İstanbul Park Ve Bahçeler Müdürünün Süper Açıklaması
-
yok alınmadım alınılacak bişey değil, öyle bişey olsa ben çalıları değil bu ülkenin iç güvenliğini, idari birimlerini sikiyim derim. compü dediğinde çok haklı bence, değişik bi zihniyet bu
-
Abi bitkiler yerine suçluları cezalandırsalar böyle olmazdı aq :(
-
bukalemun bunu yazdı:
-----------------------------
yok alınmadım alınılacak bişey değil, öyle bişey olsa ben çalıları değil bu ülkenin iç güvenliğini, idari birimlerini sikiyim derim. compü dediğinde çok haklı bence, değişik bi zihniyet bu
Demekki suç hükümette değilmiş arkadaşım suç polis dede değil suç yargıda baklava çalan adamı 2 sene yatırıyorlar kapkaçcı salınıyor! -
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------istanbul gibi piçliğin meskeni olmuş bi şehir de çalılık alanlar her zaman fuhuş hırsız bilimum esrarcı uyuşturucu müptelası yuvası olur.
olay budur.
yarın bi gün bacın anan kardeşin baban hatta sen ordan geçerken ulan keşke dikmeselerdi bu çalıları buraya diyeceksin.(alınma sakın anana bacına laf söylediğim yok umarım yaşamazsın)
amele kardes birisi asayisi saglayamiyor ve sucu caliya dikene atiyorsa (compu nun dedigi gibi) ben o zihniyetin taaa....
evlere duvar da yapmasinlar icerde neler oluyor kim bilebilir ? agac da dikmeyin ormanlar fuhus yuvasi, adam dovme yeri, tecavuz mekanivarmi boyle GERIZEKALI BIR ZIHNIYET. iyi yesillendirmeyelim polis de almayalim. ne yani adam yesilligi caliyi gorunce "aha ne guzel cali dur suraya saklanip tecavuz yapayim, kapkac yapayim, gelene gidene satasayim" mi diyecek. zaten o zihniyette olan insan onu her yerde yapar.
ulen yine sinire kestim hey allam ya. kardesim paylasmayin boyle salak beyinlerin salak salak kelimelerini, insanlarla dalga geciyorlar, ruh ve sinir sistemini harap ediyorlar.
-
Apartmanlarda giris katina birisi saklansa ,gece isten yada okuldan gelen bir bayana saldirip alt katta tecavuz etse yada cantayi kapip kacsa ,apartmanlar altkatizmi olacak...sorun calida degil hocalar ...10yil once o calilar yokmuydu 20yil once o calilar yokmuydu...pisligin ,serefsizligin ,namussuzlugun onunu almassan sonuc boyle olur...yani calidan once cok sorun var caliya daha cok var:D
-
yok abi adam olmayiz biz
ota bocege akil veren YARABBIM bu andavallari niye es gectin.
-
underzero yorumunu okudum içim rahatladı, dünyada ne mallar var ya, bu ülke adam olmaz böyleleri başta olduğu sürece, böyle bi zihniyet olduğu sürece.
-
akp ye her fırsatta küfreden biri olarak bu kararı kesinlikle destekliyorum!
eğer derdin su ise her gün yarım saat duş almak yerine 29 dk duş al tüm yaz boyunca çalıların yaptığından daha çok tasarruf yapmış olursun..
evet çalılar her zaman kötü yerlerdir fuhuş için biçilmiş kaftandır kendimden biliorum :D
-
benim anlamadigim niye hep fuhus a zinaya takmis durumdalar ki ?
9 yasindaki cocugun goruntulerinde bacaklarini mozikleyerek verirler,
her firsatta zina dan tecavuzden bahsederler
her firsatta kadinin eline dokunmayin soyle olur gotune basina bakmayin boyle oluraklima gelmiyor ama aciklamalar hep bu yonde. bune a.k.
neymis cali dikmeyelim aralarinda fuhus yapiliyor.
sanki kerhaneleri kapatinca ordan cikan kadinlara is veriyorsun as veriyorsun onlar da gidip mahalle aralarinda fuhus yapiyorlar, cali diplerinde fuhus yapiyorlar.
sen batakligi kurutmaya calisma elinde sivrisinek ilaci her gordugun de SIK ilaci oldur. kendini cevreni zehirlediginden bi haber.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Apartmanlarda giris katina birisi saklansa ,gece isten yada okuldan gelen bir bayana saldirip alt katta tecavuz etse yada cantayi kapip kacsa ,apartmanlar altkatizmi olacak...sorun calida degil hocalar ...10yil once o calilar yokmuydu 20yil once o calilar yokmuydu...pisligin ,serefsizligin ,namussuzlugun onunu almassan sonuc boyle olur...yani calidan once cok sorun var caliya daha cok var:D
hacı namussuzluğun önüne geçmenin tek yolu var bol bol kerhane açmak ve yaş sınırını 18 değil 15-16 yapmak.. neden dersen kendimden ve çevremden biliorum liseye ilk başladığımızda kızlar acaip namusluydu mesela selamlaştığında sadece tokalaşırdık öpüşmezdi kızlar öle utangaç ve namusluydular.. şu anda gördüğümüz yerde sarılıyoz öpüşüoz yiyişiyoz ki sadece arkadaşız çıktığımız kızlarla yapmadımız kalmıo.. kızları bu hale getiren gene biz abazalar.. keraneye almıolar nabalım diyoz kızları azdıralım bozalım falan filan.. alsalardı beni keraneye şimdi en az 3 tane kız hala namusluydu :)