İstanbul Bilişim Güvenilir Mi
-
engin01288 bunu yazdı
O kadar şikayet alınıpta hala sitelerinin açık kalması enteresan.
Eskiden gold sanalpazar vardı onlarda şikayet çok olunca bankalar hesapları bloke etmişlerdi ama bunlarda neden böyle olmadı anlamadım.
Tahminen gelen paraları bankada çevirdikleri için kredi ve bankadaki puanları aşırı yüksek. Ve çevirme işleminden kaynaklı sürekli nakit tutulduğu için bankalar da kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığıyla devam ediyordur herhalde.
-
Şuan birçok dava açıldı hakkında yakınen takip ediyorum, güvenilir mi? elbette değil patlaması yakın ( zaten patladı da)
-
engin01288 bunu yazdı
O kadar şikayet alınıpta hala sitelerinin açık kalması enteresan.
Eskiden gold sanalpazar vardı onlarda şikayet çok olunca bankalar hesapları bloke etmişlerdi ama bunlarda neden böyle olmadı anlamadım.
Bankalar zaten pos çekimi kapattı. Hata veriyor ama sistemden ödeme yapılmak istendiğini görüyorlar. Sonra müşteri hizmetleri arayıp ürün almak istemişsiniz ama sistemlerde hata var dilerseniz size göndereceğimiz iban numarasına ödeme geçin diyorlar.
-
Ve iflas ettiler.
-
Adamların internet sitesi mahkeme kararıyla kapatılmış ama yeni domain alıp açmışlar
-
Benim enişte dolandirilmis 4-5k telefon almış tabi ki gelmemiş adamada ulaşamıyor adamın bütün bilgiler var ulasabilirmiyiz ?
-
Bunların arkasında biri yoksa siksinler beni.
Normalde organize şubenin orayı tarumar etmesi lazım. -
Ziraatci bunu yazdı
Benim enişte dolandirilmis 4-5k telefon almış tabi ki gelmemiş adamada ulaşamıyor adamın bütün bilgiler var ulasabilirmiyiz ?
Adamların ofisleri bile belli. 🙂
-
Mylitta bunu yazdı
Bunların arkasında biri yoksa siksinler beni.
Normalde organize şubenin orayı tarumar etmesi lazım.dolandırıcılar vurguncular çakallar tilkiler simsarlar ülkesi olduk çıktık
-
engin01288 bunu yazdı
Adamların internet sitesi mahkeme kararıyla kapatılmış ama yeni domain alıp açmışlar
3 bankaya eft/havale ile satışa başlamışlar 3-5 tane sipariş vereyimde uğraşsın lavuklar :)
Yarın sabah cayır cayır beni arar şimdi bunlar ödemenizi yapın diye 😃😃😃
rappermcs tarafından 11/Ağu/20 22:05 tarihinde düzenlenmiştir