folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul'a Yerleştim, İlk İzlenimlerim...

İstanbul'a Yerleştim, İlk İzlenimlerim...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

aq ben kocaelideyim geçen pazar tek ders sınavı diye marmara üni ye gittim kadıköydeymiş. aq 2,30da sınav bitti 4 te kampüsten çıkabildim 6 da otobana girebildim nalet olsun hoş kocaeli de benzemeye başladı. aga bana çok karışık geliyo istanbul

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

İbneliklerin şehri istanbul.İzmirdeki insancıl tavırları sergilemek çok paran yoksa yemez.Otobüstesin örneğin, başına dikildi mi üç beş kişi. Siklemicen.Polise karışmican, taşaklı olarak belirtilen semtlerde ki buraları zamanla anlıyıcaksın artistlik peşinde koşmiyicaksın.Herşeye he he diyiceksin falan.10 yılı aşkın süredir Bağcılardayım.İlkokulunda bile arama yapıldığında tekel bayisi çıktığına şahit oldum amk.

@HolyCat oha insanlığı ağır basan şehirlerde sabahları tanışmayan insanlar günaydın mı diyorlar? Bağcılarda günaydın desek ne bakıyon amuuğğaagoduğum diyip bıçağı takarlar amk.

Şaka gibi gelecek ama, izmirde tanımadığın insanlar sana günaydın diyebiliyor.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

İbneliklerin şehri istanbul.İzmirdeki insancıl tavırları sergilemek çok paran yoksa yemez.Otobüstesin örneğin, başına dikildi mi üç beş kişi. Siklemicen.Polise karışmican, taşaklı olarak belirtilen semtlerde ki buraları zamanla anlıyıcaksın artistlik peşinde koşmiyicaksın.Herşeye he he diyiceksin falan.10 yılı aşkın süredir Bağcılardayım.İlkokulunda bile arama yapıldığında tekel bayisi çıktığına şahit oldum amk.

@HolyCat oha insanlığı ağır basan şehirlerde sabahları tanışmayan insanlar günaydın mı diyorlar? Bağcılarda günaydın desek ne bakıyon amuuğğaagoduğum diyip bıçağı takarlar amk.

sen 15 yaşında değilmişin ? yanlış anlama meraktan soruyorum

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Hocam maltepede beşçeşmelere dikkat ediceksin sosyalik,pkk yandaşları oradaki cafelerde  takılırlar her akşam saat 18:00'de bir dakika alkıs tutarlar gezi parkı için eğer bunlara karsı isen pek oralardan geçme yengeyi varsa cocugu falan oralara salma pek tekin değil genel olarak bir sıkıntın olursa Easx'le kartaldayız minibüsle 10 dakika falan özelden yazarsan yardımcı oluruz.

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

hocam maltepe falan sakat yerler allah korusun adamı iki kere söküp takarlar.  gelir durumunu iyiyse ya da  düzeltirsen biraz daha elitimsi yerlere taşın kuzguncuk,kalamış,kanlıca   falan izimirimsi havayı biraz oralarda yaşayabilirsin :B 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

sen 15 yaşında değilmişin ? yanlış anlama meraktan soruyorum

:D küçük yaşta ne bok olduğunu çözmüş sayıyorum kendimi. Bağcıları bilen bilir, pis bi yer ve ben bağcılarda 13-14 yıldır yaşıyorum  son 4-5 yıldır ne kadar sikko bi yerde yaşadığımı çözdüm.Sınıf arkadaşımda marlboro çıktı.Prestij falan anlarım marlboro ne la?  

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

zamanla nerde ne yapılır öğrenince sorun kalmaz.

nerelere eşinle gidilir nerelere gidilmez nereler sağlamdır nereler bozuktur..

hepsini çözünce sıkıntı olmaz..

zamanla o yerler kalmayacak, millet öyle yerleri istanbulda bulamıyorda gidiyor mimaroba, silivri gibi yerlere.

hannibalgan sen birde anadoluya taşınmışsın, avrupaya gelseydin keşke, hatta esenyurt, esenler, beylikdüzü ardından çeşitlilik adına gaziosmanpaşa, küçükköy falan kalsan belki içinden bir kafka çıkardı umut sarıkaya karikatürü gibi.

Anadolu yakası da bozuluyor, taksimin salak insanları kadıköyü bozmaya başlamış, istanbul daha adam olmaz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zgmanco
    zgmanco's avatar
    Erkek

Sen Beyoğlu-Şişli filan yaşa sonra görürüm seni. Ömrümü verdim şu şehre ama yaka silkiyorum. Çocukluğumdaki İstanbul'u arıyorum ben. Rahat 30 m adam var aq

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

doğma büyüme istanbulluyum. son yıllarda maltepede kalıyorum öyle varoş bir tarafı yok. tabii kötü kısımları var falan ama zümrütevler güzel. e-5'e yakın hem.

ayrıca maltepenin merkezi de iyidir.

şu istanbulda nerede yaşarsın diye sorsalar moda derim. her şehrin olduğu gibi istanbulun da sakat tarafları ve cennet tarafları var. ayrıca istanbul dışından gelen çoğu insan özellikle izmir gibi bir yerden geliyorsa istanbul kaosu boğar adamı.

ayrıca eşinle gidebileceğin çok yer var. ben sana öncelikle adalar'ı tavsiye ederim

burgaz ve heybeli ada çok güzel bi haftasonu geçirmenizi sağlar. vapurlar bostancı sahilden kalkıyor yakın hem.

sakın büyük ada'ya gitme. istanbula benzettiler orayı da. çok sayıda insan lokanta ticarethane gibi bir ada oldu.

iyi gezmeler.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

Şaka gibi gelecek ama, izmirde tanımadığın insanlar sana günaydın diyebiliyor.

Tanımadığım bi amca hergün evden çıkarken beni yolda görünce günaydın diyor, içimden deli heralde diorum. acaba bizdemi sorun var die düşündüm şimdi

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 11472 Toplam Mesaj: 93