-
tebrikler..