İstanbul İçin Yol Tarifi(Sabiha Gökçene Işınlanma Yöntemi) Verebilecek?
-
bizim öneriyi esgeçme reiz, taksi havataş falan extra bir uçak bileti parası çıkacağına, 1-2 TL gibi ücretlerle vapur sefası 4,60TL ücretle express hat E-11 havalimanı yapar %100 yetişirsin.
hem yolculuğu biraz da keyfe ve gezmeye dönüştürmüş olursun.
he istanbul'da da çok var istanbul'da yaşamayı bilmeyen, tarihi doğa güzelliğini hissetmeyen. başını beton yığınından kaldırmayan kısım.
karakter onlara yakınsa bin metroya marmaraya yerin altında karanlık duvar manzaralı peşine takside trafik manzaralı git sabiha'ya (:
edit: önerilen tüm metodlarla gidersin ve yetişirsin de, ben minimum maliyet, maksimum istanbul hazzı sundum sana (:
muaythaist tarafından 30/Eyl/16 10:26 tarihinde düzenlenmiştir -
muaythaist bunu yazdı
bizim öneriyi esgeçme reiz, taksi havataş falan extra bir uçak bileti parası çıkacağına, 1-2 TL gibi ücretlerle vapur sefası 4,60TL ücretle express hat E-11 havalimanı yapar %100 yetişirsin.
hem yolculuğu biraz da keyfe ve gezmeye dönüştürmüş olursun.
he istanbul'da da çok var istanbul'da yaşamayı bilmeyen, tarihi doğa güzelliğini hissetmeyen. başını beton yığınından kaldırmayan kısım.
karakter onlara yakınsa bin metroya marmaraya yerin altında karanlık duvar manzaralı git sabiha'ya (:
önerilen tüm metodlarla gidersin ve yetişirsin de, ben minimum maliyet, maksimum istanbul hazzı sundum sana (:
eyvallah reiz sağolasın :) Gerçekten haklısın, İstanbulda yaşayıp da İstanbulu bilmeyen, sadece evden işe gitmeyi bilen insanlar var. Ama onlar da bir yerde haklılar, bir çok insanın İstanbulu gezmeye ne vakti var, ne parası, ne de enerjisi. Büyük şehir insanın tüm enerjisini alıp yerine stresini bırakıyor. İnş. 2044 de emekli olursam şehire yakın ama sakin bir köy bulup yerleşmek istiyorum. 2 sene de orda yaşar ev araba kredisi bitmeden ölürüm herhalde :D
-
hocam helikopter falan kiralamana gerek yok Forumda bir sürü MOTORCU var seni 1 Saatte havalimanına atarlar kimse yapmam derse ben gelir götürürüm seni. kalan 2 saatte yemek yersin check in yaparsın filim çekersin keyfin bilir.
-
blackstone_tr bunu yazdı
hocam helikopter falan kiralamana gerek yok Forumda bir sürü MOTORCU var seni 1 Saatte havalimanına atarlar kimse yapmam derse ben gelir götürürüm seni. kalan 2 saatte yemek yersin check in yaparsın filim çekersin keyfin bilir.
eyvallah hocam sağolasın. Ne olur ne olmaz diğer arkadaşa da dediğim gibi böyle bir durum olursa yakıtını fazlasıyla karşılamak şartıyla belki alo derim. Özelden numaranı alayım hocam, olur mu?
-
Hocam hiç riske girme trafiğe girerek, yerin geliyor 10kmlik yolu 3 saatte gidemiyorsun istanbulda. Bu yüzden mümkün olduğunca yeraltı ulaşım araçlarına yönel. Vapur filan başka zaman gezer görürsün zaten vaktin kısıtlı hemde trafiğin en yoğun olmaya başladığı saatlerde yola çıkıyorsun sıfır riskle hareket etmen lazım.
-
Allah razı olsun hepinizden, açıkçası bu kadar ilgilenen arkadaş çıkacağını düşünmemiştim. TBT ruhu hiç bozulmasın.
Bu arada eminönü>>>kadıköy>>>E-11 daha mantıklı gibi geldi bana.
-
sınavdan çık taksiyle sirkeci yap max 15 dk ordan marmararay asağıya inmek 4 dk ortalama 9 dakika iki sefer arası karşıya ayrılık çeşmeye 10 dk ordan e11 e bin sabiha gökçen 30 dk
-
E-11 yanılmıyorsam e5 ten gidiyor Küçükyalı da kesin trafiğe takılır soversin bol bol tavsiye Kadıköy de metroya bin kartalde in oyle git
Yanılıyormusum salla yazdigimi
asiminnesli tarafından 30/Eyl/16 14:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Ulaşım rahat ve hızlı oldu sinav da erken bitti. Beyazit>>sirkeci>>ayrılıkçeşme(marmaray)>>alisveris merkezinin icinden gecip duraktan E11>>havalimani.
Baya erken geldim, bu sefer de uçak rötar yaptı. Geç kalsaydim kesin uçak saatini daha da öne alırlardi :D
Yardimci olan herkese çok çok teşekkür ederim.
-
Hocam akşam vakti 3 saatte kireçburnundan darıca bayramoğluna gitmiştim, yetişirsin heralde