İstanbul Park Ve Bahçeler Müdürünün Süper Açıklaması
-
Bak hoca demekki cali sorun degilmis ,cali olmasa cop tenekesine girersiniz...yani sorun egitimde ve asayiste bitiyor...
-
e peki o eğitimi sittin senedir verememişler topluma şimdi 2 çalı söz konusu olunca mı vercekler?
-
Sinekcim sorunda orada zaten :) cali cozumunu bulana kadar bu isin egitim ve asayis yonunu gelistirseler cali tartismasi olmayacak :)
-
yav gülüm
sen polisin yetkisi kısarsan adam nasıl denetler
bide adamların parası yetmiyo lakayıklaşıyo adamlar
sistemin kompile değişmesi lazım
eğitim sistemi güvenlik sistemi kıl tüy.
tüm bunların değişmesini görmeye ömrümüz yetmeyeceğine göre en kısa çözüm o çalıları dikmemek olur.
git ağaç dik amk yaw
-
Amk skim çalıyı falan nefret ediorum ztn bütün ormanları yakın böcek vs vs ordan fırlıo :D Ne boka yarıoki ormanlar sanki Oksijen e kayim aq sanki çok varda oksijen :D Ormanda falan herbi tarafımım ka$ınır ztn :D
-
Yakın a.Q :D
Zaten kürüesel ısınma cart curt sıcaklık skiyo klima bile sıcaktan bozuldu a.Q çok yakında zaten ya kıyamet kopar yada dünya nefes bile alınmaz bir yer haline gelir yakın gitsin ormanları bari son senelerimizi börtü böcüksüz rahat yaşayalım a.Q Yaşasın anarşizm,yaşasın TAP a.Q :D -
sicaktan bilgisayar basinda beyin sulanmasi gecirmeye basladi muridler. compu paraya kiyip suraya bi klima taktiralim, reneni amd islemcisin hamama ceviriyo siteyi.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------yav gülüm
sen polisin yetkisi kısarsan adam nasıl denetler
bide adamların parası yetmiyo lakayıklaşıyo adamlar
sistemin kompile değişmesi lazım
eğitim sistemi güvenlik sistemi kıl tüy.
tüm bunların değişmesini görmeye ömrümüz yetmeyeceğine göre en kısa çözüm o çalıları dikmemek olur.
git ağaç dik amk yaw
-----------------------------Polis yakalıyo emniyet istihbarat ın her bi boktan ahaberi var adamlar yakalanınca içeri girmeden çıkıyolar YARGI YARGI!!