folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder İstanbul Bilişim Güvenilir Mi

İstanbul Bilişim Güvenilir Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    engin01288 bunu yazdı

Adamların internet sitesi mahkeme kararıyla kapatılmış ama yeni domain alıp açmışlar 

istanbul-bilisim.com

3 bankaya eft/havale ile satışa başlamışlar 3-5 tane sipariş vereyimde uğraşsın lavuklar :)

Yarın sabah cayır cayır beni arar şimdi bunlar ödemenizi yapın diye 😃😃😃

Bu mesajları başkasının numarasına göndertebilir miyiz ?

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

Bu şirket kayyumda değilmi de böyle bir şey yapabiliyor anlamadım. Farklı domain açıp işine devam ediyor. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    engin01288 bunu yazdı

Adamların internet sitesi mahkeme kararıyla kapatılmış ama yeni domain alıp açmışlar 

istanbul-bilisim.com

3 bankaya eft/havale ile satışa başlamışlar 3-5 tane sipariş vereyimde uğraşsın lavuklar :)

Aynen de hocam sen şimdi seytanin aklına sokuyosun böyle şeyleri :)

Hemen pytonla bi bot. Gönder gelsin ondan sonra:)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    engin01288 bunu yazdı

istanbul-bilisim.com

Ararlarsa analarına bacılarına karılarına bir güzelce söv şerefsizlerin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    italyan bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı

Aynen de hocam sen şimdi seytanin aklına sokuyosun böyle şeyleri :)

Hemen pytonla bi bot. Gönder gelsin ondan sonra:)

Farklı farklı numaralara , bi sürü sipariş. Bütün ürünlerde böyle 10.000-20.000 sklasında. İnsanlarda dese ne oluyo , kim bu istanbul bilişim ? Zaten çıkacak nette dolandırıcı vs. Olaylar olaylar.... 
    Belki SMS Bomb gibi yapıp bi kişiyi delirtmece :D 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

İstanbul Bilişim dolandırırken Ticaret Bakanlığı ne yapıyordu?

Konkordato talep eden İstanbul Bilişim'de mağdur sayısının 50 bini aştığı mahkeme kayıtlarına girdi. Dava dosyasına göre ürünler için 150 milyon TL toplanırken, şirketi geçen yıl devralmış görünen kişi adına 114 ayrı dolandırıcılık kaydı bulunuyor. İstanbul Bilişim binlerce kişiyi dolandırırken, Ticaret Bakanlığının çok sayıda şikayet için ne yaptığı ve neden zamanında olaya müdahil olmadığı merak ediliyor.

https://www.memurlar.net/haber/921234/istanbul-bilisim-dolandirirken-ticaret-bakanligi-ne-yapiyordu.html

Bu arada http://istanbul-bilisim.com/ da kapanmış.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Açıkçası bu dolandırılanlar ciddi manada salak amk kimse kusura bakmasın da devletin el atması beklenen ve olması gereken bir şey ama insan AÇIKGÖZ de olacak kardeşim . Her insan genç yaşta ufak tefekte olsa ticaret yapmalı bahçeden erik topla git sat onu cuma pazarı girişinde al bi tartı eline tartmaya çalış insanları ne bileyim limon sık sat pazarda vs.. ki 90 larda bu tarz şeyler olağandı herkes yapmasa da yapanlar vardı hayatı bilmeyen denyoları herkes dolandırır bugün istanbul bilişim olur yarın ıslak hamburger yerken taksim girişte +1 hamburger fazla bedel öder , lokantada otururken çorbasından kıl çıkar sesini çıkaramaz özgüvensizlikten ayırır kenara devam eder vs.. yani daha nasıl örnekleyeyim .

İstanbul bilisimde ben hiçbir şeyi akakace üzerinden baktıgımda veyahut genel şahsi araştırmalarımda asla daha ucuza satabildigini görmedim hadi 10 15 tl ucuza satıyordu diyelim ya da 50 tl olsun 50 tl için göt siktirmeye değer mi bu ne şekil bi fetiş?  Ve yıllardır sıkıntıları olduğu bilinen bir gerçek ki bilinmese bile istanbul bilişim kim be amına koyayım? Hepsiburadalar var gittigidiyorlar var ülkede.

LaNCeLoT tarafından 13/Ağu/20 10:57 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sitenin asıl sahibi Fetö'ye üye diye arandığından Almanya'ya kaçmış. Sonrada sessiz sedasız siteyi geçen sene devretmiş başkasına. 

Şöyle bir durum var ki adamlar tam dolandırıcılık yapmıyor. Parayı alıyor ama stok geldi gelecek deyip aylarca oyalıyor. Tabi ellerindeki büyük miktar parayı bankada, borsada vs işletiyorlar. Adamların elinde 150 milyon nakit varmış. Hiçte azımsanacak bir rakam değil.

http://www.gazetevatan.com/istanbul-bilisim-e-acilan-dava-ile-soke-oldular-50-bin-kisiden-1-1336331-ekonomi/

İstanbul Bilişim piyasadan 200-300 lira aşağısına koyuyor sitesine. Tabi buda akakce tarzı sitelerde ilk sıraya yerleşip müşteriyi çekmesine neden oluyor ilk etaplarda. Sonradan dolandırıcı oldukları ortaya çıkınca bu tip kıyas siteleri sitelerinden banladı. Bankalar çok işlem itirazı geliyor diye pos makinelerini banladı. Ancak bizim millet havale yoluyla hala ödeme yapıyor. Bizim millettede var bi mallık. 200 lira kar edeceğim diye dalıyor direk olaya.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada şirketi üstünde hiç bir malvarlığı olmayan Diyarbakır'da yaşayan bir garibanın üstüne yapmışlar. Herifin cebine 7-8 bin lira para koymuşlardır imza attırmışlardır oldu bitti. Mağdurlar istediği kadar mahkemeye, icraya versin. Adamın üzerine tırnak makası bile yok demiş savcılık.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek

5 ay gectı sonunda aldım paramı. allahtan karttan aldımda harcama ıtırazı ıle alabıldık.bunlardan onceden alısverıs yaptıgım ıcın alırken arastırmadım bok yoluna gıdıyordum az daha. dıger magdurlara gecmıs olsun dıyorum ınsallah alabılırler onlarda

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
Toplam Hit: 10209 Toplam Mesaj: 62
i̇stanbul bilişim güvenilir mi